Лондон обвини руснаци за отравянето на Скрипал

Издадена е заповед за арест на двама души
5 сеп 2018 14:07, Елка Василева
106
Лондон обвини руснаци за отравянето на Скрипал
Александър Петров и Руслан Боширов. Снимка: Reuters

Британската прокуратура е повдигнала обвинения на двама руснаци заради отравянето с нервнопаралитично вещество на бившия шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия в английския град Солсбъри, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Издадена е заповед за арест, предаде Франс прес.

Издирваните лица се казват Александър Петров и Руслан Боширов.

Те са на по около 40 години и са пътували с руски паспорти под фалшива самоличност, добави началникът на полицията за борба с тероризма, цитиран от Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в Русия може да се намерят допотопни,съветски чудонища,като тези.
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само им виж муцуните.На съда всичко е ясно. Да влезе Путин!
87
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, обаче двама американци набили един цветнокож в Америка.
86
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Относно новината, че били актьори:Много ми стана интересно. Представих си как един Джони Инглиш от тайните служби е скалъпил кадри и снимки. После си помислих, че просто няма толкова *** човек на света. Реших да проверя. Новината идва от руски сайт newsland. Намерих новината там. Цитиран е някакъв блог. Претърсих целия интернет за този сериал "KGB Spy" - нищо. Почуствах се като жертва на руската пропаганда.Може ли някой да открие нещо. Има ли такива актьори, сериал, продуцент. Дайте линк.
85
0
 
1
 
! Отговори
Е-лке, вимание! преди 5 години
Руснаци, заподозрени в отравяне на Скрипал, се оказаха британски актьори 06 Септември 2018, 16:33 Двамата заподозрени за отравянето на бившия офицер на ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Джулия в Солсбъри Александър Петров и Руслан Боширов се оказаха британски актьори, Пол Колинсън и Джефри Фийлдс, а видеото от камерите за видеонаблюдение на които са заснети, се оказаха снимки от поредицата на сериала KGB Spy, който беше показан по британската телевизия в началото на 2000-те. Това е съобщи на страницата във Facebook продуцент на сериала Майкъл Кълиган
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ В ДЯСНО МНОГО ПРИЛИЧА НА МЛАДИЯ БОРИСОВ.
83
0
 
0
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
"19-то столетие е редица от британски войни на африканска земя от Египет чакдо Капланд, които Англия води, за да завладее черния континент, последния незавладян още от нея. През септември 1795 две английски флоти бяха взелина холандците Капщат и цялото владение на Нидерландското източно-индийскодружество. Капщат, най-важната точка по пътя за Индия, бива официално анексиранпрез 1806 година....Храбрите бури отблъскват първото нахлуване. Тогава Англия изпраща лорд Киченер.. с 150 000 войници"
82
1
 
0
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
"Преди завладяването на Далечна Индия британският грабител води още еднапродължаваща от 1841 до 1842 год. война срещу Китай, за да осигури насилственоза винаги огромния си внос на опиум в тая страна. Това беше прочутата война заопиум."
81
1
 
2
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
"По бойните полета на 7-годишната война Англия спечели с хладна пресметливостне само Канада, но също и Индия, огромна империя от почти 5 милиона квадратникилометра..През пролетта на 1774 год. британските колониални войски заедно с тия наплемето Оуд преминават границата. Рохилас се бият геройски, но са надвити отсмъртоносните огнестрелни оръжия на белите. Цветущата страна е опустошена, селатаизгорени, народът почти избит."
80
1
 
2
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
"Половин век след Елизабет властта бе заета от Кромуел, комутоАнглия, покрай окончателното сломяване на Испания и Холандия, покрай трайнотоовладяване на Ирландия и Шотландия, покрай основаването на световната й флота и -чрез навигационния акт - на световната търговия, тя дължи и най-опасното и най-неразрушимо духовно обоснование на идеята й за световно господство като на избранБожий народ...Англия беше победител и тя използува безогледно победата си. Холандската търговия беше прекратена."
79
1
 
2
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
"Изпълнено със завист гледаше малкото бедно кралство на британския остров къмбогатата световна сила Испания....Само една малка част от тях достигна испанските брегове. Британците бяха останали победители в първата голяма борба за световните морета. Народите на земята трябваше скоро да разберат с ужас, какъв разбойник беше заграбил властта и тъпчеше правото на народите."
78
1
 
3
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
"Докато Англия ограбваше и опустошаваше оттатък Канала френските области, тя поесъщевременно от другата страна на Ирландско море върху себе си кървавата виназа едно престъпление, което продължава цели осем столетия дори до наши дни:задушването и почти пълно унищожение на ирландския народ, едно от най-ужаснитепрестъпления, за които историята на човечеството съобщава."
77
1
 
3
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
"Когато Англия мрази някой по-силен противник, тя е упорита във волята си заунищожението му. И така през следващите векове тя не престана да напада опасния съперник на отсрещната страна на Канала, докато не заграби на издигащата се световна сила в 18 век нейните огромни колониални владения в Азия и Америка, не унищожи нейната флота. Едва тогава Франция узря да стане съюзник и васал" на великите британци.
76
3
 
2
 
! Отговори
офицер ГРУ преди 5 години
Слава Героям-Героям Слава!!!
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия са купени продажни укроси
74
0
 
3
 
! Отговори
??? преди 5 години
Е тогава как се казват Александър Петров и не знам какъв си още, като са под фалшива самоличност?
73
4
 
4
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
1000000000000000 % доказаноза първобитните мозъци е трудно да го приемат но това е реалносттабританците никога няма да се изложат с недоказани обвинения изпитал съм го много кратно живеейки с тяхната система
72
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разберете, просто кака Тереза не би допуснала някой да я заподозре в политическа некадърност. Това би било голям удар за огромното й его на велик политик. Така че тя ще дъвче този случай докрай докато най - сетне се намери някой да го отнесе, а пък тя да изтъкне себе си и прословутите си тайни служби за гениални . Тя не може да се задоволи с по- малко. Така че не знам докога ще дъвчем и предъвкваме този фарс. Може би следва продължение.
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ще представят доказателства, първо да започнат с това дали въобще ги има Скрипал или не. Най-малкото на снимки с днешния Таймс. Оше по-добре в интервю по БиБиСи.
70
1
 
11
 
! Отговори
пълна лудница преди 5 години
Приемам ,че всичко е възможно.Но това ,което се показва и представя в медиите ме кара непрекъснато да си задавам най-различни въпроси.Ето сега напр.се предоставят данните за двамата предполагаеми руски атентатори,с имената им снимки от камерите,установени са почасово посещенията им в Солсбъри,обяснено е как са нанесли БОВ върху дръжките на вратите.Не е ясно само как при това атентаторите са останали живи без облекло за специална хим.защита и противогази!Може би те си консумират БОВ като бира!?