Кремъл: Невъзможни са обосновани обвинения срещу Путин

Той не може да е причастен към политически убийства!
15 окт 2018 17:30, Елка Василева
53
Кремъл: Невъзможни са обосновани обвинения срещу Путин
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

В Кремъл са убедени, че обосновани обвинения по адрес на президента на Русия Владимир Путин в причастност към политически "убийства и отравяния" не може да има. Това заяви говорителят на руския държавен глава Дмитрий Песков, цитиран от TACC.

"Никакви преки обвинения президентът на САЩ /Доналд Тръмп по отношение на руския лидер в интервюто за телевизионния канал Си Би Ес/ не е изказал – каза Песков. - А и не може да съществуват каквито и да са подкрепени с поне някакви аргументи и още повече с доказателства обвинения по отношение на президента на Русия".

Още по темата

В интервю за Си Би Ес, запитан дали е възможна причастност на Путин към политически "убийства и отравяния" Тръмп каза: "Вероятно".

Песков отбеляза, че въз основа на тези думи той не би говорил за това дали Тръмп е допуснал възможността за такава причастност, както това направиха медиите.

"Тук навярно трябва да се отнасяме гъвкаво към лингвистичните особености – добави той. - Друг отговор естествено, не беше възможен – това е отговорът на президента на САЩ".

Говорителят на Кремъл подчерта, че Русия не е имала, няма и потенциално не може да има нищо общо с подобен род обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
6
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Е, затова е вярна приказката: най-добър е мър*вия хамериканец!ФАКТИ1 Още при колонизирането на континента са почти избити коренните жители.2 Робството процъфтява в Америка.3 САЩ са ЕДИНСТВЕНАТА страна употребила ядрено оръжие срещу мирни хора.45
36
5
 
9
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
Какво ни занимавате с глупости нима ЦРУ не убива предателите си ? Заради алчността за пари и петрол американците разрушиха колко страни: Ирак , Сирия , Египет, Либия..... убиха президентите им , настана хаос и мародерства !!!Благодарение на тях колко човешки живота се промениха ?!
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо обосновани обвинения към Путин са възможни той не е ангел че да са невъзможни.Второ такива обаче на ниво унищожение на държави няма убедителни.Трето всичко в което обвиняват Путин го правят всички останали и просто го демонизират както и той тях и с това решават вътрешнополитически проблеми примерно падащ рейтинг а ние тук се съдираме да се плюем докато Тръмп Путин Меркел Ердоган и Тереза си взимат парите отиват на Бали и викат благодарим ви на всички *** дето ни платихте круизът.
34
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците обичат Путин. И украинците го обичат.Аз съм пас.
33
10
 
17
 
! Отговори
Z преди 5 години
Отново фалшиви глупости,че вече не стават за четене! То бива пропаганда ама вие съвсем се оляхте! Путин ви бил виновен??? А кажете кой заповяда да убият принцеса Даяна? За какво САЩ и Великобритания разрушиха Либия и Ирак? За да кажат после,че било грешка? Кой заповяда това бе,господа платени зависими журналюги??? Путин ли? Лай.нари сте вие тъ.пи!
32
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДо 30Смъртта на Литвиненко не е съвпадение. Както и убийството на Немцов край стените на Кремъл. И за най-глупавите е ясно, че край Кремъл може да го убие само Путин.Това са сценарии за посредствена публика, към която принадлежиш и ти.Всеки що-годе мислещ човек ще се запита защо е нужно да докарат отрова от Марс, за отровят някаква мишка. Нали не мислите, че полония го продават по аптеките и може да се вози в ръчния багаж?
31
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДо 19Ти лично ли видя мизерията и глада в Русия? Аз неотдавна бях там , обиколих доста места и нищо такова не видях. Сигурно бягайки от глада и мизерията руснаците изкупиха половината наше черноморие. И сигурно защото при нас е много добре, ние не купуваме никъде нищо.За разлика от руснаците, американците не отричат, че са пуснали атомни бомби над Япония, но никой не ги упреква за това. Може би защото това са демократични бомби и не подлежат на критика?
30
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Литвиненко умря в адски мъки. Показно убийство. Преди това обвини Путин във връзки с организираната престъпност, влечение към деца. Може пък да е съвпадение.
29
9
 
