Кремъл съжалява за отменената среща Путин-Тръмп

"Обсъждането на сериозни въпроси се отлага за неопределено време"
Обновена: 30 ное 2018 07:59 | 30 ное 2018 07:56, Елка Василева
47
Кремъл съжалява за отменената среща Путин-Тръмп
Снимка: архив, Reuters

Кремъл съжалява за решението на американското правителство да отмени срещата между президентите на Русия и САЩ Владимир Путин и Доналд Тръмп. Това заяви прессекретарят на руския лидер Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

"Това означава, че обсъждането на сериозни въпроси от международния и двустранния дневен ред се отлага за неопределено време", каза той.

Още по темата

По-рано Тръмп написа в Twitter, че е взел решение да се откаже от срещата с Путин в кулоарите на Г-20 в Аржентина заради неотдавнашния инцидент в Керченския проток, припомня БТА.

Кораби на руската гранична охрана откриха огън по украински кораби в неделя, докато са опитвали да преминат през Керченския проток и да влязат в Азовско море. Русия настоява, че корабите са нарушили границата й, а Украйна твърди, че те са били в международни води.

Заместник-началникът на Службата за сигурност на Украйна Олех Фролов каза вчера пред журналисти, че руски изтребители Су-30 и щурмови вертолет Ка-52 са изстреляли четири ракети по корабите. По думите му е "чудо, че украинските моряци са оцелели". За пръв път се съобщава за участието на летателни машини в инцидента, отбеляза Асошиейтед прес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
мъка мъкааа преди 5 години
Тридневен траур в Москва .Крайно време да започнат заплахите и действията, а не съжаленията. Крайно време е Путин официално да признае, че лично е назначил Трън.
36
0
 
0
 
! Отговори
Azi преди 5 години
До Анонимен 35Пропускаш Мъдуро и Кимчо:)
35
0
 
0
 
! Отговори
Azi преди 5 години
До Анонимен 34Пропускаш Мъдуро и Кимчо:)
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава СССР,Слава Сталину,Слава Путину
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дреме му на ***-само дето се налага постоянно да го мести !
32
1
 
4
 
! Отговори
Татул преди 5 години
Кратка история на Крим. Първи обитатели кимерийци, имало е гърци, римляни, прабългари,византийци, киевски руси до към 11 век. 13 век генуезци и монголи, които създават кримско ханство . От 14 век до 17 век става васално на Турция . От 1774 с договор между Турция и Русия минава под влияние на Русия. 1783 е анексиран към Русия до 1954 г. когато се придава към Украиска ССР. Та кога е бил на Украйна нещо не разбирам. Да сте чували за кримската война. Я почетете за нея... ще ви се изяснят доста неща
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много са зле укрите с отоплението. Въглища няма - останаха в Донбас, газът поскъпна с 40 % по искане на МВФ.Студ голям.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Олех Фролов още малко ще каже, че и крайцерът Аврора се е навъртал наоколо.
29
1
 
8
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Песков: Путин ще има "няколко допълнителни часа за полезни срещи" в Буенос Айрес
28
11
 
3
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
руските варвари те първа ще съжаляват...
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците трупали войски около границата на своя територия, това било лошо. НАТО имали достатъчно количество бойни кораби в Черно море, това било добро.Интересно, откъде са тези етични норми?
26
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двете "нещастни" украински катерчета и влекача са военноморските сили на Украйна. А са били посрещнати не от военноморските сили на Русия, а от граничната им полиция ;)))Тоест, руската гранична полиция е превзела 1/3 от украинския военноморски флот ;))) При това без жертви ;)))Твърде хуманни са руснаците. Трябваше да ги надупчат и потопят някъде там в тинята... В крайна сметка порошенко за това ги е пратил там, за да умрат "геройски" ;)))
25
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да. Кремъл съжалява. И днес качи още 3 военни спътника горе. От Плисецк. Космическата програма на Кремъл за военни цели е готова и ще им излезе почти безплатна. А Тръмп ще трябва тепърва да я разработва. А там тези неща са ужасно скъпи. А спътниците са качени с "пенсионирана" балистична ракета РС 18, от които руснаците имат още към 1000... Тоест, могат да качват спътниците безплатно ;)))
24
1
 
17
 
! Отговори
будалата преди 5 години
Защо ли си вярват, че като кажат нещо, то е така? Четири ракети в тези малки платноходки е като да стреляш с едри сачми по заек, да го уцелиш и той да ти се хили насреща! Хайде, бе, то бива, бива тъпотии, ама ние да не сме чак такива будали, а?
23
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кремъл съжалява за отменената среща Путин-ТръмпАз пък съжалявам Кремъл и неговите джудженца.
22
7
 
14
 
! Отговори
Ал Кохол преди 5 години
Та да попитам е отново, кой имаше интерес от тази провокация, на кого беше изгодна тя?-На Порошенко, че въведе военно положение и искаше още един милион неща от Запада, като изтъкваше "заплахата Русия"?!-На опозицията на Тръпм в САЩ, която всячески се стреми да влошава отношенията между САЩ и Русия?!- На Русия - не се сещам каква може да е изгодата им?!-може да има и други интереси ...
21
7
 
13
 
! Отговори
до 20 преди 5 години
До Анонимен 20Мисли преди да пишеш.... Изключване от Суифт - руснаците вече от една година въведоха собствена система за разплащане, работи си добре и към нея се включват и страните търговски партньори на Русия. На другите не им трябва и без това.Спиране на патоците!?... ще се грееш на дядовия тогава... Гъста гора от Пейтриъти!?... това е толкова старо като света!А освен това трябват и доста пари, които ти не си готов да се бръкнеш да дадеш... А Луфтвафе не може да осигури самолет на Меркел
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...руски изтребители Су-30 и щурмови вертолет Ка-52 са изстреляли четири ракети по украинските кораби..."Заместник-началникът на Службата за сигурност на Украйна Олех Фролов да бъде удостоен с Пулуцър за съвремена укропска приказка /КАЗКА/.
19
4
 
15
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
хаха дреме му на Путин за тоя шмекер немско-еврейски а и няма какво да договарят нито да приказват, голяма разлика в интелегентността... не съм чул никой в Москва да съжалява и то точно от това... еех медии бъдете медии, не ***!!!
18
4
 
16
 
! Отговори
да бе преди 5 години
Песков:"ще има няколко допълнителни часа в програмата си за полезни срещи в кулоарите".Ако това е вярно:руски изтребители Су-30 и щурмови вертолет Ка-52 са изстреляли четири ракети по корабите, морячетата сега нямаше да са в Москва, а на дъното.Аман от пpocтотии и лъжи!