От Латвия: Русия да се разпадне, за да има мир!

Това трябвало да стане по етнически състав
30 юли 2018 11:45, Елка Василева
349
От Латвия: Русия да се разпадне, за да има мир!
Снимка: архив, Reuters

На европейския континент ще настъпи пълна идилия, ако Руската федерация се разпадне на няколко по-малки страни. В това е убеден латвийският депутат Александър Кирщейнс.

„Едва когато Русия се разпадне на малки страни по етнически състав, военните конфликти ще приключат, а в Европа ще настъпи мир за дълго време“, написа Кирщейнс в Twitter.

С тези думи той реагира на поста на руския публицист Евгений Понасенков, в който той публикува химна на Съветския съюз според версията на писателя Владимир Войнович, починал преди дни. В нея се казва: „Разпадна се навеки съюзът нерушим. Стои на кръстопът великата Рус... Но дълго ли ще бъде тя неделима. Не се наемам да предскажа това...“.

 

По-рано пък евродепутатът от Латвия Мирослав Митрофанов заяви, че в Латвия ще започнат да се отнасят по-благосклонно към Русия, ако се затоплят отношенията между Русия и САЩ, пише Утро.ру.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още по темата: Русияразпаданелатвия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
8
 
9
 
! Отговори
привет от Дойчланд преди 5 години
СССР се разпадна ,идва ред на руската *** !Това го пиша като контра в отговор на едно руско твърдение ,че след Украйна идвало ред на Полша ! Латвиецът е прав , ако се разпадне руската *** в Европа и в смета ще настъпи мир ! Санкции до дупка , Русия ще се разпадне от мизерия ,която ще породи вътрешни противоречия и граждански неподчинения ,които пък ще подпалят желание за разделяне на страната на етнически зони !
210
7
 
8
 
! Отговори
Йово преди 5 години
"Най-ислямизираната столица в Европа, а това е Москва с 1950000 мюсюлмани". Но забравяте че в изостанала Москва мюсюлманките ходят с къси поли а в напредналите Берлин, Париж и Лондон мюсюлманките ходят с БУРКИ и ЧАРДИТА!
209
15
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Чечня, Грузия, Украйна с Крим, да си станат напълно независими и самостоятелни от колхозниците. Сибир да се даде на китайчетата, то и без това там живеят само дръпнати очи. Колхозия да си остане само Москва и някой друг голям град с бели хора и така наистина ще е най-добре и ще има мир. А и ще могат да се издържат, че сега *** са много окаяни. Ето, и възрастта за пенсия им вдигнаха до 65 години, а по статистика те живеят 60 години
208
11
 
12
 
! Отговори
Диди преди 5 години
Българските фашисти публикуват *** изказвания на други фашисти
207
7
 
32
 
! Отговори
Край преди 5 години
Ми тя се е вече разпаднала на Русия, Украйна, Беларус, Литва, Латвия и Естония и др.По скоро иде време за обединение ми се струва.
206
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"От Латвия: Русия да се разпадне, за да има мир!"ми що тогава ЕС се разпада?
205
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 208Внимавай с познаването,за да не попаднеш в полезрението на *** и да отпътуваш скоропостижно за Сибир на почивка за цял живот!
204
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 2000 г насам средната класа в Русия скочи от 8 на 32 процента, пенсиите се увеличиха 12 пъти, заплатите 14 пъти.
203
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АМЕРИКАНСКАТА СРЕДНА КЛАСА УМИРАСпокоен съм за Америка защото Русия без никаква средна класа състояща се само от крепостници и олигарси продължава да диша все още.
202
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМи питай, кой ти пречи, питай си.
201
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А членката на ЕС и НАТО България на кое място е в цивилизацията, на кои по-старши партньори се кланя?
200
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Учителда се чуди човек, защо Сталин е депортирал татарите и не само тях ? не че се заяждам, само питам
199
3
 
10
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 5 години
"Аз съм пехотинец на върховния главнокомандващ. Ако ми дадат заповед, аз ще я изпълня на 100%: ако трябва да си тръгна - ще си тръгна, ако трябва да умра - ще умра. Ето защо е смешно някой да се опитва да постави Кадиров в опозиция срещу президента на Русия. Той е нашият върховен главнокомандващ"
198
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До УчителТова означава само едно Русия е много далече от Европа и цивилизацията и продължава да се прекланя пред вековния си монголски поробител.
197
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМЕРИКАНСКАТА СРЕДНА КЛАСА УМИРА. През 2015 г. числеността й спада под 50% от населението на страната за първи път, откакто се събират статистически данни по въпроса. Днес тя вече официално е малцинствена група.
196
3
 
9
 
! Отговори
Учител преди 5 години
До АнонименТези мюсолмани в Русия са от векове там и са се били на фронта срещу немците.Сталин за да ги надъха е качил съркофага на Чингис Хан на военен самолет ниско прелетял над фронта....
195
3
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
До АнонименКитайчетата немат шанс застаряващи са а Америка ще ги разкатае финансово.
194
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е страната с най-голям процент мюсюлмани в Европа.
193
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Смех 194Истанбул - 20 милионаБългария - 5 милиона!Русия 146 милиона, Китай 1600милиона - СМЕХ!Познай още колко време китайчетата ще се бутат един в друг докато цял Сибир стои празен?
192
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците в Латвия, Естония и Литва работят по подобие на българите в Гърция - модерни роби, зле платена гадна работа. И това е съвсем в реда на нещата, все пак идват от по-бедна страна.