Американците искат да изгонят руснаците от Балканите!?

Левият Тома Томов: Решението за изтребители F-16 е добро
20 яну 2019 14:00,
250
Американците искат да изгонят руснаците от Балканите!?
Снимка: Кадър, bTV

Има битка за Балканите, в която американците искат да изгонят руснаците окончателно от Балканите и същевременно руснаците реагират, коментира пред bTV журналистът и депутат от БСП Тома Томов.

По повод решението за преговори със САЩ за изтребители F-16 той коментира, че самолетът е много добър. От друга страна обаче, според него самата процедура в парламента е била фарс. "Ясно беше, че след като си в този съюз, решението ще се вземе във Вашингтон. Решението беше взето, този самолет ще бъде купен. Това е част от голямата игра, която става на Балканите", каза Томов.

По повод отхвърлената от британския парламент сделка за брекзит той отбеляза, че Тереза Мей няма големия опит на велики държавници като Чърчил и Макмилан и прави грешки, защото в ключов момент застава начело на страна, която е много дълбоко разделена.

"И когато имаш системна криза, започна да прави грешки една след друга. Най-основната ѝ грешка беше, че обяви избори. Оказа се, че е абсолютно катастрофална във воденето на предизборната борба. Тя ще влезе в историята като жената, която е имала най-голямата загуба – 230 депутати е колосална загуба", изтъкна Тома Томов.

Според него в момента Англия не е в състояние да решава проблемите при толкова дълбоко разделено общество. Той обаче допълни, че разделено е и обществото в Европа, в Америка, в Русия, както и при нас.

Томов коментира и управлението на Доналд Тръмп в САЩ – днес се навършват точно 2 години, откакто американският президент влезе в Белия дом.

"Важното е дали той ще може удържи този курс на икономиката, да не се получи рецесия”, смята Томов. По думите му е важно и разследването, което се води срещу Тръмп за руската му връзка. „Никой не знае дали има такава връзка, ако има, колко е дълбока, с пари ли го държат. В крайна сметка в това е въвлечено английското разузнаване и цялата управляваща класа в Русия и по някакъв начин, ако той падне, може да стане проблем и оставането на власт и на Путин в Русия", посочи Тома Томов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тома Томов - архаична бетонна комунистическа глава, която не иска да проумее, че "братушкането" с руския Гулаг си от отива заедно с тяхната кончина !
75
22
 
12
 
! Отговори
и аз да кажа преди 5 години
Рукия народ е братски народ. Приличаме си по много повече неща от колкото се различаваме. Нека им помогнем да се отърват от Путин и цялата им корумпирана политическа класа. Когато комунизмът се махна от тук, нещата станаха по-добре. Когато изгоним и останалите комунисти и децата им, ще е още по-добре. И когато бивш агент на КГБ спре да управлява Русия, а дойде прогресивен технократ, правосъдието им стане независимо, Русия има шанс да стане модерна Европейска страна и истинаска икономическа сила.
74
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мръсните руснаци са по отвратителни и от мюсулманите от близкия изток. Дори един руснак да има в страната той е способен да забави икономическото и развитие.
73
9
 
16
 
! Отговори
... преди 5 години
Учудвам се как във форумите има руснаци живеещи в България и предизвикават българите да се пробват да ги "изгонят" за да видят какво ще стане. Толкова ли си повярваха руснаците имигранти? Или мислят българите за будали и страхливци?
72
4
 
7
 
! Отговори
митрофан преди 5 години
До АнонименКАМАЗ на Дакар са с двигатели на ЛИБХЕР.
71
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние не искаме да се бием с руснаците, защото те са много яки и са най силните на вселената. Просто, ако може да ни оставят на мира, за да можем поне да достигнем румънския стандарт на живот. Нали бяхме барточки едно време и ви миришехме ватата и калните ви ботуши ни се размазваха по лицата. Изпълнили сме си дълга към това мнимо освобождение, дето ни го натяквате 140г.
70
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 78 я не се прави на ербаб бе мур,зика След 40 минути ще препикая паметника на чарвената армия чакамте там да ближеш
69
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Камаз е озцяло руски !Стига лъга прочети вики българино тролски!Правилно пиши човека !Двигатели руснаците продават на американците до 2025 година имат договор *** !
68
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Камаз Тия на който им правим скоросната кутия в Мадара ((( впрочем и двигателя на Шавролет с който се явяват на Дакар е специялна поръчка от САЩ . Окачването от Опел гумите френски така от рали на рали ..от възход към възход абе руски дет се вика
67
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм близо до теб, руснак съм!Ела да ме изгониш ама покани повече помагачи да стане по-интересно нали?
66
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не американците, а балканските държави искат да изгонят московската Орда от Балканите !
65
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента, след като Рейгън освободи България от съветско робство, влиянието над страната ни вече не е 100% руско.0.01% е американско0.99% е на ЕС99% е на русияПродължаваме напред!!! Колкото по малко руско влияние има в дадена страна, толкова по висок е стандарта на живот.
64
18
 
18
 
! Отговори
Реалноста преди 5 години
Американски бази в България няма . Ползваме съвмесно Български .и каквото и да реве волен Дори и плащат за тях в гориво техника дрони.. че и малко суха параВиж русия има НЕЙНА База в сърбия край Ниш за която една рубла не е дала .... Факти
63
12
 
22
 
! Отговори
патриот преди 5 години
Тома Томов не си е сверил часовника!!! 219г сме ей руско ***. И руските шпиони които дърпат държавата назад искаме да изгоним. Върви си в любимата Русия и Сибир.
62
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може би никой не иска да има руснаци около себе си на поне 3 хил. километъра, защото мъжете им са вечно пияни, жените им след 25г. приличат на травестити или защото кремъл води "дружелюбна" политика.
61
12
 
17
 
! Отговори
Оф ,изперкал .... преди 5 години
64 То има бази американски у нас,то има ВЕЦ- Марица по 1.20 лв за квт американски,то има канадски залтодобив,то американците решават да има ли у нас Белене или Южен поток,дали да купи м ф-16,бившия президент получаваше инструкция на Козак всяка сутрие,то паметници слагаха за "героите" които бомбардираха София...... а ти гониш руснаците от нас. Ти пи ли си днес хапчетата?
60
11
 
12
 
! Отговори
rou преди 5 години
Камаз за 16-ти път печели наъ-престижното пали Дакар...Камаз е изцяло руска/съветска/ расработка....на най-тежкото и престижно рали за коли и камиони първите две места са за камионите на КАМАЗ...
59
7
 
6
 
! Отговори
до №64 преди 5 години
Ей,ама лАжеш като стар .....Къде тогова е имало жизнен стандарт бе момче ,тогова въОбще не е имало изследване на дизнения стандарт,нито пък БВП .... .Ей ама ги тряскате тъй,както едно време са тряскали в кръчмите след 3-4 питие.А отрезви се !
58
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като изкаш мнение на боен пилот за руската авияция ..Давай направо хард корЕрик Хартман 352 свалени самолета от който 343 руски . В пряк текст сори за войнишкия език ( Ла,йняна авияция с още по лай,няни командири и машини)
57
8
 
9
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Американците искат да изгонят руснаците от Балканите!?- ЕЛАТЕ ДА ИЗГОНИТЕ МЕСТНАТА БАБА РУСКИНЯ ОТ КВАРТАЛА. ИМА ДВА ДАКЕЛА И ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКА ЗАПЛАХА ЗА САЩ