"Отрядите на Путин" с акция срещу Apple: Горят iPhone и iPad

Акцията на бабите, привърженички на Путин, е срещу поредната доза акция
7 сеп 2018 21:02,
151


"Отрядите на Путин" са небезизвестен канал от Краснодар, които често публикуват екстравагантни видеа, и както става ясно от името им са заклети привърженици на руския президент Владимир Путин.

Последната им акция е срещу американската компания Apple.

"Това е вражеска апаратура", казва една от бабите от "Отрядите на Путин". И като вражеска апаратура - трябва да бъде унищожена.

"На нас не ни трябва американска продукция", казва друга и захвърля таблет в земята. После го и доунищожава, за да покаже гневът си към американския концерн.

И така, в огъня и под гнева на баби рускини, горят хиляди долари във вид на телефони.

Естествено, докато някой не донесе кофа вода, защото все пак здравия разум надделява и някой се сеща, че не е добре да се горят батерии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАЙ-ВИДНИТЕ ПУТИНОФИЛСКИ *** ТУК КАТО ХА-ХА-ХА И САТА НАТО И СЛАВА РУСИЯ СЕ ПОДИГРАВАХА С ЕРДОГЬОНОВЦИТЕ КОГАТО ГО ПРАВЕХА ТОВА ТАМ :DА СЕГА СЕ ПОДИГРАВАТ НА СЕБЕ СИ :DЛЕЧЕНИЕТО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО С ЕВТАНИЗАЦИЯ НА ПУТИНОФИЛИТЕ ОТ ТЯХ ПОЛЗА ЗА ХРИСТИЯНИТЕ НА ЗЕМЯТА ЩЕ ИМА САМО АКО ГИ НЯМА!
62
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 81Най-бедните в Европа са русия, България е много по-напред.
61
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПУТИНОФИЛИЯТА Е ЗАБОЛЯВАНЕ ХАРАКТЕРИЗИРАЩО СЕ СЪС АТЕИЗЪМ, БЕЗМОРАЛНОСТ, БЕЗСЪВЕСТНОСТ, БЕЗСКРУПОЛНОСТ,,,,,,,,,,,,, И ЧЕСТИ НЕЙНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ СА ОЛИГОФРЕНИЗЪМ И ДЕБИЛИЗЪМ !!!ЛЕЧЕНИЕТО Е САМО ЧРЕЗ ЕВТАНИЗАЦИЯ!!!!!!!
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярвам че от Apple са си оскубали косите за счупения таблет.
59
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПУТИНОФИЛИТЕ СА НАЙ-ТЪПИТЕ СЪЗДАНИЯ НА СВЕТА ПО-*** СА И ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ЕРДОГЬОН А ТАМ СА 600 ГОДИНИ НАЗАД В УМСТВЕНО РАЗВИТИЕ!
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По последна информация ябълката е фалирала, а американските борси са се сринали след този акт.....
57
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега руските баби ще започнат да използват безаналоговите, свръх супер, ултра, гига, хипер иновативни руски смарт телефони :)))))))))))))))))))) Колко *** народ е руския.....
56
18
 
34
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Знаех го и преди, но вече съм убеден, че колхозниците са най, ама НАЙ-ТЪПИЯ народ на света :) Даже в Африка сомалийските пирати ми се струват някак си по-умни, организирани и с цел хора. За терористите от ИДИЛ, джихадистите и талибаните важи същото. Онези никога няма да изпростеят до такава степен, че заради едната омраза да унищожат нещо, което може да им върши работа :) Заслужават си съдбата, тези ***. Да умират от глад и да целуват иконата на нефелното жуже, ха-ха, егати смешниците :)
55
11
 
25
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
Бре, много са агресивни тези бабета-горят телефони и таблети, без да знаят за какво. Било американско, за това ли? Доста са тъпички тези руснаци, и това е!!!
54
5
 
10
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Та не разбрахме какво имат против айфоните, ,,Бабите на Путин''?Нещо проблем с процесора ли,или кофти камера са направили от епъл? Ха,Ха.Хааа. И откъдя ги имат тези айфони путиновите баби? Да не би да ги е донесъл щъркела ???
53
12
 
7
 
! Отговори
Аспарух преди 5 години
Някои са заблудени като бабите(ако е истина разбира се).Други са заблудени и си мислят,че като Америка,ги милва по ***,много ги обича,а не,че ги готви за пушечно месо във война с Русия.То и прасето си мисли,какви добри хора му дават да яде,ама до Коледа.
52
4
 
12
 
! Отговори
завалийките преди 5 години
Не зная защо, но изпитах едно такова умиление като прочетох статията.КОЙ ли име купил тези iPhone и този iPad дето са счупили?И дали след като са приключили акцията са имали пари да си купят някоя слушалка от онези Nokia дето ги подаряват по нашите офиси?
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези хора не са добре а пък ката гледам и тези в коментарите
50
10
 
28
 
! Отговори
пена преди 5 години
А дали путинските олигарси ще си изгорят и лъскавите Мерцедеси ?
49
11
 
23
 
! Отговори
До 68 преди 5 години
Престани да се наричаш българин , ти си руски предател и лъжец.Вие русофилите сте позор за опълченците.
48
26
 
10
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Напред с братска Русия!
47
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олицетворението на руския народ.Простотия и величаене и вярност към собствения им тиранин.Ако може и нещо за войната да се включи...още по добре
46
12
 
20
 
! Отговори
Някой помни ли преди 5 години
Как Путин се пъчеше преди 8 години с руския убиец на айфона в ръка и смело предричаше техническо надмощие над САЩ.А сега закъсалата Италия го бие икономически , а жалката Германия е толкова закъсала , че само с търговския си излишък ги бие иконимически.Бедните немци , дори Китай задминаха по положително салдо , но ние им се подиграваме.
45
17
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Аз смятам, че русняците са доста интелигентни и одухотворени хора. И тези бабки са добри артистки, много естествени. И щом не трошат чушкопеци, не ме касае!
44
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТО ЦЯЛО НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ Е ПО-СЛАБОУМНО ОТ ТОВА НА ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!!! ТАМ СА ИДЕОТ ДО ИДЕОТА ДО ОЛИГОФРЕНЯКА :D