От Русия: Сергей и Юлия Скрипал са мъртви?

В това е убедена племенница на бившия разузнавач
30 авг 2018 09:30, Елка Василева
96
От Русия: Сергей и Юлия Скрипал са мъртви?
Юлия Скрипал. Снимка: архив, Reuters

Бившият двоен агент Серсей Скрипал и неговата дъщеря Юлия отдавна са мъртви. До този извод е стигнала племенницата на бившия полковник от руското ГРУ Виктория Скрипал.

Първото нещо, на което обръща внимание Виктория, е дългото мълчание на Сергей и Юлия. При това няма "пресни" новини както от самите Скрипал, така и от официални /а дори и неофициални/ лица за тяхното състояние и за това къде се намират те.

Още по темата

И това при положение, че още през пролетта Юлия е обещала на Виктория задължително да й се обади, когато баща й излезе от комата, а Виктория така и не е получила обаждане.

Още едно доказателство за смъртта на двамата Скрипал – няма нови снимки или видеа с тях. Скоро след избухването на скандала с отравянето оздравялата Юлия говори пред английските медии, и оттогава – нищо.

"Все едно в какъв вид, искаме да го видим, жив ли е той или не е... Не чуваме нищо нито от Скотланд ярд, нито от госпожа Мей", оплака се Виктория Скрипал пред телевизионния канал "360".

Освен това по данни на медиите след отравянето в Солсбъри Скрипал са спрели да използват банкови карти. Дали това е истина е трудно да се каже, призна все пак Виктория, която не разполага с факти за това.

Освен това на племенницата й е струва странно, че техният дом в Солсбъри си е  все още на мястото, макар че британските власти обещаха да разрушат сградата, за да ликвидират остатъците от химическото вещество. Районът около жилището в момента дори не е отцепен и всеки може спокойно да се приближи до него, пише Утро.ру. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
4
 
15
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Найстина е смущаващо това, че от доста време няма никаква информация за Скрипал и дъщеря му. Предвиждах, че ще ги скрият от медиите (да не би да кажат нещо, което да не съответства на британската версия), но британските тайни служби можеха поне да покажат някакъв клип с тях за да се види поне, че са живи.
83
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се замислят тия, които ще искат да пият мляко от две крави!!!!
82
20
 
4
 
! Отговори
Пропов преди 5 години
Що такива глупави коментари има тук? Хората ли са глупави или е от топлото време? Ако англичаните искаха да утепят Скрипал и Скрипалца, щяха да го направят със самия атентат. После имаха златна възможност докато лежат да им пуснат едно неуспешно лечение. Хем щеше да стане още по трогателно. То бива, бива необмислени хипотези, ама и много категорични, досущ като експерти се изказват! Ама българина всички знае и може ве еейй!
81
1
 
12
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
До сороска пропаганда 71 Айдее, и англичаните станаха краварчета и то лъжливи.Ха ,ха...!
80
7
 
4
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Тъй, тъй 72 А ти много ли си сигурен, че Антонов не е замесен в опита за убийство на папата ? И там се замълча по същия начин.
79
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновените хора никога няма да узнаем истината!!
78
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Сергей Скрипал .............ясно!Но детето му - защо?
77
2
 
29
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Да бе , какво стана с тия хора ??? Ааа, сетих се, британските тайни служби ги крият от страшните кегебейци :D:D
76
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъртият Скрипал си е заслужил съдбата - служил е на двама господари, че може и на повече!!Но за момичемо ми е жал, явно и тя е знаела неудобни неща и са й затворили устата!!!
75
4
 
7
 
! Отговори
Б.Ц. преди 5 години
Всекиму заслуженото!
74
5
 
16
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КАКВО ОЗНАЧАВА РОДНИНА НА ПРЕДАЛ 300 СВОИ КОЛЕГИ РАЗУЗНАВАЧИ НА ПРОТИВНИКА - ДА ПРОДЪЛЖАВА РАБОТА В СЛУЖБИТЕ ???????? КАКВО ОБЩО ИМАТ ДЪЩЕРИТЕ /ПЪЛНОЛЕТНИ / С ГАДОСТТА НА БАЩИТИ СИ ?????? НО В АНГЛИЯ/ ТЪПОГРЕЙТ-БРИТАНИКУС / СА И "МОНТИ ПАЙТЪН " С ФИЛМИТЕ : "ЖИВОТЪТ НА БРАЯН " ; "ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО" И ..... !!!!!!
73
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Някои си.A ти сигУрен ли си, че си грамотен и да напишеш и едно изречение правилно?
72
6
 
17
 
! Отговори
Някои си. преди 5 години
До#71. Сигорен ли си че ако КГБ те поръча има някакво място на тази планета на което можеш да се скриеш или скрият Ако е така си голям наивник а иронията ти е меко казано неуюестна.
71
9
 
25
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Поне с близките си трябваше да са се чули, преди да ги скрият!!!Нещо много намирисва тази история и правителството на баба мей??!!
70
10
 
10
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Срещу мен беше направен атентат с неизяснено БОВ, до операта в Сидни, седях си на една пейка, припаднах, дойде линейка и ме откара в една болница, после ме откараха в една държава. Нападна ме другата държава.Другата държава е Агресор и гадняр, едната държава има право да нападне другата държава.Жив ли съм, или не съм жив, изобщо да не ви интересува!Това са подробности и излишна Проблематика.Те така!Вервайте ми!
69
8
 
37
 
! Отговори
Тъй, тъй преди 5 години
Какво ти значи в Британия Международно и Консулско право?Направен е опит за атентат над руски гражданин и ...За поред път ставаме свидетели на двойни стандарти.Колкото Антонов направи атентат срещу Папата, толкова и Скрипал са атакувани от Русия.Бързо забравихте, как същите държави очерняха България пред света.Поне като страна обвинена по циничен начин, не трябва да защитаваме "агресорите" - като Британия без доказателства и уликиНай-голяма изгода от Скрипал имат Украйна, САЩ и Британия
68
9
 
34
 
! Отговори
сороска пропаганда преди 5 години
Това е същността на сороската пропаганда - изкарват от централата една лъжа и после стотици пропагандатори я повтарят безспир , с надеждата някой да и повярва !Вече никой не вярва на лъжливите краварчета !
67
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Провокират англичаните да ги извадят на светло. Може би се надяват Скрипал да излязат на мегдана в Лондон с един тъпан и да викат "Живи смееее , елате ни вижте "
66
37
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за Юлия и Сергей Скрипал който попадне в лапите на Путин трудно се измъква, а в някой случай е дори фатално.
65
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен Сергей Скрипал е разбрал, че тази е КГБ агент, а тя след като е била разкрита ги е отровила с малко разреден новичок. За това и Юлия е казала на уж братовчедка й, че повече не иска да я вижда и да я познава.