"Единна Русия" на Путин започна да губи избори. Защо?

Хабаровският край и Владимирска област с нови губернатори
24 сеп 2018 09:00,
92
"Единна Русия" на Путин започна да губи избори. Защо?
Снимка: Reuters

Кандидатите на управляващата партия "Единна Русия" на Владимир Путин загубиха изборите за губернатор на Хабаровския край в руския Далечен Изток и на Владимирска област, предава РИА Ноовсти.

И в двата случая печелят кандидатите на Либерално демократическата партия на Владимир Жириновски.

Още по темата

Депутатът от Държавната Дума Сергей Фургал спечели почти 70% от гласовете след обработката на 100% от бюлетините на вота за губернатор на Хабаровския край, според данни на ЦИК.

Досегашният губернатор на района на Вячеслав Шпорт успя да спечели по-малко от 28%.

Кандидатът на Жириновски Владимир Сипягин грабна победата и в губернаторските избори на Владимирска област с 57,03% от гласовете.

Досегашният губернатор Светлана Орлова спечели 37,46%, според Централната избирателна комисия след преброяване на 100% от протоколите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
21
 
27
 
! Отговори
3D принтирана рикия преди 5 години
Жириновски е винаги бил плътно с Путиту. Никога не е бил в негова опозиция и се е съгласявал с всяко негово решение. Тоест, изборите са не врат, ами шия. Промяна за Путиленд ще има, когато дойде про-западен водач с разкрепостени и съвременни виждания. Дотогава ще си тънат в калта, ще гладуват и ще ядат обелки от картофи и супа от брезова ***, но ще са горди, че имат ракети :)))
44
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
45- ПРАВ СИ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ- ЗАГРАДИЛИ СА СЕ С ЕДНИ ВИСОКИ ОГРАДИ ЗА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ НЯКОЙ НАВЪН ОТ САЩ ЗА ДА РАЗБЕРЕ КОЛКО Е ХУБАВО ИЗВЪН САЩ. ТАКА КЪДЕ Е СЕВЕРНА КОРЕЯ СЪС СРЕДНА ЗАПЛАТА 70 ДОЛАРА И ПАК ЕДНИ ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА И ГЪРМЯТ ВСЕКИ ДЕТУ ИСКА ДА ВЛЕЗЕ В СОЦ ДЪРЖАВАТА- И ЕДНИ КОЛОНИ ОТ МИГРАНТИ ИСКАТ ДА ВЛИЗАТ ТАМ И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА НАПУСНЕ ДЪРЖАВАТА СИ ЛЮБИМА.
43
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До фактВ САЩ ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА!!ЕДИНЯ КАНДИДАТ ВОДИ СЪС 1 МИЛИОН И 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПОВЕЧЕ НО ПЕЧЕЛИ ДРУГИЯ ТОВА СИГУРНО И В ИНДИЯ ГО НЯМА ДЕТО КОПИРА ИЗБОРИТЕ НА САЩ!
42
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНТ КОГАТО НЯМА ДА ИМА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИТЕ РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ ОБСЛУЖВАЩИ НЕЧИЯ ПРОПАГАНДА И ТОГАВА НЯМА ДА ЧЕТЕМ КОЛКО МРАЗИМ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ОБИЧАМЕ ЕДНА ВЕЛИКА СТРАНА. ДО СЕГА НЕ Е ИЗМИСЛЕНО НИЩО ПО ДОБРО ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА.
41
7
 
