Путин – стрелец! Улучва от 600 метра със снайперска винтовка

Руският държавен глава посети военно-патриотичен парк на армията
20 сеп 2018 09:30, Елка Василева
227

Снимка: БТА

Президентът на Русия посети военно-патриотичния парк за култура и отдих на въоръжените сили на Русия "Патриот" в Кубинка край Москва, където стреля със снайперска винтовка.

Руският държавен глава е произвел пет изстреля с винтовка СВЧ-30 на разстояние 600 метра и както се съобщава, е уличил целта над половината пъти, пише Газета.ру.

Вижте как Путин стреля по мишените със снайперска винтовка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
8
 
! Отговори
Weiss преди 5 години
Ми те и не дудндуркат. Нито Мей, нито Меркел, нито Макрон, нито Трюдо, нито Юнкер имат деца. Не че не си е тяхна работа, пък може и да има причини, ама ако не си поемал отговорност за един човешки живот, как да ти вярвам за целия свят?
133
11
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Той Путин с голо дyпe таралежи лови :))))))))))))))))) Аман от диктатори!!!
132
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да си представя как Макрон стреля с някакво пушкало. Нито Генсекът Столтенберг. Виж, принц Хари - да! Не мога да си представя фрау Меркел и мисис Мей как дундуркат бебе.Путин е много стегнат, спортен, поливалентен тип. Интелигентен, с железни нерви, интересува се от всичко. Предпочитам го пред всичките му колеги!
131
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 136Много обичам всезнайковците. Самозарядная винтовка ЧУКАВИНА се нарича показаното оръжие, производство на Концерн "Калашников". Кал. 7.62Х53 рус. или 7.62Х51 (.308 Win). По-компактно и леко от знаменитата СВД. Ергономично. Съвършено нова конструкция, която няма нищо общо с написаното от *** "клонинг на FN FAL или на HK G3". Всъщност, нека неграмотникът каже на кое от двете оръжия е клонинг, защото двете са доста различни, така че ИЛИ не върви!
130
3
 
10
 
! Отговори
Weiss- анонимен 124 преди 5 години
Малко глупости говориш..турски истребител сваля щурмовак, регулярни амеркански части с щурмови хеликоптери разбиват паравоенна колона, въоръжена само с леко стрелково оръжие, за разликата м/у руска и сирийска ПВО дори не е разговор,ама голяма гордост за НАТО баш :-) Иначе на всеки 50-70 години развития запад се обединява и тръгва на поход в Русия, оная изостаналата, на глинени крака, и походът завършва я в Париж, я в Берлин, следващият път да не е в Лондон :-)
129
2
 
8
 
! Отговори
До Подгърбич Задврат преди 5 години
Подгърбич Нахебян, този път бръкна с пръст в рядко! Руснаците рязко дръпнаха напред във високоточните снайперски винтовки. Има един щурак, шампион по бенч рест - Лобаев, който направи малка частна фабрика и произвежда пушки разни калибри, даже по поръчка, на цената на автомобил, точност 0.3 МОА, ако това ти говори нещо и световен рекорд за разстояние. В самата Москва правят ОРСИС Т 5000, суперпушка, цевите на която се правят по уникална технология. СВЧ-30 е полуавтомат за подръжка на пехотата.
128
6
 
7
 
! Отговори
Тин преди 5 години
Абе тоз Путин стигане няма -баш стрелец,баш каратист..баш рибар..още по- баш водолаз....най-баш- ловец...Правилно ни учиха едно време-руския слон,най-големия слон на земята!!!!То и бай Тошо така трепеше мечките без да ги вижда...Ха...ха...ха
127
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СВД, а не СВЧ е пушката. И по принцип е разграфена до 1200 м, така че ...
126
6
 
10
 
! Отговори
Млад старец преди 5 години
А колко водка може да изпие Вовка?Имам предвид на гладно, без мезе.Туй е въпросът!
125
2
 
4
 
! Отговори
гост преди 5 години
На времето на стрелбището на поделението,човекът който стоеше на пулта за управление на мишените просто натискаше бутона и те падаха за когото си поиска и от всяко разстояние ни правеше отличници.
124
5
 
10
 
! Отговори
Млад старец преди 5 години
Навремето като деца четяхме същите простотии за Ленин, Г.Димитров и др. юнаци на епохата. И се правехме, че вярваме, защо да си услажняваме живота за дреболии. Интересно ми е сега кой се хваща на тая въдица. Трябва да е голям лицемер или кариерист, защото обикновения човек днес не можеш да го купиш - няма какво да му дадеш и не можеш да го уплашиш - няма какво да му вземеш. А може би времената не са се променили чак толкова?
123
2
 
5
 
! Отговори
спиро преди 5 години
Ако вземе четка и палитра, сигурно ще нарисува "Нощната стража" по-добре от Рембрандт.
122
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин улучва от 600 метра със снайперска винтовка докато язди сибирски тигър гол до кръста...
121
2
 
6
 
! Отговори
сравнения преди 5 години
1. Путин-агент на КГБ, подводен археолог, снайперист,каратист, виртуоз на кон,плуване, хокей,....2. Боко Тиквата - агент на ДС, пожарникар,каратист, футболист, шахматист, художник,....
120
4
 
6
 
! Отговори
дум-дум преди 5 години
Сигура е пуцал квичащи шорошпетници на поразия.
119
7
 
5
 
! Отговори
TT преди 5 години
Държавните глави с диктаторски уклон винаги са били и отлични стрелци...Бай Тошо що елени е избил с двуцевката от същото разстояние хем без много ,много да се цели
118
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше стрелял гол до кръста , щеше да порази 100 % от целите
117
7
 
11
 
! Отговори
един преди 5 години
Дали някой скрит с пушка със заглушител не е стрелял по мишената от 10м.?
116
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин щял да се мести да стреля в руското ПВО, след последния инцидент с Ил20 главнокомандващият не може да се довери на никого и поема защитата на Русия в собствени ръце.
115
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците им свалиха самолет, американците направиха кайма от 500 вагнеровци, израелците постоянно правят руското ПВО за смях до степен да започне да сваля собствените си самолети и тези азиатски *** се пънат да се бият с НАТО.