12
 
! Отговори
Олег преди 5 години
Песков, споко! Ние няма да съдим Путин, а само ще си го мислим за него! Имаме достатъчно доказателства за да си мислим, че прилича на Ленин, Сталин и Брежнев, но не и на Горбачов, Елцин.Иначе съм уверен, че харесва парфюми, които не миришат на амоняк за себе си. Бих го пръснал по ръката с малко Нина Ричи!
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Путин е подставено лице на някакъв КГБ кръг е възможно да не знае нищо ....Ако смятате ,че в Русия има истинска демокрация пак не са възможни подобни заповеди , но ако мислите ,че Путин е диктатор-- при диктатурата винаги се упражняза терор и има задължителенстрах.
27
13
 
15
 
! Отговори
А+ преди 5 години
Не зная защо ,но имам чуството ,че тук пише 90 % от коментариите един *** ,то ли е на работа в някоя американска НПО или е на щат в Днес ,но коментарите са едентични почти -само уууу против Путин и никакви аргументи .Дори и няма желаещи да дискутират с него ,толкова ли е зле станал тук форума. Да се затваря.
26
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Песков, 25И кой каза, че са от ГРУ? Аз мога да направя по-достоверни фалшификати. Снимани двама как се разхождат. И к'во? Забранено ли е? Когато руснаците хванат шпионин обикновенно го снимат няколко пъти с камера, нареждат му вещите, тайника, апаратурата, всичко пред камера, а шпионинът клепа като мисирка с белезници пред руснаците. Сега ни пускат някакви мухльовци как се шляят и някакви таблички.
25
12
 
11
 
! Отговори
Песков, преди 5 години
От Мария, Вас и Лавров ЕСТЕСТВЕНО, че не можем да очакваме ПОЛОЖИТЕЛЕ отговор. НО обикновените хора знаят, че ВСИЧКО става по нареждане на Путин.( они туристьи: есть такие граждани у нас.) Оказаха се от ГРУ, с други имена.Също и за онези "туристи от ГРУ в Холандия..Представяме си КОЛКО собственика на "НЕДВИЖИМОСТИ" есть у нас... от ГРУ....( но и ние трева не пасем..;-))
24
12
 
15
 
! Отговори
А, бе Песков преди 5 години
За вождове като Путин е обидно да кажеш, че не са замесени в убийства, измами и грабежи. Всеки себеуважаващ се диктатор трябва да има поне няколко такива зад гърба си.
23
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво каза трансджендъра Захарова ?
22
18
 
16
 
! Отговори
Аноним преди 5 години
Не бил замесен Путин. Дрън, дрън. Те и хората на Хитлер до последно отричаха всичко в Нюрнберг. Пък Жужи като го заведат с белезници в Хага ще има две възможности:1. Да си каже всичко и да получи доживотен2. Да се самоубие като Милошевич
21
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е клиент на Чепига и Мишков.От тях си купува анаболици, стимуланти и хранителни добавки. Пак от тях той научи, колко е висока катедралата в Солсбъри !
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вероятно" клони повече към ДА,не е като 'може би",което клони 50% към 50%.
19
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен до 10Дабе пич, Русия е велика сила....*** нещо слабо хранат там бе брат, многу мизерия. Иначе са велики, щом казваш, ама заплатите са им по малки даже и от нашите. Не е ли смешно за самая великая и магучая?
18
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос с повишена трудност:Защо само Русия, Иран и Саудитска арабия обвиняват за политически убийства и отравяния ?не се чете: Защото това са държавите които се борят за наследството на Ислямска държава.