Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!

"Някои пък твърдят, че едва ли не е правозащитник"
3 окт 2018 21:21,
172
Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!
Снимка: БТА

Президентът на Русия Владимир Путин смята, че Сергей Скрипал е измет и предател, предава ТАСС.

"Някои информационни източници прокарват мисълта, че господин Скрипал едва ли не е правозащитник", заяви Путин на пленарно заседание на форума "Руска енергетическа седмица", в отговор на въпрос за санкциите срещу Русия и случая "Скрипал".

Още по темата

"Той е просто шпионин и предател на Родината".

"Той е просто измет и това е всичко", добави президентът.

Днес стана ясно, че полицията за борба с тероризма и службите за сигурност на Великобритания са идентифицирали трети заподозрян за отравянето на бившия офицер от руското Главно разузнавателно управление Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

По данни на The Telegraph третото заподозряно лице е руски офицер от военното разузнаване, който е бил изпратен на специална мисия преди отравянето на Скрипал.

Предполага се, че агентът е посетил Солзбъри, за да помогне за планирането на атаката, преди двамата му колеги да внесат на територията на Великобритания нервнопаралитичния агент, с който вероятно е отровен Скрипал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 88 Да, да, ясно, разбрахме. Един от върлите мразители на Путин. Хубаво, ама на мен това ми говори друго. Че омразата прави хората слепоци и ***....и. Повтарячи на вече изработени клишета които някой така усърдно се старае да им набива в канчетата. Защото днес Русия продължава да е изгодният политически враг, макар че уж Студената война свърши. Обаче Русия не е нито Южна Америка, нито Близкия изток. Потенето ще е доста, напъните също. А такива като теб са добри рупори.
80
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9" Това е Великобритания" Хах! Нима? И какво като е? Казваш го като че ли казваш: Видях Месията!" Леле, от такива като тебе най - много ме е страх. Какво да обяснявам Такива сте новите *** на подметки на новите господари, и никога няма да се научите да мислите с главата си, не сте способни на това. Това е най - страшното.
79
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука всички са се събрали едни борци за справедливост, та чак да ти се догади. Направи се световен проблем от нещо съвсем обикновено за онези среди. само че никой не тръгва да рови в мръсното бельо на ЦРУ, например. Че защо, ЦРУ е борец за мир, нали така? По същия начин и с допинг скандалите и с какво ли не, сякаш само руснаците вземат допинг или пък играят мръсните шпионски игри. Тази избирателност ме отвращава. Тези неща няма ли да приключат вече, студената война нали свърши? Май не е обаче.
78
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези думи потвърждават моите виждания, че Пyтя е най - безскруполен убиец. Самият стил на израз говори за това!
77
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 70Имало си било съд. О, свещена простота. В шпионския свят нищо не е като в нормалния и ти би трябвало да го знаеш. Нали гледаш филмите за Джеймс Бонд. Хах! Там няма правила или те са такива каквито обикновените хора въобще не могат да си представят. Пък и не им трябва. Този който се вре в тези кирливи ризи или ги изнася демонстративно и целенасочено на показ или цели нещо или вече е съвсем изтрещял. А стана ясно какво цели Великобритания с това. Но вече не е интересно.
76
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скрипал за Путин: Той е просто измeт и това е всичко!
75
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин не е оглупял. Изобщо. Той просто седи и им гледа сеира на тези, как се напъват за глупости, защото ако Скрипал му беше важен, никой нищо нямаше да разбере и той нямаше да остави някакво си МИ6 да му ровичка в агентурата. Но явно за МИ6 Скрипал беше важен. Путин им даде каквото искат защото ония не се сещат да спрат. Щяхме да го дъвчем до умиране, а от един момент наистина стана досадно. Ще го съдят в ХАГА. Сериозно? Заради Скрипал? ха -ха!
74
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвършено вярно целта е да демонстрира непукизъм и да изпрати послание както го прави мафията и посланието е никой никъде не може да се скрие от мен аз съм като масонското всевиждащо око ето тоя мислеше че може ама ето не можа всеки дето ми накриви калпака да му мисли.Проблема с това мислене е че такива хора рано или късно вбесяват някой по- силен от тях и тогава схващат че е дошъл техния ред да бъдат екзекутирани и стават големи миротворци като нашия генерал цукалов.
73
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин никога не е крил, че отравянията са дело на руските служби.Той нарочно прави нещата полуявно, за да демонстрира колко не му пука. И се надява да вземе страха на западните общества. Всъщност, реализира се до болка познатия сценарий за злия гений, който си е въобразил, че ще подчини света. Няма да го подчини.
72
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно съм съгласна. Изобщо не ме вълнува съдбата на подобни хора като Скрипал, , които не знам какво са си мислили че ще изкярят като станат шпиони за чуждо разузнаване. и предадат старите си работодатели. Най - много да изчезнат преди 50 -тата си година. Това нека да вълнува авторите на шпионски романи. На мен не ми дреме и не разбирам защо от подобни неща някой прави световен проблем, като че ли става въпрос за някой борец за мир, например. За Срипал ще охкам, как ли не.
71
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 74 очевидно не си схванал дълбоката агентска путинова мъдрост *** е само този който не изнася на Путин Сноудън му изнася и не е.Пък че той го убил е вие кой мислите че е призрака Каспър ли то това беше ясно от самото начало.По темата за отнемане на живот всеки диктатор се самоопределя като земен Бог а това значи че той решава кой да живее и кой не като Цезар в древния Рим.Друг въпрос е че всичко което той прави и Великобритания го е вършила.Да видим кога руския народ ще го махне.
70
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скрипал, не скрипал, руснаците не са го убили.Те са честни и добри.Водили са само безкористни войни за да освобождават чужди народи навсякъде по света.Всички калашници които виждате по всички репортажи из цяла Африка,Латинска Америка и Азия са долна имитация на империалистите.Техните агенти от КГБ не убиват.Те сразяват противника морално.
69
3
 
