"Отровителите" на Скрипал: Бяхме в Солсбъри като туристи

Двамата говориха пред руска държавна телевизия
13 сеп 2018 15:15, Елка Василева
135
"Отровителите" на Скрипал: Бяхме в Солсбъри като туристи
Александър Петров и Руслан Боширов. Снимка: Reuters

Двама руснаци се появиха днес по руска държавна телевизия и казаха, че са били несправедливо обвинени от Великобритания в опит за убийство на бивш руски шпионин и дъщеря му в Англия. Двамата подчертаха, че през март са посетили град Солсбъри като туристи, предаде Ройтерс.

Още по темата

Британски прокурори миналата седмица идентифицираха двама руснаци, които според обвинението действали под фалшиви имена - Александър Петров и Руслан Боширов.

Двамата бяха обвинени, че са се опитали да отровят Сергей и Юлия Скрипал с бойния нервно-паралитичен агент "Новичок" в Англия.

Двамата руснаци, които говориха по държавния телевизионен канал RT, имат известна физическа прилика с мъжете от снимките на британската полиция, посочва Ройтерс, цитирана от БТА.

"Приятели отдавна ни предлагаха да посетим този чудесен град. Това е туристически град", каза единият от тях за Солсбъри в откъс от интервю, излъчен от RT.

Боширов каза, че Солсбъри е туристически град с прочута катедрала, а пътуването им не било по работа. "Планирахме да останем в Лондон за малко и после да отидем в Солсбъри".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 5 години
Много е страшно да си руснак в Англия , или те тровят , или те обвиняват , че си отровил някой!
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Контратеза!!! като сме толкова зле "вулгарите", ти какво търсиш тук, не ща стнико? Аре марш в твоята си дупка и продължавай да се развиваш. Тъ па нар.
115
0
 
3
 
! Отговори
На Маляката преди 5 години
Кажи й "грък" и повече обиди не са нужни!
114
0
 
4
 
! Отговори
Почтени отровители преди 5 години
Бяхме в Солзбъри като туристъйми и решили да развлечем малко,като натровим някой фашист. Не го направили ат лоши чувства,а с най-харошими намерения: да спаси света ат вайна а Скрипал- ат живота. Не успели да го спасим абаче- многа здраво се дъйржеше за живота сабаката фашистка,а мъй многа беднъйми и не асталис денги за да довършим благародната си дело,патаму что в Рассия многа краснъйе айдуци.
113
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 117Браво много добре си подкован от руския фашизъм.
112
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фашистите в Киев убиват руски деца и бременни руски жени в Западна Украйна, помним какво стана в Одеса.Киев е руски, свикнахте ли?ДНР и ЛНР вече не са част от Украйна, а те са самостоятелни републики.
111
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен прекаляваш с одеколонаааа
110
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 117Фашистите в Украйна се намират в Киев...............това са хората на Порошенко и превратаджиите от "Десен сектор".
109
0
 
5
 
! Отговори
мноо прости ве преди 5 години
горките руски туристи да ги излъжат да отидат в Солсбъри като най забелижителния град в цяла Великобритания
108
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ФАШИЗМА Е ЗАБРАНЕН В БЪЛГАРИЯ! Укро - патриотите в затвора или в украйна на източния фронт!
107
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много са ми смешни тези нещастници, не виждали екстремни условия, да коментират по украинско - македонски с феминистко гейски уклон неща, които никога нито са чували, нито са виждали ;))) Смешници някакви ;)) Ще ми говорят за Коми без да са стъпвали на 2000 километра от там... Не че аз съм стъпвал де, но ми се е случвало с летен панталон да изкарам 4 часа на -35, чакайки автобуса зимно време... какво разбира укро - патриот от български произхот от живота? Знае сам да лае по команда и да гладува
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пич, работех за западна фирма в България в химическата индустрия ;))) Имаше спешен проблем с висока опастност и трябваше да се оправи. Ниската температура беше заради надморската височина и сезона, колкото и да ти е странно ;))) В момента съм на място, където зимата -35 са ежедневие, доста по - на запад. И мога да ти гарантирам, че такива работни дрехи за такава работа тук струват няколко хиляди. Само обувките са към 400$ ;))
105
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДВАМАТА СА ПРИСТИГНАЛИ В ПОСОЧЕНИЯ ГРАД НА ПОСОЧЕНАТА ДАТА, ЗАЩОТО СА БИЛЕ ПОСЪВЕТВАНИ ОТ ПРИЯТЕЛИ ДА ПОСЕТЯТ ГРАДА, ОБАЧЕ БИЛО ГОЛЯМА КИША ПОСТОЯЛИ 30 МИНУТИ И СИ ТРЪГНАЛИ, ОБАЧЕ МИНАЛИ КРАЙ ДОМА НА ОТРОВЕНИЯ ВЪПРЕКИ КИШАТА.
104
2
 
