Зловещо: Втора бомба във вещите на кървавия стрелец от Керч

Устройството е било обезвредено
Обновена: 18 окт 2018 09:08 | 17 окт 2018 21:45, Петя Славова
60
Зловещо: Втора бомба във вещите на кървавия стрелец от Керч
Снимка: Twitter

Експерти са открили второ взривно устройство сред личните вещи на младежа, който днес уби с пушка най-малко 18 човека в техникум в кримския град Керч. Това съобщиха източници от силовите структури в региона, цитирани от ТАСС.

Още по темата

Според тях устройството е било обезвредено, но "взривотехническите работи" на местопроизшествието продължават.

РИА "Новости", цитирана от Ройтерс, също съобщи за открита втора неизбухнала бомба във вещите на заподозрения 18-годишен стрелец Владислав Росляков. След като е влязъл в сградата, той открил огън по ученици, след което се самоубил, предаде БТА.

Преди това властите съобщиха, че по време на нападението в кафенето на сградата е избухнала друга бомба.

От Следствения комитет на Руската федерация казаха, че проверяват дали за извършването на престъплението са допринесли действията на други лица, под чието влияние е попаднал младежът, или престъплението се дължи на нечие бездействие.

По последни данни при стрелбата в Керченския политехнически колеж са били убити общо 19 и ранени над 50 човека, които са настанени в болници.

Наказателното дело по случая беше първоначално по член за "Терористичен акт", но после бе променено по член "Убийство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
3
 
! Отговори
к преди 5 години
Ето това са укро-фашистките бандеровци на Порошенко - убиици на деца и терористи за това запада се прави че нищо не е станало !лошото е че и Путин се прави че нищо не е станалоКрайно време е Украйна да бъде почистена от укро-фашисткото малцинство, което взе властта с преврат !
38
8
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Призовавам за бойкот на магазините "Берьозка". От продуктите им се оглупява, има реална опасност да станете рашистански терористи.
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж в Рашата няма оръжия пък к'ва стана тя. Няма и как да се обвини друг понеже талибана е руснак.
36
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако извършителите са руснаци, трябва незабавно да се извинят на Украйна
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А у нас при Своге загиналите са 21, т.е. у нас войната по пътищата е с незнайни размери! Загиват толкова българи, колкото при атентати и войни!.У нас за всичко се иска оставката на кабинета, сега дали ще искате оставката на великият ПУ?
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакъв психясал ***, сърдит че момичетата не му пускат, очевидно и безсъмнено НЕ Е никакъв терорист. Всеки обаче, който крещи името на бог, докато убива, Е. ... Очевидно? А доказателствата къде са? За Скрипал оревахте орталъка за доказателства та доказателства, а тука е ей така очевидно....
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко копират в руската**
32
10
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Каква радост само в русофобите ,че и в Русия станало нещо каквото в САЩ е ежедневие.Когато гората в Крим на референдум са казали с 90 % ,че искат в Русия , защото самото население се има за руско това не се харесва на запада. За улеснение на хората в Крим Русия изгражда най-дългият мост в света свързващ полуострова с Русия. Бе направено огромно строителство на елктропроводи и какво ли не още , защото Киевчани бяха оставили това население в полумрак.А това *** може да е дошло от къде ли не.
31
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е Русия на Путин
30
6
 
8
 
! Отговори
война преди 5 години
А у нас при Своге загиналите са 21, т.е. у нас войната по пътищата е с незнайни размери! Загиват толкова българи, колкото при атентати и войни!
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то не можеше само в щатите тия дивотии. Епидемията се разраства и на изток.
28
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНапротив, неговата идеология е терористична!Фен на "новорусия"!
27
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 31Не всички, само около 99% от тях.И само да вметна, че това не е тероризъм. За да е налице такъв, от особено значение са целите, които преследва деецът: да все ужас (терор), хаос и безредие и да покаже, че животът - най-голямата човешка ценност, не струва нищо за него в сравнение със собствените негови идеали.Някакъв психясал ***, сърдит че момичетата не му пускат, очевидно и безсъмнено НЕ Е никакъв терорист. Всеки обаче, който крещи името на бог, докато убива, Е. Капиш?
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 31Е това нали е основната опорна точка на Мордора?Един от начините да разбие единството на Европа.
25
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименРелигията е "православен" рашизъм. Ортодоксален.
24
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя поставя Кремъл в неудобна ситуация. Не се връзва нещо този акт към официалната версия за всеобщата радост на кримчани за спонтанното присъединяване към матушката. Не върви и да го обявят за бандеровец защото Крим е населен официално с руснаци...Абе конфуз от където и да го погледнеш.
23
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-хубавите атентати стават в детски градини. Този някой го е изнервил нещо. Иначе в детските градини може да не ги убива, а само да ги осакати доживот. Това е напълно достатъчно. Мисли малко, бе момче! Мисли кое е "най-добро за тях"! Дали да са мъртви или роднините им вегетиращи трупове.
22
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КГБ-то пак се изложи вместо да лепнат веднага в профила в социалната мрежа на Русляков едно знаме на ИДИЛ и да го обявят за мюсюлмански екстремист те спаха през цялото време. Така заради тях се провали имиджа на руския свят като сбор от високодуховни хора вършещи само добри неща.
21
41
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БРЕЙВИК ИЗТРЕПА 60 ДУШИ САМ!!А ТУК СА БИЛИ 3 ИЛИ 4 МОМЧЕТА С ПУШКИ!!!ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!20 ДУШИ Е НИЩО ТЕЗИ СА БИЛИ ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИОТВРАТИТЕЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ РУСКИ!!!ИМАЛО Е 100-ЦИ ДУШИ А ТЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОЧИСТИЛИ САМО 20
20
34
 
24
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Бомба може и да е нямало , но руснаците лъжат за да се създаде впечатление ,че работата е организирана напр. от украинските служби