Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!

"Някои пък твърдят, че едва ли не е правозащитник"
3 окт 2018 21:21, Боряна Павлова
172
Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!
Снимка: БТА

Президентът на Русия Владимир Путин смята, че Сергей Скрипал е измет и предател, предава ТАСС.

"Някои информационни източници прокарват мисълта, че господин Скрипал едва ли не е правозащитник", заяви Путин на пленарно заседание на форума "Руска енергетическа седмица", в отговор на въпрос за санкциите срещу Русия и случая "Скрипал".

Още по темата

"Той е просто шпионин и предател на Родината".

"Той е просто измет и това е всичко", добави президентът.

Днес стана ясно, че полицията за борба с тероризма и службите за сигурност на Великобритания са идентифицирали трети заподозрян за отравянето на бившия офицер от руското Главно разузнавателно управление Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

По данни на The Telegraph третото заподозряно лице е руски офицер от военното разузнаване, който е бил изпратен на специална мисия преди отравянето на Скрипал.

Предполага се, че агентът е посетил Солзбъри, за да помогне за планирането на атаката, преди двамата му колеги да внесат на територията на Великобритания нервнопаралитичния агент, с който вероятно е отровен Скрипал.


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 1 месец
Тоя алчник сега можеше да си живее спокойно пенсионерски в дача в подмосковието и да си гледа кефа! , но кой каквото сам си направи , не може никой да му го направи! Както се казва "да би мирно седяло , не би чудо видяло"!
"
148
0
 
7
 
! Отговори
На тяхно място преди 6 месеца
Къде е Скрипал?Покажете го отровеният!?
147
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Къде е Скрипал?Покажете го отровеният!?
146
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен №147
Че то това лидери ли са. Ами те начесто злоупотребяват с алкохола. На един телевизионен репортаж гледам един залита, двама го крепят, но и те търсят някаква опора. А двама трима от зад закачливо се хилят. Ръгат се в ребрата, галят се по главите и т.н. На градус е така.
145
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Из.м.ет и то голяма. Из.м.ет трябва да идва от глагола отмятам се/измятам се. Т.е. силно променям разбиранията/действията си. Този човек Скрипал силно се е променил и за това е голяма из.м.ет. В случая Путин не е ***, а обективен тълкувател та човешкото поведение. Подкрепям го. Неговите критици са като кучетата които лаят месечината.
144
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Така разсъждава само един диктатор.Всеки е невинен,до доказване на вината му.Всеки има право на справедлив процес.Путин ликвидира всеки набеден и неудобен,затова никога няма да бъде партньор на западните лидери.
143
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Правилно Г-н Путин.
На предателите пеметници не се прават.
Пашата обича смелите.
142
0
 
11
 
! Отговори
До днес преди 6 месеца
Написали сте в заглавието думата Из.мет а сте я цензурирали!! Нарушавате собствените си правила!!!
141
3
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 6 месеца
Всички предатели са ***.След като Путин има правилна преценка за Предателството защо не предаде на Американците оная другата *** Едуард Сноудън а го крие някъде из Кремъл.Точно заради това има толкова много предатели.Защото срещат подкрепа в лицето на противниковия лагер!!!
140
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 142
„...след като може да му падне една саксия...”
.........
Отговор като за олигоофрен:
Защото просто трябва някой „турист” да отиде Солсбъри, за да разгледа катедралата....и да бутне тази „саксия” на главата на Скрипал !
139
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И за какво им е на руснаците да гениалничат,да измислят и планират такова тайнствено тровене на тоя ***,след като може да му падне една саксия или просто да му играят едно дърво в главата нощно време?
Въобще не вярвам в главите на пияните мужици да се зароди такава идея.
Нещо подобно както с Г.Марков ще да е.
138
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Путин е в Цугцванг !
Озлоблението му доказва, че Мей го е гепила вече за топките !
137
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Немцов:
Не вярвайте нито дума на Путин !
136
8
 
7
 
! Отговори
Така е преди 6 месеца
Не вярвам нито дума на англичаните. Тъпите руснаци не могат да измислят такова вълшебно в-во като Новичок.
135
4
 
10
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 6 месеца
И тава доживяхме , Путин да си признае.
134
6
 
6
 
! Отговори
Вин преди 6 месеца
до opetkov Какъв капан бе, умни мой приятелю? Кога и къде съм твърдял, че руските тайни служби не са замесени? Естествено че са, и естествено че официалната позиция ще е отричане. На всички е ясно, както и на бъдещите предатели им е ясно какво следва! Фактите са едно, официалната позиция е друго, умнико! Нима официален източник на държавата Израел е признал някога някъде точно и ясно за ядреното им оръжие? Аман от профани!
133
11
 
12
 
! Отговори
ники преди 6 месеца
Ето, Путев доказа с изказването си, че те са опитали да убият Скрипал.
Скрипал трябва да го наградят за това, че е допринесъл за разкриването на съветските шпиони, които постоянно се бъркат държавните дела на редица държави по цял свят.
132
6
 
5
 
! Отговори
opetkov преди 6 месеца
До ВинСам не разбираш как си се вкарал в капана на собствената си глупост. От поста ти се разбира, че приемаш факта, че опитът за убийство все пак е на руските служби, което Пути всякак отрича.
131
6
 
10
 
! Отговори
opetkov преди 6 месеца
До всичко си е ясно Всичко ти е ясно като мъгла. А кажи нещо за Чепига. Кой е той и за какво се бори. Дори братските на Путин турски служби го разобличиха като диверсант, участвал в убийството на чеченец на турска територия. И не приписвай руско-съветските практики на СМЕРШ на другите по-демократични държави. А за Скрипал: беше убит, защото започнал да сътрудничи на испанските служби за разкриване на руски перални за пари и по-специално на близки до Путин хора. Крушката си има опашка.
130
8
 
6
 
! Отговори
Вин преди 6 месеца
За предишния ми коментар - извинение за грешката в бързината. Лий Чайлд е БРИТАНЕЦ. В книгите си е твърдо за смърт на предателите. Много четен, издаван и филмиран в Холивуд. Значи всички споделят това мнение. За какво е тоя рев тогава за един некадърен, оставил се за бъде разкрит агент предател?