Стрелбата с очи, тайното оръжие на Кремъл! Календарът на руската армия

Красиви девойки и страховити машини за всеки един месец от годината
4 яну 2019 20:30,
276

Снимка: Министерство обороны России

Министерството на отбраната на Русия публикува в социалните медии Календар за 2019 година. В него могат да бъдат намерени фотографии на руска военна техника, войници, красиви жени и... оръжия.

Още по темата

Освен с впечатляващи фотографии, всеки един от месеците на годината е съпроводен и със забавен надпис.

За първия месец на година януари е избрана междуконтиненталната балестична ракета "Топол – М". Надписът, маркирал този месец е: "Доставяме товари по цял свят".

Февруари е белязан със стратегическия бомбардировач ТУ – 95 Мечка. "Руските мечки не спят зимен сън", гласи посланието на календара.

Месец март е отреден на жените. 8-ми март е изключително тачен в Русия. Тук виждаме млади кадети. "Стрелбата с очи е тайното оръжие на Кремъл", гласи надписът за този месец.

Април бележи началото на пролетта, тогава цветята пробиват път към слънцето. Руската армия е решила да покаже какви страховити "кокичета" има сред редиците си.

Май Е месецът на победата за Русия. 9 май е главният празник на страната. По този повод на календара са заснети две деца, който тренират за бъдещия парад на победата през 2033 година.

Юни пък е месецът на летните концерти. Надписът за този месец гласи: "Настройка на апаратурата преди концерт".

Руски гофрети, как да си направите у дома? Армията на Русия е решила да покаже как ги приготвят в суровата руска степ, през юли.

Август е отреден на летците. "У руските асове даже "крокодилите" летят". Препратката е отправена към вертолетите МИ – 24.

Септември определено ще стане любимият месец на мъжете, закупили календара на руската армия. Красива снайперистка, със зелени очи, е готова да порази своя противник. А посланието: "От някои жени главата ни отлита".

Накъде без Калашников? Октомври месец е запазен за легендарното руско оръжие. "Уверен ползвател на ПК", гласи надписът.

Ноември месец показва противотанковия ракетен комплекс "Корнет", преведен на български Тромпет. Оръжието е предназначено за поразяването на бронирани цели от най-висок клас.

Декември е месецът на фойерверките. Календарът на руската армия показва своите "Новогодишни играчки, свещи и конфети", изпепеляващи всичко на земята...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
2
 
! Отговори
пръднята на Путин преди 5 години
е най-новото руско оръжие. Предизвиква цунами,земетресения и изригване на вулкани. Вчера ядосали *** и :На територията на щата Аляска е станало земетресение с магнитуд 5 по Рихтер. Това съобщи Геологическата служба на САЩ.Епицентърът на земетресението е бил разположен на дълбочина повече от 11 километра, 68 км северозападно от селището Танана...ха.ха.ха
235
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КРИМ НЕ Е РУСКИИмпо, кой ти каза тази глупост? Ти съвсем не разбираш от тази материя! Рускинята ще те омае, ще те побърка от секс, ще те погали, ще те излъже, че си голям любовник, ще ти издекламира някой стих! Щом не си изпитал това, какви ги джвакаш? Защо трябва да знам за сестра ти?
234
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като че ли някой врътна крана на утайника на лайноутаечния басейн и пусна цялата органика русомразка да овонява околната среда! Много се стараете, бе! Да внимават тези, които употребяват думата "***". Етимологията й е романска, т.е. западна! Свинарниците са другаде, но там наприиждаха от едни племена, за които свинското е табу. Заляха западните умрели цивилизации, заплождат жените им, разпореждат се като у дома си, стават болшинство! ЕС е в духовен и икономически упадък. А тукашните кухоглавц
233
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 247: Сигурно го знаеш от опит. Не разсмивай читателите.
232
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелбата с очи е като стрелба с диаричен ***- възможна е само в тоалетната.
231
0
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "Култ": Аз искам в България също да произвеждаме един що годе на ниво лек автомобил. А това, че тук т'роловете са се заели да оплакват Русия, че уж само оръжие произвеждала, показва единствено тяхното невежество. И в Библията е казано: "Извадете първо гредата от своето око, и тогава ще видите, как да извадите сламката от окото на ближния си".А за статията: Е, постарали са се авторите на календара да го направят по-атрактивен, а нашият журналист решил да напише статия за това - няма лошо.
230
10
 
3
 
! Отговори
КРИМ НЕ Е РУСКИ преди 5 години
кОЛКО РУСКИ КРАСАВИЦИ МИ СА МИНАЛИ ПО ЗА 2 ЛВ МИЛОСТИНЯ..ХА.ХА А за 2 долара какви чудеса правят..ха.ха
229
4
 
14
 
! Отговори
Трансатлснтически преди 5 години
Ако се направи изследване на русофобите у нас ще се открият - Бивши комунисти сега Гербаджии, Реститутки наследници на Военнопрестъпници, Чиновници назначени щото баджанака опъвал жена им, Миячи на чинии във Флорида..... Тези хора не могат да правят нищо, те са потомствено некадърни и не следва да им се обръща внимание.
228
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 224,239 Стига ,руските *** са ни плашили с "османското присъствие",ако не слушкаме Путин,докато кремълското джудже се прегръща и целува с Ердоган,строи с него турски потоци.Путин построи най-голямата джамия в Европа,в Москва.Турция може да бъде опасна за България,също толкова,колкото и Русия.
227
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 238Напротив, Точно Русия заедно с другите държави определя границите. И точно Русия настоява Княжество България да е разделено от Източна Румелия и никага не е имала планове Македония да бъде част от България.И българите не са представени на конференцията по настояване на Русия.
226
4
 
4
 
! Отговори
Пичове, местя го! преди 5 години
Три пъти!В чест на раССия!
225
6
 
13
 
! Отговори
До 224 преди 5 години
Щом мразиш Русия, значи ти е харесвало османското "присъствие". Сигурно ти допада групово да изнасилват жените от твоя род. Вероятно би ти харесало да дадеш "доброволно" сина си за еничaр. А това да видиш как колят българи като животни може би те изпълва с възхищение. Тия гадни руснаци развалили са ти рахатлъка.
224
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Българският народ мрази Русия от 1879 г. когато става ясно че Русия никога не е искала обединена България" Другите велики сили в Европа пък въобще не са искали да има държава наречена България.Не Русия, а другите велики сили определят границите ни на Берлинския конгрес.Много сте удобно забравливи!
223
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И все пак, ако не беше руската армия ние с вас днес щяхме да живеем в провинция Северна Турция.
222
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия та тия въшлювци ги бихме ПСВ се са правят на Аслани ама са си на.... пъзлювци
221
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Официално РОССАД минималната заплата в русия 124 евро или (248) лева това е рая в московската ***
220
6
 
5
 
! Отговори
Реалноста преди 5 години
Рашко го знаем на проститутките казва снайпериски Половите болести по жените им са единствения реален проблем който могат да създадът Факт
219
1
 
7
 
! Отговори
Информбюро Сов.союза преди 5 години
Гледайте филма На всеки километър,класика.Да живее комунизма,капитала е упадък,измама
218
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Стрелбата с очи",на рускините,на служба,е предназначена за маняци и ***,от мъжката половина на човечеството,на запад от Русия.
217
3
 
4
 
! Отговори
Култ преди 5 години
До ognqnz. А бе огнянчо, ти руснак ли си или българин. На всеки коментар винаги излизаш с номера за *** ...в Русия така и така, ама в България колко е лошо. Ами че двете страни са много различни - ресурси, площ, население, история. Какво всеки път правиш глу.паво сравнение.