Ердоган: Аз и Путин сме най-опитните политици в ООН!

И двамата били и премиери, и президенти на страните си
23 юни 2018 10:30, Петя Славова
77
Ердоган: Аз и Путин сме най-опитните политици в ООН!
Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи руския президент Владимир Путин и себе си като най-опитните политици в Общото събрание на ООН. Той заяви това в публикувано снощи интервю за турската телевизия, предаде ТАСС.

Още по темата

"Ще го кажа пределно ясно, към момента в Общото събрание на ООН има само двама наистина опитни политици, възможно е да има и други, но не си спомням: това сме Путин и аз. Защото и двамата сме били както премиери, така и президенти, постигнали сме доста, но напред има още много задачи", каза той в интервюто, видеозапис от което беше публикувано на страницата на телевизията в Туитър, пише БТА.

Ердоган отбелязва и добре урегулираното сътрудничество на Турция с Русия по сирийския въпрос. Той посочва, че "специалните отношения" с Путин и тесните контакти между външнополитическите ведомства на двете страни са помогнали да бъде постигнат напредък в тази сфера, в частност да бъдат организирани междусирийските преговори в Сочи миналата година

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
6
 
! Отговори
Реджеб Иведик преди 5 години
Как бай Реджеп забравя, че най опитният и съвършен расте и развива тучни ластуни тук, у нас, в Балгария!??? Как, как, как???!!! Ужаст!
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, колко много коментари са изтрити, а 5 си стои.Браво, похвално!
6
6
 
4
 
! Отговори
Няма по-доброот мира преди 5 години
Като споменавате Государя Путин, първо на първо трябва да съобщите, че от Вашингтон дойде новината, че пиндостанските държавни елити най-после са разрешили на бай Дончо да се срещне и разговаря с Государя през юли без опасност от импичмънт и съдебно преследване.
5
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно Ердоган си вярва, че върши добро като вкарва по затворите учители, доктори, журналисти. Обаче мазненето на путин ще му докара само подигравки от страна на запада и вазелин от страна на дребничкия от кремъл. Зависимият диктатор е половин диктатор. Ако остане на власт Ердо, първо ще се срути Турция и след това руското сметище.
4
10
 
17
 
! Отговори
да преди 5 години
Прав е.....
3
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велика Турция
2
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган е диктатор, вкара 1/2 от интелигенцията в затвора, с нищо не е по-добър от Асад!!!
1
27
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган е велик!