Докато Русия не пусне моряците – без среща Тръмп - Путин

Това бяха думите на съветника на Тръмп - Джон Болтън
13 дек 2018 20:40, Нели Христова
57
Докато Русия не пусне моряците – без среща Тръмп - Путин
Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин и лидерът на САЩ Доналд Тръмп няма да се срещнат докато Кремъл не освоби украинските кораби и моряци, които по-рано този месец бяха задържани до Крим. Това бяха категоричните думи на съветника на Тръмп по националната сигурност Джон Болтън, цитиран от Ройтерс.

"Не виждам условия в обозримо бъдеще, при които такава среща да се състои, преди корабите и екипажите да бъдат освободени", каза Болтън пред журналисти във Вашингтон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АНОНИМЕН 1 е как кой кой напира да пуска газ за ЕС за да не ги изпреварят други играчи
40
0
 
2
 
! Отговори
майтап,бе Уили! преди 5 години
Ами значи ,очертава се среща на Путин със следващия президент!?Интересното в случая е това,че САЩ през 2019 г.може да имат нов президент!?Но и да има ,и да няма все тая ,защото подобна среща ще има само информативен характер и от нея няма да произтечи нищо!?Както ЕС,така и САЩ сега се намират в състояние на неконтролирано завихряне ,което не е ясно кого ще отнесе!Тереза Мей,Макрон,Меркел са в партер,а изборите за ЕП могат да станат шок за управляващите партии!?За какво да се среща Путин!?
39
2
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН 2 преди 5 години
ХЕЙ, АНОНИМЕН, ТИ КАКВО СЕ СУЧЕШ ТАКА И ОВАКА? ТИ ДА НЕ СИ НЯКОЙ ХИБРИДЕН, ЧЕ ДА ГИ ПЛЕТЕШ ТЕЗИ ИНТРИГИ? Ако ще сечеш на едно място - сечи, ама това дето го правиш си е чисто раздвоение на пола и личността! Сега разбирам защо толква се пазиш и в главата ти все задни дворове!
38
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН 1 преди 5 години
До СМЯХ. КОЙ ИМАШ ПРЕДВИД?
37
0
 
3
 
! Отговори
ТЪПАРА преди 5 години
До Анонимен. Като много ги разбираш тези задните работи и на твоя няма паяжина, я *** се прегледай да си не хванал нещо, а? Тъй де, каквото Анонимен си знае, туй си бае -като изкукала бабка! Пише едни простотии, дето аз, Тъпанара, имам усещането, че не съм чак толкова ***, а? Анонимен, ти да не си изкарал некой ПУЦ, та се толкова наплиташ и си търсиш аудитория? А що се отнася до срещичката - боли го Федералнийо! Нали оня, вдигна патардия до небесия за една ракета,един автомат и ... два лебеда,а?
36
0
 
7
 
! Отговори
хахаххаха преди 5 години
До Русия потъват все потъва вече за 1580-ти път поне досега ама те не знаят.До тук потъналите са само банановият колоси САЩ и хартиения тигър ЕС които са оплетени като пате в калчища.А на запад -да си ходи който иска, там всичко е превърнато в едно вмирисано гето и приемат всякакви талибани, поради причина, че от запада останаха само едни пенсионери и объркани ЛГБТ.
35
0
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
и сега Путин ще си го премести в другия крачол, защото няма да се срещне с назначеният от самият него *** с рижата перука.Мъкааааа.Че на кой му пука за банановиаят колос ФАЩ.Русия така или иначе и със среща и без среща със западните палячовците си прави каквото си поиска и където си поиска, а клоуините направиха пътека на килимчето в Кремъл.
34
0
 
7
 
! Отговори
ОСТАП преди 5 години
До АнонименИНТЕРЕСНО МИ Е ОТ КЪДЕ РАЗБРА ЧЕ РУСИЯ ИСКА СРЕЩА С САЩ. ДОСЕГА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА СРЕЩИ СА БИЛИ ВИНАГИ НА ТРЪМП, НО МАЛКО ПРЕДИ ДА ГИ НАПРАВЯТ СО.РОСОИДЧЕТАТА ПРАВЯТ ПРОВОКАЦИЯ И ВОАЛЯ. СРЕЩА НЯМА, РУСИЯ АГРЕСОР.И НАКРАЯ СЛЕД "ИСКАНДЕР" ТИШИНА, ТИШИНА И ТАКА НАТАТЪК.
33
4
 
2
 
! Отговори
смях преди 5 години
ще гледа тръбите и потоците през крив макарон
32
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато Русия не пусне моряците без среща Тръмп - ПутинЛоша работа, няма да има среща значи Путин ще ходи с пайженясал ***.
31
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия ще ги пусне когато сиизлежат присъдите предвидени по закон за тяхното престъпление .
30
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези искания на Путин засрещи с Тръмп са недостатъкна путиновата политика , така чемерси на Тръмп за нещо коетоне ми харесваше . Отсега нататъкще действат без такива срещи .
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия не вярва на сълзи.
28
28
 
8
 
! Отговори
Русия потъва преди 5 години
Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.
27
13
 
3
 
! Отговори
жаль преди 5 години
Опят двойка!
26
23
 
5
 
! Отговори
Докога ? преди 5 години
Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?
25
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съд и конфискация на изгнилите укрофашиски баржи и на скраб !!!!!Накарайте ги да плуват на салове !
24
23
 
3
 
! Отговори
.I. преди 5 години
Обикновено вагините се срещат по-често с тестисите така че по-вероятно е да има среща Путин - Мадуро.
23
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е те сомалийските пирати пускат пленниците срещу определен откуп. Едва ли руските са по-различни.
22
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха простотията в Агромная, Великая рАссия няма граници! Току що видях Лада "Самара" от едната страна (на шофьора) има една врата, от другата страна две врати!