Тръмп се заканва: Може да стана най-страшния враг на Путин!

Путин пък твърди: Имаме могъщи врагове в САЩ!
20 юли 2018 13:00,
90
Тръмп се заканва: Може да стана най-страшния враг на Путин!
Снимка: архив Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю пред американския телевизионен канал CNBC, че ако след преговорите с руския държавен глава Владимир Путин, двамата така и не успеят да изградят добри отношения, той ще стане "най-страшния враг" на руския президент, предава РИА Новости.

Като доказателство за думите си, той напомни за въведените санкции и изгонените дипломати, пише "Фокус".

"Вижте всичко, което направих", добави Тръмп. Но, по неговите думи, би било позитивно за САЩ да е в добри отношения с Путин и Русия, а не негативно.

Вчера пък Путин заяви, че  противниците на страната му в САЩ са могъщи и силни хора, предава РИА Новости.

Още по темата

По думите му, доказателството за твърдението му е, че те могат да "продадат" на милиони граждани различни "трудно смилаеми неща в нормалната логика на историята".

"Нас винаги са ни учили, че хората, работещи за държавата, в интерес на обществото, преди всичко са длъжни да мислят за фундаменталните интереси на страната и винаги да ги поставят на първо място, но не. Виждаме, че в САЩ има сили, които поставят груповите си, тяснопартийни интереси над общонационалните", заяви президентът на съвещание с посланиците и постоянните представители на Русия.

Президентът отбеляза, че независимо от това, Русия е открита да развива контакти със САЩ на равноправна и взаимноизгодна основа. Той също така подчерта, че това е необходимо за целия свят.

"Като най-големите ядрени държави, ние носим специална отговорност за обезпечаването на стратегическата стабилност и сигурност", добави Путин.

Също така, той оцени отношенията със САЩ. По неговото мнение, Москва и Вашингтон са тръгнали по пътя на позитивните промени. Държавният глава напомни за състоялата се в понеделник среща с президента на САЩ Доналд Тръмп.

"При всичките различия в нашите възгледи, нашите мнения съвпаднаха в това, че руско-американските отношения се намират в крайно незадоволително състояние, по много параметри по-лоши, отколкото по време на Студената война", отбеляза руският лидер и добави, че натрупалите се през годините проблеми не могат да бъдат разрешени за няколко часа.

Но, независимо от това, срещата, като цяло бе успешна и доведе до полезни договорки", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая сутрин прочетох че са задържали 29 годишна рускиня по подозрение че е манипулирала изборите........ ако е така не виждам какъв враг може да бъде на Путин. :)
30
1
 
2
 
! Отговори
Dessi преди 5 години
до ***:)-хахах смешкото си ти жена ти знае защо :))рог
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
28
4
 
3
 
! Отговори
JJIvanov GEOLOG преди 5 години
МНОГО е просто малко още спец наркотик за манипулиране и обемно обсебване на съзнанието и кратко гледане на пси активни клипове по телевизии.ПАзете лидерите от нарко клипове и спец наркотици.АМАН .Увредиха земята с нова техника подават предупреждения с Трусове от HAWAII.Засечено е увреждане на Ядрото и закупена с много мъка МАГНИТОСФЕРНА ОХРАНА>
27
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
STOTINA ATOMNI BOMBI NAD AMNERIKA I HAMRIKANZITE SA V ADA.
26
16
 
13
 
! Отговори
Нов преди 5 години
Обръча на шийкато на Късия се затяга.Изобщо няма понятие с кога се захваща.
25
12
 
22
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
ФАЩ да се факат!
24
4
 
36
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Към човек, който става с една теза, а ляга с друга, към човек който няма себеуважения и аз не мога да изпитвам уважение. Тръмп е един клоун от пътуващите циркове! Всеки момент може да каже точно обратното.
23
24
 
12
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
"Знайте САЩ ще продължат да държат Русия отговорна за Крим, дори докато търсим нови допирни точки" каза вицепрезидентът Пенс . Това е отношението на САЩ към Русия . Путин очевидно вече е клекнал на Тръмп. Това е положението...
22
12
 
15
 
! Отговори
1 преди 5 години
на Путин тъпите щерки са в Холандия и са дърти
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но, независимо от това, срещата, като цяло бе успешна и доведе до полезни договорки", заключи Путин.....А защо не казвате какви са тези договорки? Срам ли ви е?
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Куку А кой става Макейн или какво предлагаш ?
19
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че е океана, иначе в САЩ отдавна официалния език да е немския.
18
20
 
4
 
! Отговори
Горна Джумая преди 5 години
Тръмп и Путин са се разбрали за Пиринска Македония.Сега очакваме да видим кава ще е съдбата ни.Може би Автономна държава Република Пиринска Македония , с граници , столица ,институции , знаме , химн и герб .
17
17
 
7
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
До АнонименСмешко ***, *** даже и ЦРУ и ФБР, че и много други му доказаха на Тръмпа, че Руснаците "леко" са се намесили при избирането му! После и Англичаните му казаха същото! *** карай да върви ... какво са едни такива като ЦРУ и МИ6 ти повече рабираш от тия работи! *** :))
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас... не знам как ще го преживея понеже силно ме вълнува какво си били казли някакви комплексари...
15
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КукуАха както когато Турците им свалиха самолета ли? Какво направи великия ви путин? Спря вноса на домати хахаха
14
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп върши добра работа по затриването на САЩ. Вече ги скара с половината свят и всички съюзници. До края на мандата му щетите за вашингтон ще са колосални! :)
13
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е просто един ПР продукт на руската олигархия нищо повече. Издигнаха го в култ сякаш е някакъв бог ама те руснаците по принцип им трябва диктатор така са свикнали просто.
12
5
 
21
 
! Отговори
Куку преди 5 години
НЕ СТАВАШ,целия свят видя,слаб,страхлив,объркан.Край на комедията която играеш,Путин може да прави каквото си поиска.