Синът на вицепрезидент на Лукойл обвинен в изнасилване

Руслан Шамсуаров твърди, че Виктория Максимова го изнудвала
7 ное 2018 12:07, Нели Христова
21
Синът на вицепрезидент на Лукойл обвинен в изнасилване
Снимка: РИА Новости

Руслан Шамсуаров, синът на вицепрезидента на Лукойл Азата Шамсуаров е обвинен в изнасилване от 23-годишна студентка, съобщава руската телевизия РЕН ТВ. 

На 4 октомври Вероника Максимова подала сигнал в полицейското управление Доромимолово срещу 25-годишния Руслан. Службите в Москва веднага започнали разследване.

Младото момиче разказало, че с Шамсуаров са приятели и когато решило да остане да спи в дома му на площад "Виктори" не очаквала, че момчето ще има други намерения към нея. Двамата си легнали на едно легло, но с дрехите.

На сутринта Вероника отишла да си вземе душ, а Руслан я последвал в банята и й предложил да се изкъпят заедно. Момичето отказало, а това разгневило домакина, той извил ръката й и я изнасилил. 

Веднага след ужаса, студентката се обадила на майка си и отишла в болницата. В социалните мрежи публикувала снимки на синините, които останали по тялото й. 

РЕН ТВ успява да се свърже с Руслан Шамсуаров, който обаче има друга версия за случилото се. Според него, сексът бил по взаимно съгласие. След това момичето се оплакало от тежкото си финансово състояние и поискало пари. Богаташа отказал да си плати и за това Виктория се озовала в полицията и подала сигнал срещу него.

Властите продължават да разследват случая, но младият Шамсуаров не е света вода. През май 2016 година участва в незаконно надбягване с автомобили по улиците на Москва. Шофирал с над 250 км/ч., а полицейска кола го гонела няколко километра, докато не успели да го спрат.

В гнева си, Руслан нарекъл униформените дебили, глупаци и боклуци, за което по-късно е осъден на 300 часа обществено полезен труд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да изгоним Лукойл-България,както направи Албания,а и Румъния,мисля.Тогава и горивата ще са с цени,в нормални граници.
16
3
 
1
 
! Отговори
смях преди 5 години
Според логиката на българина, всяко момиче , което се озове в неговото легло има законното право да бъде изнасилена. Интересно, вие дъщери, сестри, майки нямате ли ?
15
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За кокошка няма прошка .....
14
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха хайде да остана у вас да спя ... и после ти се изкъпя в апартамента ... като нищо не очакваме нали ... и после те съдя щото татито ти е бъкан с пари ... женска логика ...
13
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероника разказала, че с Руслан са приятели и когато решила да остане да спи в дома му на площада на Победата не очаквала, че момчето ще има други намерения към нея. Двамата си легнали на едно легло, но с дрехите.Тази шантонерка за бaлъци ли ни взема?През май 2016 година Руслан участва в незаконно надбягване с автомобили по улиците на Москва. Шофирал с над 250 км/ч, а полицейски коли го гонели десетки километри.Улиците на Москва са широки и позволяват с над 250 км/ч., а в София е невъзможно.
12
0
 
14
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Пффф... добре, че нямам пари аз, че до колко момичета съм "спал", само по дела ще ме раздърпват :D :D :D
11
10
 
17
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Поредното богаташко отроче, живеещо с нагласата, че не го ловят закони!
10
2
 
30
 
! Отговори
някой преди 5 години
Тя на 23, той на 25, останала да спи в неговото легло, но не е очаквала, че той ще има такива намерения към нея.
9
0
 
10
 
! Отговори
Димов преди 5 години
Странна статия! В началото пише, че той е бил изнасилен,а по-надолу обратното. Професионалисти сте,ей!
8
15
 
17
 
! Отговори
Който е написал преди 5 години
първите няколко коментара, не е имал нормален младежки живот.Случва се след голям купон всеки да заспи, където намери място. Това не означава, че търси секс. Важи и за мъжете, и за жените.Възможно е в такава ситуация някой да реши, че изпитва желание спрямо лицето, което е до него.Но ако след погалване лицето леко се отдръпне, отказът се приема без сръдни.Всички знаем, че не само момчето може да посегне да погали.Само много *** и примитивен човек може да си позволи насилие в такава ситуация
7
11
 
24
 
! Отговори
Не е мъжка постъпка преди 5 години
Момче от богато семейство може да има много любовници. Тази, като е казала, че не иска, значи не иска. Какво толкова? Изнасилил я е, защото е глезено синче и е свикнал на момента да получава всичко, каквото пожелае.Неговата версия за случилото се го излага още повече. Богат мъж не би отказал финансова помощ на момиче, за което твърди, че хем са приятели, хем са правили секс по взаимно съгласие. Може да си развали мнението за нея и повече да не я потърси, но пари ще й даде. Ясно е, че той лъже.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То е ясно, че и в Русия има изнасилвачи, но златотърсачките чет нямат.
5
0
 
26
 
! Отговори
batmario преди 5 години
Значи Рус.лан си пада по жени...Браво мойто момче...Обикновенно при богаташите се случват други трагедии...
4
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спи цяла нощ до него, гологъзи се до баня и т.н. и после бил я изнасилил ***.
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че на нея й хареса, няма отношение по въпроса....
2
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя.Нали не е очаквала.Че ще си говорят за "политика" Отивайки са спи с него?Тая или е наивна! Или си го е търсила за "обезщетение"!
1
6
 
47
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Останала да спи при него, на едно легло... и хоп изнасилена.