"Единна Русия" на Путин започна да губи избори. Защо?

Хабаровският край и Владимирска област с нови губернатори
24 сеп 2018 09:00, Златко Желев
92
"Единна Русия" на Путин започна да губи избори. Защо?
Снимка: Reuters

Кандидатите на управляващата партия "Единна Русия" на Владимир Путин загубиха изборите за губернатор на Хабаровския край в руския Далечен Изток и на Владимирска област, предава РИА Ноовсти.

И в двата случая печелят кандидатите на Либерално демократическата партия на Владимир Жириновски.

Още по темата

Депутатът от Държавната Дума Сергей Фургал спечели почти 70% от гласовете след обработката на 100% от бюлетините на вота за губернатор на Хабаровския край, според данни на ЦИК.

Досегашният губернатор на района на Вячеслав Шпорт успя да спечели по-малко от 28%.

Кандидатът на Жириновски Владимир Сипягин грабна победата и в губернаторските избори на Владимирска област с 57,03% от гласовете.

Досегашният губернатор Светлана Орлова спечели 37,46%, според Централната избирателна комисия след преброяване на 100% от протоколите.
 


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
3
 
! Отговори
айде пътеката преди 5 месеца
Този Гощу да не е от Бразилската компартия че толкова надъхан.
Теб колко пъти те е срещал тигър в гората или поне вълк?
А колко кръв са ти изпили комарите?
Ти като си страхлив, кой ти е крив?
Тези които имаме живец, ние ще оцелеем. Както великите Българи дато са били една шепа народ но са се населили под стените на Цариград.
68
3
 
6
 
! Отговори
Гощо преди 5 месеца
До така е Ти май не схващащ термина "Социален"- САЩ бяха,поне бяха до средата на 70 те социална държава както и повечето европейски държави.Включително и България .Сега си страна от Третия Свят ,даже четвъртия накоято и продават МИлка -фалшив при това и някоя компания печели от тая работа а населението -болшинството разбира се -става все по бедно и измира от болести присъщи за за Аврикански страни,барабар с животните и Африканската ***
67
1
 
4
 
! Отговори
Гощо преди 5 месеца
До Гoшу Ако за "Запада" Русия е дивеч и бъдещ противник-Цивилизационен ,военна заплаха,екзистенциална заплаха то Ти си мръвка която по всяко време може да бъде обезкостена и бутната в печката без да се замислят изобщо дали ще те има или Не .Безгласна буква.Ти си безгласната буква не Русия.
66
3
 
6
 
! Отговори
така е преди 5 месеца
Не бойте се социалисти! Който и да дойде на власт в Русия, Курнелия все ще е с него.
И президента барабар с нея.
65
0
 
6
 
! Отговори
Гощо преди 5 месеца
До Анонимен Тия дъвки от 45-та бяха.Тогава Капитала има интерес от средна класа,вече -Не .В момента сме 2018 и май не загряваш на къде вървят нещата .Никой няма намерение да прави България Южна Корея-няма интерес за това .Минало свършило -ако още кълвеш на тая стръв значи си в заблуди разни и живееш в 1978 година .Идва пълно прегорматиране на Макроикономическата среда и Световния Ред.Забрави я трая песня стара с която Политици ви държат плувката.Никакви високи технологии умишлено не виреят Тук
64
1
 
3
 
! Отговори
Аз пича преди 5 месеца
Солзбъри -право в десятката!!!
63
6
 
4
 
! Отговори
Гощо преди 5 месеца
До Гoшу
Продали сте си и майчиното мляко за да легитимират група продажници властта и благополучието си -като заграбеното -капитал и търгашеството няма нужда да плаща заплати а Политиците продават територията барабар с населението за жълти стотинки.Русия ще оцелее,въпроса е Ти дали ще оцелееш като Държава за в бъдеще.Русия за в бъдеще ще може да решава сама съдбата си и има дързостта да опита.Ти си безгласната буква приятелю
62
2
 
3
 
! Отговори
Гощо преди 5 месеца
До Гoшу На теб Ти показват всеки ден къде ти е мястото.Безгласна Държава.При това робска-черноработници за ЕС,виж си заплащането ,смъртността,оглупяването -като ти си представителна извадка по казуса.Вижси цените на стоките,виж кой печели от цялата работа и кой управлява .Най -бедната Държава в Европа,чиято територия и население е ползвано като втора ръка хора -роби .Къде ти е европейското заплащане и социални придобивки .Безгласната буква си Ти .Нямаш армия,нямаш технологии -слугинаж
61
6
 
12
 
! Отговори
“Солсбъри нюз” преди 5 месеца
Че в Русия и матрьошките знаят, че Жириновски е царският шут на Путин. Поредният евтин театър за оскотелите мужици. Толкова са безмозъчни, че дори новичок няма да им подейства.
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя Хабаровски край е на 8500км. На практика Москва не го управлява и може да си стане оделно от Русия.
Както и Еврейската държава в него.
59
8
 
16
 
! Отговори
Хехе преди 5 месеца
Прочетено от руски сайт с информация от руската служба за статистика:Между 40-50 млн.човека без канализация,още толкова без пътна инфраструктура,около30-40 млн. без газификация,20-30 млн.необразовани,също толкова без медицински грижи,отделно убийства,наркомания,проституция...И както един руснак коментира - И 76% избиратели без мозък!!!
58
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сменили Путин с Жириновски. От трън та на глог.
57
4
 
2
 
! Отговори
До анонимен 53 преди 5 месеца
Е,щом загубата на около 7 Българии е нищо,ясно е защо самата България не трябва да очаква нещо от такива като теб!
56
4
 
6
 
! Отговори
Хмм преди 5 месеца
Е как защо?Защото самото име е лъжовна постановка!Явно е че Русия не е единна!
55
1
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 5 месеца
Кой не иска Путин получава Жирика, демокрация, бате
54
17
 
13
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Напред с братска Русия!
53
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хабаровския край е едно прекрасно място по бреговете на река Амур, с големина колкото 7 Българии, а само с 1 300 000 население, занимаващо се главно с риболов и дърводобив!
Намира се на около 7000 км. от европейската част на Русия, и със сигурност голямата политика изобщо не интересува населението му. Имат хокеен и футболен отбор, но и двата са по-скоро средняшки отбори.
Загубата на партията на Путин там, не означава абсолютно нищо
52
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И кои точно избори е загубила?

Престанете с ежедневния си Фейк и оплюване на Русия.
51
19
 
20
 
! Отговори
Гoшу преди 5 месеца
До 49

Харесваше си им много даже, ама Елцин допусна грешка и посочи Путeka като свой наследник и затова той дойде на власт. Точно защото руснаците си харесваха Елцин и неговото управление и го послушаха. И Путeka в началото беше пълна мишка - години не го чувахме и виждахме. Стана активен едва след като нападна Украйна. От тогава много си повярва, че е някакъв фактор, ама те в Сирия му показват всеки ден къде му е мястото
50
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не се заблуждавайте! Руснаците видяха заменките на "демокрацията" при Елцин пияндето! За това гласуваха за Путин! И пак ще го изберат!Жириновски няма как да управлява и ще държи за Путин! Спечелят ли Националистите.Значи е спечелил Путин! Жив и здрав да е!-:)