ТръмПутин – новата корица на Time. Кой е фурнаджийска лопата?

Корицата на престижното списание - брилянтна политическа алегория
20 юли 2018 13:30,
58

За втори пореден месец емблематичното списание Time посвети своята корица на президента Доналд Тръмп. Този път причината е противоречивите му изказвания след срещата му с Владимир Путин в Хелзинки и последвалите поправки в позицията.

Снимка: Time

12

Вярва ли или не вярва Доналд Тръмп на руския държавен глава за намесата на страната в изборите за президент на САЩ през 2016 г. и в крайна сметка има ли доверие на разузнавателните служби?

Путин отрича всякакво участие на Русия в изборите за президент, а Тръмп му повярва. И го показа публично, а това от своя страна предизвика и остри реакции.

След завръщането му от Финландия, обаче, изглежда американския държавен глава смени позицията си и заяви, че ще държи руския президент "лично отговорен" за намесата в избирателния процес и вярва в твърденията на разузнавателните служби.

Именно тези напълно противоположни изказвания, направени от един и същи човек, станаха повод Time отново да посветят корицата си на Доналд Тръмп. Тя е дело на Нанси Бърнсън и представлява обработено изображение, което слива образа на американския президент и Владимир Путин в едно, и цели да покаже този спорен момент от външната политика на САЩ.

През изминалия месец Тръмп за пореден път шокира общността с противоречивата си политика спрямо мигрантите на границата с Мексико, когато стана ясно, че хиляди деца са разделяни от родителите си и настанявани в лагери при ужасяващи условия.

Още по темата

Тогава списание Time отново не пропусна и постави американския президент на корицата си.

На нея държавният глава гледа надолу към плачещо малко дете, а корицата има за цел да покаже нехайството и високомерието в политиката на американския държавен глава и кризата на границата.

Текстът на снимката гласи: "Добре дошли в Америка", а изображението, освен това, разпали ожесточени дебати, след като стана ясно, че 2-годишното дете на снимката всъщност не е било разделено от майка си на границата.

Междувременно Доналд Тръмп покани руския държавен глава на посещение в САЩ през есента, а поведението на американския президент става все по-противоречиво и води до широки дискусии по въпроса САЩ-Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
2
 
! Отговори
гнус преди 5 години
Путин пръскаше слухове за руските хакери които се месели в изборите за да си прави реклама.След това пуща опровержения за да стои по новините.Тръмп се очакваше да спечели и затова заложиха на него.Така те "откраднаха" победата му. Тръмп е мъжкар и сега като дезориентиран бик бучи наляво надясно.Както и в България всичко до което са се докоснали руснаци е било окепазено и омерзено.
45
2
 
3
 
! Отговори
Гост преди 5 години
28, ти си доста семпъл. То по тази логика и образуването на България е грешка, това са окупирани земи.
44
5
 
0
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Тръмп няма криминално минало. В Щатите и по света е обичайно да завеждат дела по л бизнес прични, затова са адвокатите, да съветват. Тръмп също води дела.
43
6
 
20
 
! Отговори
ccccc преди 5 години
Защо САЩ и Русия трябва да се карат?
42
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо все се забравя Кеймбридж аналитика и Фейсбук?Кой друг освен Тереза Мей е манипулирал президентските избри в САЩ?Доказателства за други манипулатори няма.
41
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Либерастки *** парцали НЕ четем ! Ще направят ли колаж с Хилъри и арабските и дружки ?
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Излиза,че по логиката на ДП всички лидери на САЩ срещали се с Путин и с руско съветските ръководители са предали САЩ.Ама ,че работа . То вярно САЩ са предадени отвсякъде както и твърдеше Тръмп и затова се наложи стратегията" Америка дъ фърст "
39
3
 
24
 
! Отговори
Б.Ц. преди 5 години
Една втръснала на света безсмислена истерия,подклаждана от неколцина дедовци-сенатори и една баба пълна със злоба.Всичките лобисти на производитела на оръжия.За това 4..%увеличения на бюджетите на едва свързващите месеца българи!Аман!
38
4
 
16
 
! Отговори
ф преди 5 години
Вижте например обструкциите им (на дп) Значи ако Тръмп е за добри отношения с Русия той е предател ???Ако се срещне с Путин е слаб лидер.А ако не се среща с него и иска конфронтация с Русия е Хитлер ???Всичко е лично .
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои са виновните,че ги избраха за президенти на тия държави,и всеки ден измислят какво ли не
36
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да не би Цецо за тва да стоя 1 седмица в САщ, да го обучва на Боко на номерата))): До обед едно, следобед - друго!
35
2
 
20
 
! Отговори
ф преди 5 години
Проблема не е Путин ,Русия или Германия.Просто Клинтъновци в САЩ мразят лично Тръмп както клана Кенеди мразеше Никсън .
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бе по всчики сайтове въртите 1 и също, уж конкуренци, независимост...
33
6
 
6
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Това го гледах по WELT, 10-сет секунден колаж в който образа на Тръмп се видоизменя в този на Путин. Посланието е ясно - два клона на едно дърво, единият по-буен и рунтав, другият с опадали листа, но по-твърд!
32
12
 
20
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
Путин може да не е толкова богат, но като политик е няколко класи над Тръмп....Е те тука сбърка яко - Путин е няколко порядъка по-богат от Тръмп плюс всички американски милиардери взети заедно. Той е най-властният, съответно и най-богатият човек на света.
31
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Олег 18Съвкупният глас на американците в САЩ на изборите през 2016-та година е с 2% повече за Хилъри Клинтън....Факт! 2 млн. са повече гласовете за нея, но заради НЕдемократичната им конституция, в която хитро е заложено, че народа дефакто НЕ избира прецедента, а избира тези, които да го избират (а те реално не са длъжни да изберат този, за който уж са гласували офцете) - "спечели" куклата с досие намиращо се на бюрото на мечката стръвница
30
5
 
5
 
! Отговори
Олег преди 5 години
До Анонимен 30Затова си го избра.
29
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доналд Тръмп е фурнаджийска лопата..............за 2 дена 5 различни мнения изказа.Путин може да не е толкова богат, но като политик е няколко класи над Тръмп.
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ако започне ТСВ какво ще пишат тогава медиите.
27
23
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Скоро туморът германия ще бъде отстранен образуването на германия е най-голямата грешка в историята на човечеството това са окупирани френски земи!