Тъпа музика, сбъркан такт... Путин. Честито, г-жо Кнайсл!

Когато министърка го кани на сватба, това не е само нейна работа
293
Тъпа музика, сбъркан такт... Путин. Честито, г-жо Кнайсл!
Снимка: Reuters

Когато австрийската външна министърка кани руския президент на гости, това не е само нейна лична работа.

Без значение, дали поканата е за официално посещение или за собствената ѝ сватба. Когато излезе за танца си с Владимир Путин, Карин Кнайсл очевидно беше сбъркала такта, пък и музиката бе неподходяща, пише Райнхард Везер от Frankfurter Allgemeine Zeitung, цитиран от българската редакция на Дойче веле.

Още по темата

Горчиво!

Да, няма нищо сбъркано в това европейските политици редовно да се срещат с Путин. Но хайде, ако обичате, това да става винаги при отчитане на определени обстоятелства: Войната на Русия в Украйна, подкрепата на Кремъл за масовия убиец Асад, намесата в американските избори и нападенията с отровен газ в Солсбъри.

Тези обстоятелства изобщо не са отчетени, когато предоставиш на Путин цялата сцена, за да подарява на младоженците самовар и да ги поздравява с изпълнение на казашки хор.

Дано бракът на госпожа Кнайсл да бъде дълъг и щастлив! Нека се надяваме освен това, че политически тя лошо ще се опари заради политическите си гости. Сега на ход е австрийската опозиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
4
 
25
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Дойче веле е либералното министерство на пропагандата.
163
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато канцлерката кани Путин в Северен поток това не е само нейна лична работа.
162
1
 
21
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Според мен цялата дандания е заради Донския казашки хор/по-скоро казашка естрадна група/.Ако бяха поканили напр.Радо Шишарката и Милко Калайджиев всичко щеше да е ОК!
161
10
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Този текст е от възможно най-евтинита анти-руска пропаганда. От стажанта двойкаджия писаната и от същия преведена.
160
4
 
25
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Чета и не вярвам на ушите си!?Прав е един американски журналист.мисля- Ейнсли Ерхард,който казв ,че западната журналистика сега прилича на повредена алармена инсталация!Когато трябва мълчи,а иначе се включва без всякаква нужда или пък от някакъв почти незабележим повод,като вие силно и дразнещо!?Не разбирам каква музика би задоволила взискателния журналист...може би "Вставай страна огромная" или "Артилеристы,Сталин дал приказ"!?...Може Путин и г-жа Кнайсл трябваше да танцуват като балетисти...
159
5
 
21
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ПРИ*МИТИВНОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ РУСИЯ=ВРАГ ЯВНО Е ЧАСТ ОТ СЪВРЕМЕННИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ......
158
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дойче веле и прочее неолиберални платформи са образец на мозъчна недостатъчност. Много се чудя, каква сила /освен парите/ е в състояние така да видиоти привидно нормални хора, като списващите подобни екс-кременти.
157
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво толкова е станало. И САЩ и Русия са силни държави и се държат като хищници. Това си ни е в природата. Като се насъсквате и лаете само показвате колко са ви промили едните и виждате само половината от реалността.
156
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мила Ками, наскоро имаше възпоменани за две събития. Атомните бомби на Хирошима и Нагазаки. Жертвите само цивилни граждани!!!! За варварската бомбандировка със запалителни бомби на Дрезден след като Германия е практически капитулирала през Втората световна война да говорим ли? Крим е подарен на Украйна от Хрушчов. Украйнец по произход! Няма един ръководите на СССР от руски произход. След като отцепиха Южна Осетия и Абхазия от Грузия да си чула за проблеми там?
155
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мила Ками, по същата логика защо някой посреща президента на САЩ или кралското семейство на Саудитска Арабия? Да ти напомня ли, че "арабска пролет" имаше и в СА и ОАЕ? Някой да разбра! Състезание от формула 1 отмениха! Пълно информационно затъмнение! В Русия никой няма право да убие жена си с камъни! Русия не отвличат чужди граждани и ги държат без съд и присъда. Русия не държат свои граждани в резервати. Русия само веднъж се самопоканиха. В Афганистан. А Корея, Виетнам, Либия, Ирак,Сирия и т.н.
154
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Третополовите също плачат.
153
1
 
