Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!

"Някои пък твърдят, че едва ли не е правозащитник"
3 окт 2018 21:21,
172
Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!
Снимка: БТА

Президентът на Русия Владимир Путин смята, че Сергей Скрипал е измет и предател, предава ТАСС.

"Някои информационни източници прокарват мисълта, че господин Скрипал едва ли не е правозащитник", заяви Путин на пленарно заседание на форума "Руска енергетическа седмица", в отговор на въпрос за санкциите срещу Русия и случая "Скрипал".

Още по темата

"Той е просто шпионин и предател на Родината".

"Той е просто измет и това е всичко", добави президентът.

Днес стана ясно, че полицията за борба с тероризма и службите за сигурност на Великобритания са идентифицирали трети заподозрян за отравянето на бившия офицер от руското Главно разузнавателно управление Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

По данни на The Telegraph третото заподозряно лице е руски офицер от военното разузнаване, който е бил изпратен на специална мисия преди отравянето на Скрипал.

Предполага се, че агентът е посетил Солзбъри, за да помогне за планирането на атаката, преди двамата му колеги да внесат на територията на Великобритания нервнопаралитичния агент, с който вероятно е отровен Скрипал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
3
 
! Отговори
тя преди 5 години
Тоя алчник сега можеше да си живее спокойно пенсионерски в дача в подмосковието и да си гледа кефа! , но кой каквото сам си направи , не може никой да му го направи! Както се казва "да би мирно седяло , не би чудо видяло"!"
140
1
 
9
 
! Отговори
На тяхно място преди 5 години
Къде е Скрипал?Покажете го отровеният!?
139
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е Скрипал?Покажете го отровеният!?
138
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 147Че то това лидери ли са. Ами те начесто злоупотребяват с алкохола. На един телевизионен репортаж гледам един залита, двама го крепят, но и те търсят някаква опора. А двама трима от зад закачливо се хилят. Ръгат се в ребрата, галят се по главите и т.н. На градус е така.
137
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Из.м.ет и то голяма. Из.м.ет трябва да идва от глагола отмятам се/измятам се. Т.е. силно променям разбиранията/действията си. Този човек Скрипал силно се е променил и за това е голяма из.м.ет. В случая Путин не е ***, а обективен тълкувател та човешкото поведение. Подкрепям го. Неговите критици са като кучетата които лаят месечината.
136
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така разсъждава само един диктатор.Всеки е невинен,до доказване на вината му.Всеки има право на справедлив процес.Путин ликвидира всеки набеден и неудобен,затова никога няма да бъде партньор на западните лидери.
135
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно Г-н Путин.На предателите пеметници не се прават.Пашата обича смелите.
134
1
 
13
 
! Отговори
До днес преди 5 години
Написали сте в заглавието думата *** а сте я цензурирали!! Нарушавате собствените си правила!!!
133
4
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Всички предатели са ***.След като Путин има правилна преценка за Предателството защо не предаде на Американците оная другата *** Едуард Сноудън а го крие някъде из Кремъл.Точно заради това има толкова много предатели.Защото срещат подкрепа в лицето на противниковия лагер!!!
132
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 142...след като може да му падне една саксия............Отговор като за олигоофрен:Защото просто трябва някой турист да отиде Солсбъри, за да разгледа катедралата....и да бутне тази саксия на главата на Скрипал !
131
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за какво им е на руснаците да гениалничат,да измислят и планират такова тайнствено тровене на тоя ***,след като може да му падне една саксия или просто да му играят едно дърво в главата нощно време?Въобще не вярвам в главите на пияните мужици да се зароди такава идея.Нещо подобно както с Г.Марков ще да е.
130
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е в Цугцванг !Озлоблението му доказва, че Мей го е гепила вече за топките !
129
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немцов:Не вярвайте нито дума на Путин !
128
9
 
9
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Не вярвам нито дума на англичаните. Тъпите руснаци не могат да измислят такова вълшебно в-во като Новичок.
127
5
 
12
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
И тава доживяхме , Путин да си признае.
126
7
 
8
 
! Отговори
Вин преди 5 години
до opetkov Какъв капан бе, умни мой приятелю? Кога и къде съм твърдял, че руските тайни служби не са замесени? Естествено че са, и естествено че официалната позиция ще е отричане. На всички е ясно, както и на бъдещите предатели им е ясно какво следва! Фактите са едно, официалната позиция е друго, умнико! Нима официален източник на държавата Израел е признал някога някъде точно и ясно за ядреното им оръжие? Аман от профани!
125
12
 
14
 
! Отговори
ники преди 5 години
Ето, Путев доказа с изказването си, че те са опитали да убият Скрипал.Скрипал трябва да го наградят за това, че е допринесъл за разкриването на съветските шпиони, които постоянно се бъркат държавните дела на редица държави по цял свят.
124
7
 
7
 
! Отговори
opetkov преди 5 години
До ВинСам не разбираш как си се вкарал в капана на собствената си глупост. От поста ти се разбира, че приемаш факта, че опитът за убийство все пак е на руските служби, което *** всякак отрича.
123
7
 
12
 
! Отговори
opetkov преди 5 години
До всичко си е ясно Всичко ти е ясно като мъгла. А кажи нещо за Чепига. Кой е той и за какво се бори. Дори братските на Путин турски служби го разобличиха като диверсант, участвал в убийството на чеченец на турска територия. И не приписвай руско-съветските практики на СМЕРШ на другите по-демократични държави. А за Скрипал: беше убит, защото започнал да сътрудничи на испанските служби за разкриване на руски перални за пари и по-специално на близки до Путин хора. Крушката си има опашка.
122
9
 
8
 
! Отговори
Вин преди 5 години
За предишния ми коментар - извинение за грешката в бързината. Лий Чайлд е БРИТАНЕЦ. В книгите си е твърдо за смърт на предателите. Много четен, издаван и филмиран в Холивуд. Значи всички споделят това мнение. За какво е тоя рев тогава за един некадърен, оставил се за бъде разкрит агент предател?