Руските кораби с "уникални" свръхзвукови ракети

Радикално ще увеличат бойните възможности на руския флот
20 ное 2018 11:45,
386
Руските кораби с "уникални" свръхзвукови ракети
Снимка: Reuters

В най-скоро време новите руски военноморски кораби ще получат свръхзвукови далекобойни ракети, с които ще могат да свалят крилати и балистични ракети на стотици километри разстояние. Ще се сдобият и с възможността да прехващат противникови палубни изтребители, още докато излитат - "още над самолетоносача", пише "Известия".

Още по темата

Източници от министерството на отбраната в Москва информират, че изпитания на новите управляеми боеприпаси за "уникалните" руски зенитни комплекси "Полимент-Редут" са насрочени за идната година. Експерти твърдят, че тези ракети радикално ще увеличат бойните възможности на руския флот, по-специално в отбраната на стратегически обекти.

Точните тактико-технически данни на новите оръжия още не са огласени, но вестникът предполага, че ракетите ще могат да поразяват аеродинамични цели на разстояние до 400 км и на височина до 35 км. Така новите руски фрегати и корвети ще получат според него "дълга ръка", с която ще могат да изграждат безопасна зона с радиус няколкостотин километра около морски и сухопътни обекти. Зона, непреодолима и за крилати, и за балистични ракети, дори за дронове, изтъква изданието.

Руските въоръжени сили отделят максимално внимание на противовъздушната отбрана, отбелязва "Известия". В момента армията на Русия разполага в Крим автоматизирана система за управление, която ще свърже всички средства за ПВО и авиацията на полуострова. Под общо управление ще минат изтребителите, бомбардировачите, щурмовите самолети, бойните хеликоптери, дроновете, комплексите за ПВО и радарите, пише руският вестник.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияБългарите са виновни за смъртта му ! Левски им каза една истина ,че който ни освободи той ще ни пороби...Още един лъжец и манипулатор!
156
3
 
9
 
! Отговори
джо преди 5 години
До СОЛАР ПАУЪР. Думите на Левски са думи казани от сърце и душа и няма нищо общо с тълкуванието след това. Човек като гледа какви жертви е претърпял Руският , Финландският, румънският, опълченци и др . воини. А това са хора от народа загинали както Дякона с мисълта за свободата на всички нас Българите . Нашата признателност ще е вечна, другото е сквернословие. Вижда се ясно ,че сме оформили държава отстоявала интереси и независимост ,но не както сега
155
6
 
4
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До 199: Боби разходи се у вас огледай всички предмети. В колко от тях виждаш нещо руско ? Ако не виждаш значи супер хай технологията не достига до обикновения човек.Какво ме топли тогава колко ракети за смърт имат руснаците ? Същото беше и през соца. Една глупава съдомиялна нямахме. Хората имаха такива удобства още през 70-те години !За къв *** ми е тогава тази ракета ?! Руската технология не слиза до народа ! Народа не живее по добре и по дълго. Можеш сам да направиш и тази справка !
154
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Solar PowerХайде, извадихте "тефтерчето на Левски" ...Тази техника е известна като Лъжите на Гьобелс.А за Райхщатското споразумение - дори не си го прочел.
153
6
 
4
 
! Отговори
nick преди 5 години
Ще , ще , ще , ................... Ушанките само това могат да лъжат и заплашват в бъдеще време....
152
4
 
4
 
! Отговори
Покана преди 5 години
До всички фоби - Solar, Германеца и т.н. Изкараните тук пари похарчете за новогодишна екскурзия до Царствена Москва - на цени от 1847 лв.
151
3
 
5
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Solar Powerпреди Путин да почне да финансира 2008 ВПК заводите ги задължи да имат до 2020 поне 50% гражданско производствоЕто ти пример за най-големия танков завод в света УралТрансМаш когато не модернизира Т-72, произвежда Т-90 и Т-14 какво прави - Трамваи и почти пълната типова гама вагони съществуващи на пазара а вагоните за Русия са нужни в огромни количества понякога както се казва като въздуха.
150
1
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
За съжаление Ботев ще се окаже прав и неговите страхове ще се оправдаят, както и тези на неговите учители Георги Раковски и Васил Левски. Само два месеца след смъртта му, на 8 юли 1876 г. Русия ще договори тайно с Австро-Унгария със секретното Райхщадско споразумение взаимната им инвазия на Балканите. Споразумение, с което ще положат основите на Берлинския договори и разпарчетосването на България с цел по-лесното й присъединяване като губерния към Руската империя .....
149
1
 
5
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Боби казах ти,че ракетите са безмислени защото има нови методи за борба с тях :)Ама ти пак не ти увира главата .....
148
1
 
5
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Видях ,че и Боби фена се появи :) Чудесно. Нека да цитира колко от супер руските изобретения за смърт виждаме преработеби така,че да служат на човек и да ги ползваме в нашето ежедневие ? Боби ?
147
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До фабрика за простотияКупуват имоти за да имат право на 365 дни в годината Виза в ЕСОсвен това България е евтина и практически също толкова близка дестинация както Крим или Сочи примерно.а веднъж влезли в ЕС - Бизнесът си е БизнесСрещи могат и в България да се организират и по-евтино ще им излезне от колкото да кажем в Германия или Швейцария
146
2
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Ето и какво казва Ботев: "Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии."Какво ще кажете другари рубладжии русофили и друга *** която мрази българското ?Нашите най-големи герои Ботев и Левски мислят други неща за русия ? Защо така ?
145
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бил съм в Бронкс повреди се колата и освен две руски *** от москва или околностите и. (Познават се по акцента )бял човек не видяхме дорде не я оправихме .
144
3
 
10
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
За минусарите и тези които обичат русия ето думите на Левски: "Ако не сме способни да се освободим сами, то значи, че не сме достойни да имаме свобода; а който ни освободи, той ще да направи това, за да ни подчини отново в робство... Това и се случва Русия заробва България и все още е така .....
143
9
 
2
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До привет от Германия"Кузнецова да не дими повече като парен локомотив !"УМНИКО енергетичната система на Кузнецов е поставена такава(която дими като парен локомотив защото е с технологиите на парните локомотиви) защото е евтина и ВСЕЯДНАРазбери ако трябва в краен случай Кузнецов може да се движи и на суров петрол или ВОДКА ако щешВсеки съвременен западен кораб ако не му сложиш качествен Керосин или Дизел след няколко дни двигателя си заминава а кораба отива на основен ремонт.
142
3
 
6
 
! Отговори
браво преди 5 години
Руските джуджета - най-големите джуджета, руските болни - най-болните в света . . .
141
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за жалост Рускинята е права, Бг е WC то на западна европа, а за турския ни ке.не.ф какво да кажем, те европейците с това ни оприличиха. Що не ревете срещу тях ами срещу рускинята. Колко от вас са ходили в Бронкс Ню Йорк да видите смрат, ми Брюксел центъра, гето на пъпа на ЕС. Ами Париж кварталите около летище Орли...трагедия..
140
6
 
11
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
И тук можеше да е по добре, но зелените не дават да копаме за газ и нефт. А вие руснаците копате навсякъде. Кой знае може да плащате на нашите зелени за да не си копаме наш петрол а да купуваме вашия .... Знам ли ? Няма изобщо да се учудя ако това влиза в политиките на Масква. В крайна сметка щом Ботев и Левски са били ПРОТИВ русия е ясно за какво иде реч ....
139
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя флот къде ще си го самопотапят аген в севастополската бухта ? край маазун ? или ако доплува може и в Цушима ?
138
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ви видя оп,иканите междублокови пространства и уличните кучета...