Путин обвини Украйна: Не желаят мир с Русия!

В Киев управлява партия на войната, смята руският президент
210
Путин обвини Украйна: Не желаят мир с Русия!
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин обвини Украйна, че не желае мирно решаване на конфликта си с Русия, съобщава ДПА.

Още по темата

На пресконференция в края на срещата на върха на Г-20 в Буенос Айрес, държавният глава на Русия повтори твърдението си, че неотдавнашният инцидент в Керченския пролив е бил "провокация" от страна на Украйна, отразяваща поведението на Киев.

"Анализът на последните събития, свързани с този инцидент или провокация в Черно море и това, което виждаме в Донбас, показва, че действащото ръководство на Украйна не е заинтересувано от уреждането на ситуацията въобще, още повече с мирни средства", посочи руският президент.

По думите на Путин управляващата партия в Украйна е "партия на войната и докато е на власт, всички трагедии от подобен род и войната ще продължават".

Руският президент заяви също, че не се отказва от среща с украинския си колега Петро Порошенко, но отбеляза, че с него е "сложно да се говори".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно по здраво мигранче за БОБИ!!!
147
4
 
2
 
! Отговори
Исти преди 5 години
Те са съгласни на мир,но ако им върнеш Крим и Донецк- какъв мир те носи с хора,които си обрал а после ги обвиняваш,че ти били сърдити?
146
5
 
1
 
! Отговори
До 144 преди 5 години
"Руснаците ги изхвърлиха от Г-7 ,а сега трябва да ги изхвърлят и от Г-20.Когато си сам срещу света ,би трябвало да се замислиш ,че проблема не е в другите ..."Е те това е коментар батко ... направо ми оправи деня ! Баси промитото племе ;д
145
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Единственият който сърдечно приветсва принцът, беше неговият идеологически брат - Путин. Има ли връзка Путин с тероризма, оставям на вас да прецените!"Преценете и това че Принца е номер едно по износ на петрол а номер 2 е Путин а и заради бюджетите на двамата имат интерес петрола да е с по-висока цена. Кой от другите в Г-20 има интерес от висока цена на нефта?
144
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Принцът на СА Мохамед бин Салман, определен като основен източник на финансиране на екстремистите в Сирия, беше изолиран на срещата на г-20 в Буенос Айрес. Единственият който сърдечно приветсва принцът, беше неговият идеологически брат - Путин. Има ли връзка Путин с тероризма, оставям на вас да прецените!
143
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е номер 145..............100 %!!!Хората хубаво са го казали преди хиляди години:"Като не искаш мира, на ти секира!"Само се чудя на търпението на Путин............докога ще търпи режима на олигарха-шоколадов бос Потрошенко и на фашистите от "Десен сектор" да му лазят по нервите и да тормозят руснаците в Украйна!!
142
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами Путин да се хваща и да ги изкърти, още преди хиляда години е казано - като не щеш мира на ти секира.
141
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма грешка на Путин и руснаците е, че не си взеха половината Украйна...............което щеше да бъде най-нормалното нещо на света!!Те украинците са като македонците...................хем прости, хем дебели глави, хем неблагодарни ..............тръгнали с/у държавата, която ги е създала..........украинците с/у Русия, македонците с/у България!!!
140
32
 
15
 
! Отговори
курвачка преди 5 години
голямата грешка на Украйна е че с жест на добра воля и лъжовни обещания на Русия доброволно си дадоха ядрените арсенали на руснаците
139
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още малко и Путлерр ще обяви, че Украйна, се готви да нападне вероломно Русия !
138
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още малко и *** ще обяви, че Украйна, се готви да нападне вероломно Русия !
137
12
 
5
 
! Отговори
Петър Янчев преди 5 години
Как да искат когато има пължяща ОКУПАЦИЯ.
136
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пъшка султана-преяжда със лук!!Надул се вече като Малкия Мук!Триста кадъни играят пред него кючек! Триста ромки му баят против запек! А в двореца със хиляда стаи, арпаджик сади-бахчи в сараи!И чрез тоз,вълшебен праз,ще изнася за Европа натурална газ!
135
41
 
12
 
! Отговори
читател преди 5 години
Русия заграбва винаги територии понеже винаги не и стига -Финландия 1940г. -областта Карелия , Кьонингскерг 1945-бивша Прусия ,Германия, анексирани на части от Грузия . Приднестровието от Молдова ,Крим , Донецк и Луланск от Украйна .от 1800 до 1900г. Русия води 200 войни от коитио САМО 3 СА ОТБРАНИТЕЛНИ ,ВСИЧКИТЕ ДРУГИ са ЗАВОЕВАТЕЛНИ .Ограбват природните и богаТства и така живеят .СВЕТОВНИ БАНДИТИ И ***
134
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е хохландия тази измислена страна да се разпадне
133
48
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците ги изхвърлиха от Г-7 ,а сега трябва да ги изхвърлят и от Г-20.Когато си сам срещу света ,би трябвало да се замислиш ,че проблема не е в другите ...
132
2
 
48
 
! Отговори
РККА преди 5 години
Порошенко сам си тури кръста ,в туба има много материал, срещи с простолюдие дрънка глупости и охраната му е по многобройна от насъбраните хорица,явно го е страх да се появява сред множества,гледах и как обяви пред висшите си военни военното положение,някои го гледаха доста изумени....въпроса е дали собствените му генерали ще го свалят или ще устиска да го изритат след избори,ако реши обаче да прескочи изборите чрез военно положение ще има кървав антимайдан
131
8
 
52
 
! Отговори
za RU преди 5 години
Украйна и Сирия са типични примери как може да разрушиш две държави отвътре.............даваш, внасяш революция............инсталираш удобни и послушни политици като шоколадовия бос и олигарх Потрошенко...............твои фирми изкупуват инфраструктурата на държавата и по този начин контролираш коридорите за нефт и газ!!Ако не слушаш (като Башар Асад)..........финансираш терористи и те унищожават държавата..............като зелените африкански скакалци.............след тя трева не никне!
130
5
 
52
 
! Отговори
za Ukrajna преди 5 години
Украйна вече не е държава.................Украйна е само буферна територия, която западните сили използват в хибридната война с Русия!!Обикновените украинци ли?За тях никой не мисли, те са само статистика.............важно е около границите на Русия да има хаос, което да отслаби Русия...............това са стари номера, написани в учебниците на Запад!!
129
45
 
12
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
Лакомо ду *** кръв се ре!!!! Путин е лаком за чуждото време е да си купи дамски превръзки..ха.ха