Американците искат да изгонят руснаците от Балканите!?

Левият Тома Томов: Решението за изтребители F-16 е добро
250
Американците искат да изгонят руснаците от Балканите!?
Снимка: Кадър, bTV

Има битка за Балканите, в която американците искат да изгонят руснаците окончателно от Балканите и същевременно руснаците реагират, коментира пред bTV журналистът и депутат от БСП Тома Томов.

По повод решението за преговори със САЩ за изтребители F-16 той коментира, че самолетът е много добър. От друга страна обаче, според него самата процедура в парламента е била фарс. "Ясно беше, че след като си в този съюз, решението ще се вземе във Вашингтон. Решението беше взето, този самолет ще бъде купен. Това е част от голямата игра, която става на Балканите", каза Томов.

По повод отхвърлената от британския парламент сделка за брекзит той отбеляза, че Тереза Мей няма големия опит на велики държавници като Чърчил и Макмилан и прави грешки, защото в ключов момент застава начело на страна, която е много дълбоко разделена.

"И когато имаш системна криза, започна да прави грешки една след друга. Най-основната ѝ грешка беше, че обяви избори. Оказа се, че е абсолютно катастрофална във воденето на предизборната борба. Тя ще влезе в историята като жената, която е имала най-голямата загуба – 230 депутати е колосална загуба", изтъкна Тома Томов.

Според него в момента Англия не е в състояние да решава проблемите при толкова дълбоко разделено общество. Той обаче допълни, че разделено е и обществото в Европа, в Америка, в Русия, както и при нас.

Томов коментира и управлението на Доналд Тръмп в САЩ – днес се навършват точно 2 години, откакто американският президент влезе в Белия дом.

"Важното е дали той ще може удържи този курс на икономиката, да не се получи рецесия”, смята Томов. По думите му е важно и разследването, което се води срещу Тръмп за руската му връзка. „Никой не знае дали има такава връзка, ако има, колко е дълбока, с пари ли го държат. В крайна сметка в това е въвлечено английското разузнаване и цялата управляваща класа в Русия и по някакъв начин, ако той падне, може да стане проблем и оставането на власт и на Путин в Русия", посочи Тома Томов. 


250
Още от Русия
Русия превъзхожда САЩ под водата!?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
5
 
! Отговори
конспирация преди 3 седмици
Има тайно общество в страната което използва поредния президент за усвояване на милиарди. Всичко е режисирано с години. С П. милиарди за атомни централи и газопроводи. С Пл. милиарди за саниране и магистрали. С летеца, милиарди за самолети. Майсторите на манипулацията играят сложни схеми на шахматаната политическа дъска за да си прибират милиардите , манипулирайки обществото. Това са сложни политически игри и финансови схеми.
166
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Идва време разделно...много е тъжно,но..няма кой да спре това..
165
2
 
2
 
! Отговори
столичанин преди 3 седмици
До lekar
Първо се научи да пишеш! И не бери грижа за нас, най-напред ти ще бъдеш "оправен", защото си по-близо!
164
4
 
7
 
! Отговори
Бай Оня преди 3 седмици
До Боне, всичко хубаво, но без любов към Русия! Стига са тая любов и признателност, те винаги са играли срещу нас и за поощрявали враговете ни - омразната Сърбия! Скоро Путин беше при оная сви-ня Вучич, да пукне дано сръбското сви-не!
Уважение и прагматични отношения да, но любов и признателност никога и за нищо! И Освобождението им беше закопаване и разкъсване на българската нация, свършиха тъй некадърно, че ни осакатиха завинаги.
163
6
 
9
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 седмици
Да ги изгонят от Балканите ? А какво търсят тук американците бе аланкоолу !
162
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До lekar

Не ви остава нищо друго освен да плашите с Турция за да съберете, някой глас на изборите.
161
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
то това се прави от край време бе томов!!и затова и тук сме така зле!!първо да ги изгонят , после техните хора да махнат, после свои хора да сложат......! демократизъма е това ! няма мърдане!
160
13
 
7
 
! Отговори
попа за топа преди 3 седмици
без да плювате на русия не можете да живейте се.ре.те на чинията която ви дада русия да ядете без божници сте вие българите
159
11
 
7
 
! Отговори
lekar преди 3 седмици
Накрая, някоя сутрин ще 4уете , 4е валията на Одрин ,заедно с одринския гарнозон са в София,,,след като заременят жените ви,,,а може би и вас столичани , ще разберете, че Генерал Радев е бил прав за много неща,,,
158
11
 
14
 
! Отговори
Хамерикан преди 3 седмици
Да гонят рускоте пияни сви.не от Балканите,само разединение и интриги подклаждат! Да си стоят там в Евразията!
157
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трябваше да сторят това още 90-те години.Да престанат а се мотат, а да действат.
156
5
 
13
 
! Отговори
а знаете ли ? преди 3 седмици
Знате ли кой е татко му на тоя?
А проверете и ще разберете що за птица е тоя лаладжия.
155
7
 
18
 
! Отговори
Боне преди 3 седмици
*** са на изчезване! Младото население не е загубено та даде фира за евроатлантически ценности разбирай содомия, гей движения, третополови извращения, педофилия, зоофилия и некрофилия, пошлост, егоизъм, вулгарщина, простащина, наркотична зависимост и лицемерие всичко това което предствляват гореописаните ценности. Българин може да се нарече този който е възпитан , културен,гордее се с миналото си, оказва помощ на ближния си носи в сърцето си любовта към Русия и ненавижда евратл. ценности
154
2
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 3 седмици
е сега нали ни освободиха
153
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сетих се,че преди няколко години се коментираше,че в Турция има заводи в които произвеждат F16 та досетете се,че тези дето ще ги купят ще са турско производство.Мисля,че няма нужда да се питаме между турското и шведското кое е по добро.
152
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Русонефил

Няма да се преборим с партийната каса на Коминтерна ат 1919г.
151
28
 
17
 
! Отговори
Гoшу преди 3 седмици
Колхозническото влияние ще изчезне, когато измрат всички дърти пенсионери-путинoпитеци и остане само младото, прозападно поколение. Тогава никой няма да ги бръсне онези феодалните азиатци за нищо и няма да имат никакво влияние повече в България. Тогава и МОЧА ще го бутнем и ще си построим някаква съвременна арт-инсталация, като сегашната на мястото на мавзолея на Гошо тарабата :))))))))
150
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен

Докато ги мразим турчаците, няма да ни освободят американците!
149
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Мда

Нали турчаците са съюзници?
148
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До не било в тиква

Освен да ни ръсят с бомби за друго не ги бива!