Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!

"Някои пък твърдят, че едва ли не е правозащитник"
3 окт 2018 21:21,
172
Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!
Снимка: БТА

Президентът на Русия Владимир Путин смята, че Сергей Скрипал е измет и предател, предава ТАСС.

"Някои информационни източници прокарват мисълта, че господин Скрипал едва ли не е правозащитник", заяви Путин на пленарно заседание на форума "Руска енергетическа седмица", в отговор на въпрос за санкциите срещу Русия и случая "Скрипал".

Още по темата

"Той е просто шпионин и предател на Родината".

"Той е просто измет и това е всичко", добави президентът.

Днес стана ясно, че полицията за борба с тероризма и службите за сигурност на Великобритания са идентифицирали трети заподозрян за отравянето на бившия офицер от руското Главно разузнавателно управление Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

По данни на The Telegraph третото заподозряно лице е руски офицер от военното разузнаване, който е бил изпратен на специална мисия преди отравянето на Скрипал.

Предполага се, че агентът е посетил Солзбъри, за да помогне за планирането на атаката, преди двамата му колеги да внесат на територията на Великобритания нервнопаралитичния агент, с който вероятно е отровен Скрипал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
10
 
9
 
! Отговори
яздеш.... преди 5 години
Добре като е толкова велик защо не каза той е предател ние го опаткахме , а чака да му доказват за онези двамата ог гереуто всеки ден от живота им--- и ще му докажат .
120
11
 
15
 
! Отговори
яздеш осел преди 5 години
А тези който пишат възхвали за Путин в Бг сайтове при положение ,че сме в НАТО те не са ли БГ--предатели ? Те са готови не да ни предада , а и на по лошо ,па ги итърпим да им четем одите за диктатора .Дето уж точно той ни бил освободил ???? Каво общо има Путин с Достоевски ??? В момента интереса на Бг е ЕС и НАТО които е против това е предател на България. Да направим референдум ЕС или Путин да видим !
119
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А джуджето-кагебист не е ли ***? От него жена му и дъщерите избягаха.
118
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Калеко АлекоГлупостите, които пишеш, ме навеждат на мисълта че си фен на Русия и БСП и го играеш подводница. Ако не си, мноо си т.п Сашееее.
117
9
 
11
 
! Отговори
всичко си е ясно преди 5 години
Скрипал си е чужд шпионин! Русия го осъди и после англичаните го поискаха и руснаците им го дадоха жив и здрав!После някакъв руснак живеещ в САЩ и под контрола на американските спецслужби, имащ възможност да консултира английските и американските спецслужби как се прави " Новичок" излиза от небитието, Скрипал бива отровен!Случая с Г. Марков се повтаря! Английските спецслужби не дават достъп до документите по случая с мотива " засекретено"- пълен диктат на английските спецлужби!
116
1
 
7
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
BOLI MA FARA
115
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само на мога да разбера защо руснаците си правт труда да ги трепят с някакви екзотични вещества, вместо просто да го блъснат с кола или да му пуснат куршум докато спи.Иначе без съмнение...предателите се наказват със смърт. Това е закон и англичаните също го спазват.
114
10
 
17
 
! Отговори
всичко е ясно преди 5 години
И какво е излъгал Путин?САЩ или Англия да не би да оставят чуждите агенти да се разхождат на свобода?За разлика от Русия и Путин, САЩ си направиха концлагер за мъчения в Гуантанамо, нарушавайки всякакви човешки права!И не мога да разбера защо английските служби убиха Г. Марков, и са засекретили всички материали по случая, не дават никакъв достъп до документите!Телеграф е доста жълт вестник, за да го цитирате като надежден източник, а БиБиСИ виси на хранилка на правителството!
113
11
 
14
 
! Отговори
8===o преди 5 години
вова все по-често взе да си изпуска неврите.Ама колкото и да подскача и да носи обувки на токчета ще си остане висок 1.64 .
112
7
 
8
 
! Отговори
Алеко преди 5 години
До Калеко АлекоВятър те вее на бял кон...
111
15
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Колкото и да се опитва, да е премерен в изказа си товарищ путин, за да си създаде образа на мъдър и уравновесен политик, в такива моментни проблясъци грейва образа на кремълския сатрап, наследил философията на Сталин: "Есть человек есть проблема, неть человека нет проблемы ... " ... !!!
110
5
 
10
 
! Отговори
A преди 5 години
И любовника на Юнкер в началото на годината го избраха единодушно за генсекретар на Евроком исията
109
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сноудън и Асанж ни светнаха относно морала. И на някои от нашите.
108
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие кво си мислите, че английските и щатски служби не наказват предателите със смърт ли? Те наказаха и световни лидери със смърт, това е страшното. И живите е нормално да се страхуват да водят независима политика. Обикновено рак и така .... 400 пъти да посегнат на Кастро, и после за морал да претендират, айде молим като Господари на ефира са морални.
107
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте сега предатели на родината са всички които я предават независимо от мотивите им. Навремето Стамболов затваря в затвора и основния си опозиционер Петко Каравелов - светът научава че е пребит отиват дипломати да го видят - той целия в кръв и синини от прехваления ви политик корумпиран туркофил Стамболов казва - Господа, в България не бият. А днес никой не си спомня великия българин Петко Каравелов, а днешните крадци и мошеници издигат в култ същия като тях самите Стамболов.
106
13
 
13
 
! Отговори
н преди 5 години
Това си е признание на притиснатият в ъгъла КГБ-ист! Отричане до последно и след като всичко се доказа и освети-ама той е предател и мерзавец и затова. И дайта да забравим за това!
105
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може ли това да е британското следствие. Не доказано е предполага се. Даже в България в наказателно-процесуалния кодекс пише, че никой не може да бъде осъден въз основата само на предположения. Нужни са доказателства, несъмнени и категорични. Такива няма.
104
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на Тошо всички които бягаха от Бг ги наричаха предатели на родината , а те предаваха режима на Живков и не искаха да живеят тук защото тук ги преследваха , а сега какво излиза Живков ли е бил предател или те ? В Русия управлява диктатор--ппротивниците му са по затворите ,журналисти падат от терасите...
103
5
 
13
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
А как да се нарича човек които предава родината си Много ясно е че е мерзавец и гнусен предател като например газда Борисов и той е същата гнида като Скрипал
102
3
 
10
 
! Отговори
Е-е-е, а стига де преди 5 години
Вървят двама по междуселския друм. В близкия храст нещо прошумуляло.- Птица е, казал единия.- Козел е, казал втория-Птица е..-Козел е.... Наближили и нещо изхвърчало от храсталака.- А бе, може да хвръкна, ама козел беше .........П.П.Без коментар за все новите и по-нови разкрития по случая.