6
 
! Отговори
Коитус гранде! преди 5 години
Е тва е да си бил бачкатор-*** в Коми! Изгърбвал се при минус 40 градуса и се радва че ватенката го спасила??? И всичко това за нещастни рубли??? Е точно това са защитниците на Тартария-ха ха ха!!!
103
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещастниците, употребяващи думичката "***" не знаят какво говорят. Аз съм работил на -40 градуса на 14 етаж в сграда, без стени и прозорци. Вятъра те сваля от стълбата(4 метра) ако за момент се разсеяш. Ако не беше "ватника" нищо не можеше да се свърши, освен ако не бяхме оборудвани с дрехи за 2 - 3000 долара. *** и валенките са евтини, надеждни и топли дрехи, които при липса на по - добро нямат равни. Много искам да видя някой с Гучи на тези условия ;))))) *** спечелиха WW2 ;)))
102
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скрипал са отровени с американското бойно отровно вещество BZ. Полицая, който беше отровен описа как се е чувствал и англичаните изтърваха това в медиите. След това полицая изчезна в дън земя и никой повеч нищо не го е питал... Описанието съвпада 100% с действието на BZ. Вторите бяха отровени с фентанилови хранителни добавки, толкова популярни сред наркоманите напоследък ;))) Тези двамата по стандартите на средния западен зрител изглеждат много виновни, но са твърде странни за такава работа.
101
3
 
5
 
! Отговори
Контратеза!!! преди 5 години
"Прощай моя Рассия-страна рабов,страна господ"Ха ха ха! Чии са тези слова бре??? Ами на най-великия ви поет бре-Михаил Лермонтов,бре!Ха ха ха!!!
100
9
 
4
 
! Отговори
Контратеза!!! преди 5 години
Ха ха ха!В този сайт пишат предимно пребити или поне очукани от Живота хора,намерили явно единствения в нищожния им живот начин да си "изокат"болката и неудовлетворението си същества бре!От 43-47 средно поста са същества над 60 години!Другите са тартарски *** домъкнали се тук бре!Е га гръмне тоя интернет бре!Преди само 12 години тея нещастници и пенсионери не знаеха как се борави с тая техника!пп-А бре вулгари със сърце и душа за ***-я кажете че нямате загубена битка и знаме бре!Ха ха !
99
4
 
4
 
! Отговори
Контратеза!!! преди 5 години
Ха ха ха! До всички смешници и *** взети заедно и умножени по семействата им бре!Така наречената *** е КАРИКАТУРА на държава бре!И вие сте съдържателната част на това нещо-само опит за държава!Що не кажете че всичко за което са обвинявани вулгарите е лъжа и измама бре!Вие сте овещественото ЗЛО на планетата Земя бре!Другото зло е Тартария или Московия бре!Ха ха ха!Тези които си приличат се и подкрепят бре!Синтезирано ЗЛО сте!Папата и Марков,Чаплин и атентата във свети Крал,Бенгази и тнт!
98
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Кот БаюнБлагодаря! Кот Скрипалей, царьство ему небесное, смотрит на бедняжек-тупиц и смеетсясвысока. Аз още мърдам, боричкам се за правдата, а това, което писах, че мога да се кача на едната страна на кантара, а от другата да се накачули целият екип, е само израз на моята пословична скромност. Бъди здрав и "держи хвост морковкой"!