Тръмп: Русия ще помогне за Северна Корея!

Очаква "големи резултати" след срещата в Хелзинки
18 юли 2018 21:56,
10
Тръмп: Русия ще помогне за Северна Корея!
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп каза, че се е разбрал добре с руския президент Владимир Путин на срещата им във Финландия и че "ще дойдат големи резултати", предаде Reuters, цитира БТА.

Още по темата

"Толкова много хора по високите етажи на разузнаването харесаха моето представяне на пресконференцията в Хелзинки. С Путин обсъдихме множество важни теми на нашата среща преди това. Ние се разбрахме добре, а това наистина раздразни много хейтъри, които искаха да видят боксов мач. Ще дойдат големи резултати!", написа Тръмп в Twitter.

Американският президент каза вчера, че се е изразил неточно на съвместната пресконференция в Хелзинки. По този начин Тръмп се опита да успокои бурята, която се разрази заради това, че той, както смятат критиците му, не е потърсил отговорност на Путин за намесата в изборите в САЩ през 2016 г., каквато американските разузнавателни служби казват, че е имало.

Тръмп похвали състоялата се миналата седмица среща на върха на НАТО като победа заради твърдата му позиция да настоява европейските съюзници на САЩ да дадат големи нови обещания за военни разходи.

"Срещата на НАТО в Брюксел беше признат триумф, след като страните членки предложиха да осигурят още милиарди долари с по-бързо темпо, а срещата с Русия може да се окаже още по-голям успех в дългосрочен план. Множество положителни неща ще произтекат от тази среща", написа той в Twitter.

Тръмп заяви, че Русия ще помогне за Северна Корея и се изказа ентусиазирано за преговорите между САЩ и КНДР по въпроса за ядрените оръжия.

"Русия се съгласи да помогне за Северна Корея, където отношенията с нас са много добри и процесът се придвижва", заяви той.

"Няма припряност, санкциите остават! Големи ползи и вълнуващо бъдеще за Северна Корея в края на процеса", каза Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
много си прозорлив.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дефакто гукаи къщуме дрънкаи музилата и дато нее
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Попитали дижеи валери симеонов какво. значи намаляне на шума отговора бил.Намалението е за някои за други от понеделник до неделя от 23 до 8 не важи да живее дижеи валери симеонов
4
0
 
0
 
! Отговори
Ко кажа, ко? преди 5 години
Кой е казал, че лудите са ***? Изобретателни са, особено ако се чувстват притиснати.Но ако не достигат усмирителни ризи, можем хуманитарно да помогнем...аз и група шашави;;;)))
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Северна Корея няма нужда някой да помага. Тръмп вади на убито куче, нож!Не им махна санкциите! - защо тогава се срещнаха в Сингапур? - да начешат егото на Тръмп!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъмп е изкючително умен човек Шорош е насъскал всички НПО-та за да провали срещата Путин - Тръмп, комунистите либерали в ЕС схвърлят също огън и жупел, защото кокала им се изплъзва. Хора като Тръмп, Путин и Орбан са спасението на белите хора.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп напоследък страшно ме кефи. Тегли по една майна на НАТО и ЕС , изгаври се по изключително комичен и култов начин с бабката-кралица със синьото цокало на главата...и накрая се разбра с Владко засега да не се замерват с ядрени бомби.Тръмп е мъжкар и не му дреме от никой. В крайна сметка работи за Америка по начина, който той си знае. Прави неща, които никой преди него не се осмели и естествено статуквото изрева на умряло. Само историята ще го съди :)