15
 
! Отговори
факт преди 5 години
До АнонимеННа американските избори редовно гласуват имигранти без гражданство,ясно за кого-демократите,дето ги пускат да влизат!Обаче на Хилърито и 5-те млн. незаконни гласа не и помогнаха.Изобщо изборите в САЩ доста приличат на българските,колкото и невероятно да изглежда!Хеле заигравките с цв.етните.
40
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ха-хаДА И ЗАТОВА СЕГА СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!! ПО КОИТО СЪЩО МНОГО СЕ ЛЪЖЕ НО ПОНЕ СЕ ОБЯВЯВАТ!В РУСИЯ СЕ ОБЯВЯВА САМО РЕЗУЛТАТА НО НЕ И ПРОТОКОЛИТЕ :D
39
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ПОИСКА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ А БАШАР АСАД ПОЧНА МАСОВО ДА ГИ ИЗБИВА ТОЙ ДОРИ НЕ Е ПРОВЕЛ ИЗБОРИ 2007-*** ГОДИНА НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН!!АКО В РУСИЯ ПОИСКАТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ЗАТВОР ИЗБИВАНЕ НА ОПОЗИЦИОННИТЕ ЛИДЕРИТЕ И БОЙ :D КОЕТО ВЕЧЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО!
38
3
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Анонимендо 37За Путин говориш,ама написаното отговаря 1:1 за Цветанов.Костинбродски номера.
37
6
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЕРДОГАН ДОБАВИ 5 МИЛИОНА НЕПОДПЕЧАТАНИ БЮЛЕТИНИ КЪМ ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ :DРУСИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, СИРИЯ , ТУРЦИЯ ИЗБОРИ НЯМА И НЕ Е ИМАЛО ТАМ НЯМА НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ АБСОЛЮТЕН РЕЖИМ! В ИЗБРОЕНИТЕ НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИ ТАМ ИЗЛИЗА НЯКОЙ И ЗАЯВЯВА ТОЯ СПЕЧЕЛИ С ТОЛКОВА :DИЗБОРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ БЕЗ ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ПУБЛИЧНО ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!!БЪЛГАРИЯ ОБЯВЯВА ПУБЛИЧНО ПРОТОКОЛИТЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА И ТЕ СА ДОСТА ФАЛШИФИЦИРАНИ НО СЕ ОБЯВЯВАТ!!!
36
3
 
23
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Шорошите все недоволни-и когато Путин печели и когато губи-в случая от Жириновски.А бе няма нищо вечно и Путин ще си иде,ама като си свърши работата-най-много 10 години.То преди няколко години и Сорос изглеждаше вечен,но вече е персона нон грата,последни издихания,дето се вика.Меркел и тя си заминава полека.
35
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!ИЗБОРИТЕ ТАМ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ СЪС УВЕЛИЧАВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ И ДОБАВЯНЕ НА ЦЕЛИ ФАЛШИВИ ПРОТОКОЛИ!!КОНТРОЛА НАД ИЗБОРИТЕ 0% А ВСЕКИ КОЙТО ПОИСКА РЕВИЗИЯ ГО ВКАРВАТ В ЗАТВОРА!!ФАЛШИВИЯ ПУТИН ДОРИ ДА ИМА 20% ВИНАГИ ЩЕ ПЕЧЕЛИ С 80% ЩОТО ТОЙ БРОИ БЮЛЕТИНИТЕ!
34
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците се принудиха да искат Жириновски !!!Защо питайте америка !!!!Каквото почукало такова се обадило !Искате война с Русия получавате !
33
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то па голям избор, между Жириновски и Путин, все едно да избирате между Волен и Бойко
32
15
 
7
 
! Отговори
ПРОКУРОРА преди 5 години
До АнонименЩе стане много лошо за РУСНАЦИТЕ В РУСИЯ ще минат по пътя на всички нас разделяне нови държави на територията на РУСИЯ !!! ПОЛША УКРАЙНА ГЕРМАНИЯ САЩ са едни от първите които имат интерес.
31
8
 
21
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
Путин бил губил.... Aбе тролки дето толкова сияете тук от щастие и надежда за близкия разпад на Русия! Путин "губи" две области от съюзника си Жириновски! Защо не ги спечели любимият ви "главен опозиционер" на Путин - Навални, а? Само този въпрос си задайте и ще ви секне много бързо ентусиазма да погребвате Путин!
30
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БългаринХабаровск е административен центар на Далекоизточния федерален окръг с площ около 6 млн кв.км, това съвсем не е незначителен район:) и между друггото в далечния изток отдавна има доста силни брожения срещу централната власт
29
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
партията на Жириноские казионна партия на Путин, напрактика това не е избор, погледнете само какво име има тая партия либерлано демократична, в нея няма нищо либерално и демократично, ама в Русия е така
28
4
 
19
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Единна Русия" на Путин започна да губи избори. Защо?Заглавие, нямащо връзка със статията и с действителността.
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно Жириновски е по-добрия вожд за руснака.
26
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иде времето когато империята на злото ще повърне всичко което е заграбила и ще се свие в територия не по-голяма ог Полша - между Ленинград и Москва !