26
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Този автора на статията *** ли е или мисли хората за ***!или най вероятно му плащат да кукурига.
152
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОЖЕ, ДУМАТА РЕ-ДАК-ЦИЯ БИЛА НЕЦЕНЗУРНА, СЛАГА ЗВЕЗДИЧКИ.ПЪК МОЖЕ И ДА ИМАТ ПРАВО. ИНТЕРЕСНО НА ДУМАТА БАР-ДАК ЩЕ ИМА ЛИ ЗВЕЗДИЧКИ?
151
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А БЪЛГАРСКАТА РЕДАКЦИЯ НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ЗАЩО НЕ ЦИТИРА И ДРУГИ МНЕНИЯ? НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ ВИЖДАНИЯ ПО ДАДЕН ВЪПРОС , ИНАЧЕ СЕ ПОЛУЧАВА САМО ЕВТИНА ПРОПАГАНДА.
150
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НА ТРЕТОПОЛОВИТЕ ИМ СЕ ДРЪПНА МЛЯКОТО МАЙ.
149
3
 
26
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Когато министърка го кани на сватба, това не е само нейна работа - ХАХАХА...ЩО ДА НЕ Е САМО НЕЙНА РАБОТА БЕ , В КРАЙНА СМЕТКА МЛАДОЖЕНКАТА И МЛАДОЖЕНЕЦЪТ РЕШАВАТ КОЙ ДА Е ГОСТЕНИН...ТАКА ЧЕ СИ Е ТОЧНО НЕЙНА РАБОТА.ЖУР*НАЛЯТА ЯВНО ГИ Е ЯД ЧЕ НЯМА ПОКАНИ ЗА ПАПАРАЦИ ДА ПЪЛНЯТ ЖЪЛТАТА ПРЕСА ПОСЛЕ
148
7
 
29
 
! Отговори
Бургас преди 5 години
"Войната на Русия в Украйна, подкрепата на Кремъл за масовия убиец Асад, намесата в американските избори и нападенията с отровен газ в Солсбъри"Добре де ,докога тези олигофренски писанки ,спрете се бе ,ква война ,кви 5 лв ,кви газове ...,че и отровни . Абсолютен "кон с капаци" е написал това ...
147
2
 
17
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Нека се надяваме освен това, че политически тя лошо ще се опари заради политическите си гости. - ЕТО НА ТОВА ПРЕДПОЛАГАМ МУ ВИКАТ ЕЛЕМЕНТАРНА ЗЛО*БА В КОМБИНАЦИЯ СЪС ЗАВИСТ. ДОБРЕ ЧЕ СЕ НАМИРАТ *** ОТ КОИТО ДА РАЗБЕРА И АЗ КАКВО Е "ЕЗИК НА ОМРАЗАТА"
146
9
 
10
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Войната на Русия в Украйна, подкрепата на Кремъл за масовия убиец Асад, намесата в американските избори и нападенията с отровен газ в Солсбъри - И ПУТИН ПОМАГА НА САМИЯТ АНТИХРИСТ.ГЛЕДАХ ГО В САУТ ПАРК, АМА ТАМ РОЛЯТА Я ИГРАЕШЕ САДДАМ ХЮСЕИН В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД ЩЕ СЛОЖАТ ПУТИН
145
0
 
24
 
! Отговори
extremist преди 5 години
*** музика, сбъркан такт... Путин. ---- 8 ОТ 10 СВАТБИ СА С ТЪ*ПА МУЗИКА И СБЪРКАН ТАКТ САМО ЧЕ ГО НЯМА ПУТИН