Германците: Тръмп по-голяма заплаха от Путин!

Какво ще стане на срещата в Хелзинки? Ще видим!
15 юли 2018 12:45, Петя Славова
76
Германците: Тръмп по-голяма заплаха от Путин!
Снимка: Reuters

Близо две трети от германците смятат президента на САЩ Доналд Тръмп за по-голяма заплаха за световния мир от руския му колега Владимир Путин, показва проучване на "ЮГав" за ДПА.

Още по темата

В понеделник се очаква двамата да се срещнат във финландската столица Хелзинки за дискусия, която да заздрави отношенията между съперничещите си световни сили, пише БТА.

Повечето от участвалите в проучването 2052 души смятат, че Путин е по-приятен, по-компетентен и по-влиятелен от Тръмп.

Само 5 на сто от участниците заявяват, че Тръмп е по-компетентния лидер, 56 на сто са подкрепили Путин, а останалите не са отговорили.

43 на сто от участниците смятат Путин и за по-влиятелен, в сравнение с 25 на сто за Тръмп, въпреки че САЩ превъзхождат Русия в икономически и военен план, отбелязва ДПА.

Общо 64 на сто от запитаните са окачествили Тръмп като по-голяма заплаха за световния мир. Само 16 на сто са по-притеснени от Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 71:Да, много логично и правилно мислят немците! Навремето, заради студената война са си дали на американците знатния резерв да го "пазят" , да не би руснаците да ги нападнат и да го вземат! Познай до ден днешен дали са си върнали златото и дали някога ще разполагат с него отново!
68
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално ! Немците винаги мислят логично и правилно !
67
9
 
6
 
! Отговори
пак аз преди 5 години
Че то Тръмп и Путин не са ли едно и също?Нали единия качи другия на престола!
66
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според самите немци Германия е окупирана страна, с много американски военни бази и много хиляди американски войници в тях. А какво им е сторил Путин, освен че им строи втори газопровод?
65
6
 
3
 
! Отговори
Американ преди 5 години
До 64Тинев, па да беше прочел нещо преди да плещиш врели-некипели за индиянците. А и за робството. Неследено е от UK, ама кой да чете преди да ломоти..
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е какво странно има- след шенгенските и евро измамите спрямо БГ ние как да се чувстваме? Или само немците са чувствителни? Мили те не им харесва в ролята на България, дълбоки вълнения ги обзеха
63
6
 
7
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Близо 2/3 от германицте са ***, тъй че нищо чудно за отношението им към Тръмп.
62
10
 
3
 
! Отговори
60 коментиращи Уфце преди 5 години
Един краден Текст от сайта на БТА и 60 коментиращи Уфце , аъ ако ви копи-пействам един Текст и пак ще коментирате щото така ви е научил Комунизмъ така нищо няма да се промени и след 100 г. в България , от умрял писмо
61
4
 
16
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
дУбрУтру Г-а германци!Прозряхте най-после.САЩ - терорист 1: Още при завладяването на континента е почти избито коренното население-индианците, милиони *** са поробени и измират като скотове по плантациите, САЩ-единствената страна употребила атомна оръжие срещу мирни гражтани, Подпалиха Виетнам с ***, Убиха Садам Хюсеин, Бомбардираха и избиха хиляди невинни в Югославия, Сирия. И още и още и още ..........ЕВРОПА като цяло, трябва да прогледне!
60
2
 
17
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До АнонименПо твоята логика Япония има най-много нужда от свежа работна ръка(поради застаряването на населението).Обаче умните японци НЕ ПРИЕМАТ НИКАКВИ имигранти,а предпочитат да попълват нуждите с роботи!Роботите може да са много по-скъпи от ***.нг.а.лите,ама не създават проблеми!Вижте в каква *** превърнаха Европа мигрантите!А това е само началото!
59
2
 
9
 
! Отговори
Льобоб преди 5 години
Това, мили мишленца са страховете не на германците а на управляващите Германия неолиберални глобалисти, които изведнъж разбраха че патрона им вече няма нужда от тях... И настана врява, плач и смут в редиците им.,. А на германците ще им е мноооого по-добре без тези извратенци, които почти унищожиха Германия и в морално отношение и ценностно и демографски
58
3
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
А кой е най-вреден за Германия?Май основателката на БундесХалифата Меркел ханъм....Ще се сетят германците,ама късно!
57
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е, благодарение на ''твърдите'' топки на евролидерите, ес се е превърнал в обетована земя за всички *** от Близкия Изток и Африка заради ненадминатата му толерастия и д.билно щедра социална система!Верно пълно е, защото и Европа и Япония и Канада и Русия, имат нужда от работна ръка. И докато в Русията броят им надминава 15млн. (мигранти от републиките), то в цялата Европа има не повече от 10млн. мигранти.Не ги защитавам мигрантите, но реално погледнато не се различваш по нищо тях.
56
1
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 41 Бъркаш. Става въпрос за Владимир Илич Ленин.Ку , ку !
55
6
 
10
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Тръмп е клоун, от онези с разачката!А Путин е прероденият Кашчей Безсмъртний. Също толкова зъл и богат!
54
3
 
11
 
! Отговори
42 преди 5 години
До 42Тя и Канада има много ресурси, но има слабо население и ВПК например.
53
4
 
11
 
! Отговори
42 преди 5 години
До 53Вие си проверете инфото. А общият БВП на Русия е около 3.5 трлн. долара. Като данните варират между 2.5 до 4.5 трлн., заради различните методики. За сравнение БВП на Канада е между 1.5 и 2.7 трлн. долара.
52
14
 
6
 
! Отговори
до 42 преди 5 години
БВП на Русия за 2017 е 11441 долара.Дори и в рамките на Европа не са в първите 10, да не говорим за света.Хубаво е да си проверявате данните и да не пишете заблуждаващи информации.
51
9
 
1
 
! Отговори
Благоев преди 5 години
Германците не обичат да им казват истината в очите!Явно са си повярвали, че са САМО ДОСТАТЪЧНИ!!
50
1
 
3
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Ха добро утро.