Американците искат да изгонят руснаците от Балканите!?

Левият Тома Томов: Решението за изтребители F-16 е добро
20 яну 2019 14:00,
250
Американците искат да изгонят руснаците от Балканите!?
Снимка: Кадър, bTV

Има битка за Балканите, в която американците искат да изгонят руснаците окончателно от Балканите и същевременно руснаците реагират, коментира пред bTV журналистът и депутат от БСП Тома Томов.

По повод решението за преговори със САЩ за изтребители F-16 той коментира, че самолетът е много добър. От друга страна обаче, според него самата процедура в парламента е била фарс. "Ясно беше, че след като си в този съюз, решението ще се вземе във Вашингтон. Решението беше взето, този самолет ще бъде купен. Това е част от голямата игра, която става на Балканите", каза Томов.

По повод отхвърлената от британския парламент сделка за брекзит той отбеляза, че Тереза Мей няма големия опит на велики държавници като Чърчил и Макмилан и прави грешки, защото в ключов момент застава начело на страна, която е много дълбоко разделена.

"И когато имаш системна криза, започна да прави грешки една след друга. Най-основната ѝ грешка беше, че обяви избори. Оказа се, че е абсолютно катастрофална във воденето на предизборната борба. Тя ще влезе в историята като жената, която е имала най-голямата загуба – 230 депутати е колосална загуба", изтъкна Тома Томов.

Според него в момента Англия не е в състояние да решава проблемите при толкова дълбоко разделено общество. Той обаче допълни, че разделено е и обществото в Европа, в Америка, в Русия, както и при нас.

Томов коментира и управлението на Доналд Тръмп в САЩ – днес се навършват точно 2 години, откакто американският президент влезе в Белия дом.

"Важното е дали той ще може удържи този курс на икономиката, да не се получи рецесия”, смята Томов. По думите му е важно и разследването, което се води срещу Тръмп за руската му връзка. „Никой не знае дали има такава връзка, ако има, колко е дълбока, с пари ли го държат. В крайна сметка в това е въвлечено английското разузнаване и цялата управляваща класа в Русия и по някакъв начин, ако той падне, може да стане проблем и оставането на власт и на Путин в Русия", посочи Тома Томов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Какво значение има всичко това.Така и така българите ще сме малцинство до 15г. в собствената си държава.Всички това е без значение."Има значение.Българите НЯМА да изчезнем, въпреки злорадството на чужди и свои "приятели" - било то западняци или съседи ( Сърбия, Гърция, Турция и Румъния например..)А и още нещо, ***.те НЕ са българи и НИКОГА НЯМА и да бъдат!Българите са БЪДЕЩЕТО на България , а НЕ ***.те!Ще има и превратна точка, вярвам в това!
95
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значение има всичко това.Така и така българите ще сме малцинство до 15г. в собствената си държава.Всички това е без значение.
94
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стоко обмен викаш ОкТогава Лукойл да вземе да си плати данъците и да си оправи горивото че е най гадното или да се маха в сибир
93
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И още нещо от мене ( коментар номер 106):България и Македонска България - това са на българите, на никой друг народ! Няма "македонци", т.нар " македонци" са всъщност отрекли се от България и българското българи!Сърбите да си гледат работата и да НЕ докосват Български земи, иначе ще им се случи случка!
92
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 105 Не, господин-другарю,имотите и да ги продадът,руснаците няма даги носят в землянките си!По вероятно е да ги занесът в Англия,Франция,Испания ,където ги чакат с отворени обятия!Колко руснаци изгони Англия,примерно?
91
19
 
16
 
! Отговори
До 103 преди 5 години
Както Русия направи война в Украйна и я завзема и дори завзе, нищо чудно и нас да ни погне... Затова възможно по- далеч от руските мафиоти
90
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РеалистВиж какво:Българите трябва да останат в България и да мислят и работят за България! България повече от всякога има НУЖДА от българи! Относно отношенията на бЪлгария с другите европейски страни - трябва да бъде на основа стокообмен и търговия и производство - нищо повече! Относно отношенията на България с Русия- на също ниво - търговия, производство, стокообмен! Сигурен съм, и правилно е България да НЕ подкрепя военни действия срещу Русия! Нека да има мир между България и Русия!
89
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От американците само кризи и нищо добро. Сега Балканите клекнаха на САЩ и чакат следващата криза след 2009 г. Понеже няма къде да продават ф16 заради кризата и хайде бг ще трябва да намали пенсиите за да ги купи.
88
23
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Много правилно!!! Евроатлантическия, е пътя на България!!! Колкото по-далече от Русия, толкова по-добре!!! И също така, колкото по-близко до Америка и запада толкова по-добре за БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 102 тогава какво ти е мнението за ф16 . и възможноста да поеме ерполисинга над Македония .И евентоално Косово и Албания там нямат ввс ( грипен няма обсега)
86
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До антисоросоидПрав си! Американците ни ограбват и се правят на наши "благодетели" ( а всъщност , американците НЕ са ни братя, нито пък приятели.. Американците са ни врагове), като използват НАШИТЕ пари!Против съм руската градоманщина, но съм против и това , България да бъде срещу Русия! Против съм и това, Русия да напада България! А Македония е Българска, ясно?
85
16
 
12
 
! Отговори
антисоросоид преди 5 години
Да. Има нещо такова но най важното е , че САЩ искат да посеят на балканите дрмосрация като в Ирак, Либия, Сирия и да продаеаъ оръжие , и да гледат как се избиеаме взаймно.
84
13
 
17
 
! Отговори
Блядовете в кочината преди 5 години
Даже сърбите ще им го турят нищо че им се мазнят да им вземат паричкитеРаша няма какво да предложи на една Бяла държава освен оръжие със съмнителни качества
83
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 89Руски народ няма, а има една сбирщина от поробени народности от Московската Орда, която говори на български диалект, но няма нищо общо с българския народ !България е по близка с Киевска Рус, а не с Московията !Православие и писменост е получила от България Киевска Рус, а не Московията, която не е съществувала по това време !
82
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никак няма да е зле
81
18
 
11
 
! Отговори
Свиня преди 5 години
Ха ха тука някакви тръгнали да коментират какъв бил Тома Томов колко бил *** какво *** бил....ми то това е все едно овчар от село Баница да коментира обсъжда и намира косури на операциите на мозъчен хирург...колко хляб още има да ядете за да стигнете интелекта на Томов ...а на някои от вас и три живота няма да им стигнат....
80
4
 
14
 
! Отговори
За 93 Волене, преди 5 години
На Варадеро рубли не приемат, сакат зелени гущери
79
6
 
10
 
! Отговори
Atakist преди 5 години
Обичам рублите. Хубави пари са. Копейки не обичам.
78
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Либхер щото са едно руснаци... Пък и нее като да нямат договор с Шевролет
77
5
 
15
 
! Отговори
За 80 преди 5 години
И като е толкова суперски камион КАМАЗ колко милиона има продадени в чужбина?Не се напъвай да отговаряш - няма такива Щото онзи КАМАЗ за ралито е единична бройка