Тръмп: Руската намеса в изборите - най-голямата измама

"Това е най-голямата фалшификация в историята на политиката на САЩ"
30 дек 2018 15:15,
71
Тръмп: Руската намеса в изборите - най-голямата измама
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че разследването за руска намеса в американските президентски избори през 2016 година е "най-голямата измама" в политическата история на страната, предава РИА Нововсти.

Още по темата

"Фалшификацията на руската намеса е най-голямата измама в историята на американската политика", написа Тръмп в "Twitter".

По неговите думи, последните данни са потвърдили "абсолютното отсъствие" на доказателства за негов "сговор с Русия", предава "Фокус".

Американският президент обвини Министерството на правосъдието и Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ, че са фалшифицирали разследването по времето на президента Барак Обама, за да помогнат на Хилари Клинтън да победи на изборите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
3
 
! Отговори
yzx преди 5 години
Как ще е измама аз лично видях Путин да ги фалшифицира и даже на две три бюлетини ги посипа със Скрипал.
56
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще е измама ? Руснацитерешили да си направят майтапс хилърито , която им е особенонеприятна , избират си един отмногото кандидати на републиканцитекойто им се струва перспективен ,и прилагат съответните интернеттехнологии за целта , като цялатаоперация им коства около петхиляди долара , които на фона на милионните президентски кампанииса смешно ниска цена . В резултатнищо не може да се докаже , могатда отричат , а хилърито си остана с пръст в устата .
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 60:Фалшивки сте вие,а Трумп си е пич - би бабишкерника и neдepyнreлитe наоколo..
54
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе май най-голямата фалшификация си е Тръмп.
53
0
 
6
 
! Отговори
До №40 - II преди 5 години
Вече ти обясниха, че Чернобил е в Украйна. А шведите не ги хвали толкова - те БАВЯТ с един ден да съобщат за радиацията, докато проверят своите централи. С което са нанесли също щети. Знам това от супердостоверен източник от друга скандинавска страна, към която са се насочили теченията с радиоактивните частици.С ушите си чух бомбитe над Кральевац, на 12 км от границата ни и видях мазния оранжев налеп по тревата до селото, където бях. Depleted Uranium! Лето Господне 1999!Прокелти да са!
52
0
 
10
 
! Отговори
До №40 преди 5 години
До До ТиневСтига с този Чернобил! А то Чернобудет! Не виждаш ли бе, плондир, че едни други бутат България под руските ракети? Достатъчно е да вкарат във Варненския залив една фрегата или есминец със няколко десетки "Томахок", за да нанесат координатите в бойната глава на някой "Искандер" или "Калибр". Защото Девеселу, който е на 100-накилометра от Дунава, вече е поставен на мущката и само нещо да излети в посока Русия, ще бъде направен на молекули. Мамалигаряска сфиршит!
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се изхвърляй с Тръмповия, дали му става.На стар човек му идва рядко, но стане ли не свършва бързо като пубер и може да те върти с часове на грила.
50
4
 
6
 
! Отговори
Б. Борисов преди 5 години
Най-голямата измама е че на Тръмпи още му става.
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гледна точкаМоже техните служби да са най-добрите в света, но дали са най-честните?
48
1
 
27
 
! Отговори
23 преди 5 години
Подобна е и измамата със Скрипал ! Това ще признае следващия британски премиер , както Блеър призна по- късно за лъжата с химическите оръжия на Садам !
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тоя сайт постоянно криятбойко борисоф . Човекът нямамнение по нито един важен въпроси трябва да се къта .
46
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се че е измама.Да промениш резултатите от изборите!
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп може да е лъжлива дядка ,но шефът на мосад е също толковалъжлива дядка .
44
8
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Тръм по-изтряскал от нашите политици.
43
3
 
5
 
! Отговори
Владимир преди 5 години
Дони, представяш ли си, какво ще стане, ако кажа пред медиите, че наистина сме ти помогнали в изборите за президент.................
42
2
 
18
 
! Отговори
До 46 преди 5 години
Така е, добре поне си взеха ядрените ракети, щото на украинци за управление нищо не бива да им се поверява.
41
2
 
17
 
! Отговори
Mda преди 5 години
Чернобил се намира в Украйна при това не много далеч от Киев. Колко пъти да, ви се повтори да си го набиете в главите ??? .
40
5
 
17
 
! Отговори
Малии преди 5 години
Повечето от аристократите са съдействали на чужди посолства и разузнавания.Бягали са в чужбина. Нищо не споменавате за руски императори убити от любимият ви Запад.С нищо не е по-различен Западът, разликата е, че му слугувате усърдно.
39
4
 
14
 
! Отговори
Малии преди 5 години
Гуеми историци, първо глад има в цяла Русия, някак си много удобно не споменавате този факт.Милиони убити - на коя страна е била Полша?Катинското клане не е доказано, че е извършено от руснаци, не имало разследващи от руска страна-не са допуснати - но виж Волинското е доказано.Сталин удобно забравяте убитите индианци, китайци опиумни войни, бури - Британия - първи концлагери и употреба хим . оръжие, САЩ и др.Когато аристокрацията казва "яжте пасти" - следва ГИЛОТИНА.Същото е с руската арист
38
18
 
7
 
! Отговори
До Тинев преди 5 години
И дори има още една авария в Русия която е подобна на Чернобил, но тя е скрита... А за Чернобил добре че са Шведите, които засичат радиация 100 пъти над нормата и СССР е притисната до ъгъла и казва за случая. Иначе можеше още да не се знае кога, как и какво се е случило в Чернобил. От руснаците по големи престъпници НЯМА!!!