Порошенко към Путин: Това е война, не е криза, не е шега!

Президентът на Украйна заговори за война пред Fox News
Обновена: 13 дек 2018 05:56 | 12 дек 2018 18:30,
372

Президентът на Украйна Петро Порошенко заговори за начало на война, в коментар на инцидента в Керченския проток, направен по време на интервю за Fox News, предава РИА Новости.

Видеото от интервюто, Порошенко е публикувал във Facebook. По думите на украинския президент, действията на руските граничари може да се разглежда като агресия.

"Господин Путин, това е агресия. Господин Путин, това е война. Това не е шега, не е инцидент, не е криза", заявява Порошенко.

На 25-ти ноември, кораби на украинските ВМС бяха спрени от руски граничари. В резултат на инцидента, бяха арестувани 24 украински моряци, които още са в арест в Москва.

Според Украйна става дума за агресия и затова там бе обявено частично военно положение. Русия пък смята, че цялата работа е дело на Порошенко, който се готви да президентски избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя *** на коя държава беше президент, на Долно Уйново ли?
207
3
 
42
 
! Отговори
ГОРЕЩА НОВИНА преди 5 години
Племето масай от Африка е изпратило в подкрепа на Украйна, флотилия от 10 лодки тип кану и 20 бойци Великата армада се е насочила към Азовско море, руския ген. щаб е в паника, Путин се е скрил в бункера си
206
4
 
28
 
! Отговори
кристина преди 5 години
добро утро.. хехехе, разсмя ме тоя Порошенко.. и той като нашите политици..крадаха окрадаха, накрадаха се и сега, когато искат да им направят равносметка изкараха фандромите на протест, видите ли някой ги обвинявал незаконно в крадене .. лека им пръст на умрелите по пътищата.. Бог с нас и да караме бавно и внимателно!!!
205
4
 
44
 
! Отговори
Порошенко преди 5 години
Нашата печеливша тактика срещу Русия е:Ежиш се, ежиш се, па като те опердашат здраво ревеш, бягаш и удряш на молба да те спасяват
204
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вземете си пуканки и кола, или ракийка със салата и гледайте шоуто "Войната на Украйна срещу Русия"
203
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ви кажа какво ще стане. Путин ще изчака Порошенко да умре политически на изборите и после ще го запука отвсякъде. Лично и персонално. Ще му създава конкуренция, ще го натиска политически и финансово, ще му пали имуществото, ще му хаква банковите сметки, ще му внедрява свои хора, които ще го крадат и накрая ще го убият с нещо бавно и мъчително. Така правят навсякъде по света хората с възможностите на Путин. Порошенко защити хората, запалили живи хора през 21 век. Включително и бременни жени.
202
5
 
31
 
! Отговори
Удивен преди 5 години
Ей тоя направо и изкукал бря ! Ммааалииииии, е тва истински евроатлантик! дали е само от прекаляването с водката или е започнал така по атлантически модерно да се дрогира ?
201
4
 
31
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Влиза ти в къщата без да е поканен и после реве, че си го напляскал!
200
3
 
23
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
През 50 - те години на миналия век, в Холандската преса излезе факта, че през Втората световна война, след германците, най-много евреи са избити от украинците. А абсолютно активен в избиването на / както наричат в Украйна евреите /е бил Степан Бандера. Личността на Бандера, остана като символ на човеконенавистта, омразата и ненаситната жажда за убийства.И в Сегашна Украйна се чуват искания за възвиличаването му като национален герой.Но никой не е попитал близките на избитите евреи
199
7
 
22
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Войната а искат американските ***. Да знаят, че американците само използват сателитите си, бързо ги забравят и са непочтени.
198
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо военни кораби на Украйна навлизат в териториалните води на Русия.Второ без да употребяват сила руснаците ги неутрализират и арестуват.Трето, те според международните закони трябва да бъдат съдени.Хохлите очакваха НАТО и ЕС да скочат да им помагат,ама те само духом останаха на тяхна страна.ЕС има толкова много проблеми,че не ги е***е за Украйна.И престанете да лъжете в тоя сайт,че кораби на украинските ВМС били спрени и моряците арестувани без да са направили нищо.
197
3
 
3
 
! Отговори
хохолите капут! преди 5 години
До Русомраз?????????????????
196
3
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
...."Peace" исках да напиша, но разместих буквите...Водката е виновна :)
195
2
 
34
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Украинките и рускините са едни от най-красивите жени в света. Хора, правете любов , а не война! Paece \/
194
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде *** малко ти остана стягай багажа за летището
193
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Говори си на англе без проблем. Все пак е милиардер, колко му е да си наеме учителка.
192
6
 
30
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Порошенко има под 5% подкрепа. Ако няма война, след 3 месеца ще е политически труп.
191
32
 
12
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
Украйна трябва първо да удари фабриките за лавандулов спирт и лосион за вана. Без тези важни ресурси Рашката просто спира да функционира.
190
2
 
23
 
! Отговори
Марионетките на САЩ преди 5 години
Порошенко, Плевнелиев, Макрон Гадни Американски Марионетки. !!! Приличате си. !!! Все едно един у-й ви е правил !!! Този на Държавния Департамент на САЩ. !!!
189
0
 
16
 
! Отговори
Марионетките на САЩ преди 5 години
Порошенко, Плевнелиев, Макрон Гадни Американски Марионетки. !!! Приличате си. !!! Все едно един у-й ви е правил !!! Този на Държавния Департамент на САЩ. !!!