"Единна Русия" на Путин започна да губи избори. Защо?

Хабаровският край и Владимирска област с нови губернатори
24 сеп 2018 09:00,
92
"Единна Русия" на Путин започна да губи избори. Защо?
Снимка: Reuters

Кандидатите на управляващата партия "Единна Русия" на Владимир Путин загубиха изборите за губернатор на Хабаровския край в руския Далечен Изток и на Владимирска област, предава РИА Ноовсти.

И в двата случая печелят кандидатите на Либерално демократическата партия на Владимир Жириновски.

Още по темата

Депутатът от Държавната Дума Сергей Фургал спечели почти 70% от гласовете след обработката на 100% от бюлетините на вота за губернатор на Хабаровския край, според данни на ЦИК.

Досегашният губернатор на района на Вячеслав Шпорт успя да спечели по-малко от 28%.

Кандидатът на Жириновски Владимир Сипягин грабна победата и в губернаторските избори на Владимирска област с 57,03% от гласовете.

Досегашният губернатор Светлана Орлова спечели 37,46%, според Централната избирателна комисия след преброяване на 100% от протоколите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още от дефектното заглавие на дефектната статия, са се навързали разни риби по-долу и почват да се връзват все повече и повече на глупостите от статията...От както двама губернатора не бяха избрани в Русия, западната пропаганда тръби на всички посоки някакви глупости за "провал" на кого мислите? Да на Путин.Дрън, дрън...Ами вземете общия брой на губернаторите и вижте каква част от всичките не са избрани, после говорете глупости и пишете смешни статии където слагате желаното за действително.
4
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Единна Русия" на Путин започна да губи избори. Защо?Още от заглавието - ЛЪЖА! Защо?Единна Русия е партията на Медведев. Той е председател на тази партия. Путин изобщо дори не членува в нея и не заема каквато и да е длъжност.Путин започна в Единна Русия, разочарова се от нея, излезе от партията прреди два мандата и създаде своя формация, която се нарича "Отечествен фронт".Вие тука продължавайте да ни будалкате, със смешните си статийки, финансирани от Сорос.
3
4
 
14
 
! Отговори
Т. Живков преди 5 години
Щото нема пари! Като немаш пари какво определяш ти? Определя този който има пари, другари и другарки, скъпи съотечественици.
2
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Краварите са хакнали изборите.
1
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защоооо??? Путин подкрепя националистите в Европа, а сега губи от националисти в Русиа. Ефектът на бумеранга. ;-)