7
 
! Отговори
Хехе преди 5 години
Ядовитият коментар е породен повече от издънилите се "катедрални" туристи!Оказа се,че народни пари са харчени не за конспирация,а за шампанско и оргии с ***....
68
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руски ***. Скрипал е ***, а Сноудън не е ***. По логиката на *** САЩ трябва да изпратят двама туристи да разгледат *** мумия на ленин на Червения площад и пътьом да намажат дръжките на вратите на Сноудън с БОВ. На практика Путин се издаде че лично той е изпратил убийците в Солсбъри. Фактически Путин е терорист.
67
6
 
5
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 70Защото е АБСУРДНО да тровиш някой с нещо експериментално токсичноПогледни в нета ВАЛ и ВИНТОРЕЗ90см дълга БЕЗШУМНА СМЪРТ пробиваща на всичкото отгоре 90% от всички елитни бронежилетки по света
66
7
 
10
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 71Крим Демилитаризирана зона???По време на Майдана Украйна има 70 000 контингент на полуострова с каквото оръжие се сетишРусия имаше около 18 000(при разрешени 25 000 по договор) морски пехотинци и моряци(тъй наречените зелени човечета)Моля мислете преди да пишете и да се излагате в "ЕФИР"
65
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крим беше демилитаризирана зона.Путин го заграби и си изнесе там ударната авиация и ракетите.Това директно ни заплашва.
64
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи Путин сам си признава за руското участие в отравянето на Скрипал! Предател - непредател , никой няма право да му отнема живота, има си съд. А всеки знае за дългата ръка на КГБ и че макар привидно комунизмът да е ликвидиран в Русия, комунистическият манталитет си е жив! Вижте руската полиция на какво прилича, / в момента върви и такъв сериал по БНТ/ -то си е милиция! И ако Скрипал се е чувсъвал много добре в Русия и добре платен, нямаше да предаде каквото там е предал! Путин го е нарекъл ***. А той пък Путин е Дева Мария.
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобур, обаче готин!
62
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не иска насила западна демокрация и западни модели, насила присадени!!Никой не иска Майдани и оранжеви революции!!!Нито в Африка, нито в Близкия Изток, най-малко в Русия!!Колко още трябва да го разберете???