128-годишна почина в Кабардино-Балкария!?

Има спорове кога точно е родена Нану Шаова
21 яну 2019 20:09,
21
128-годишна почина в Кабардино-Балкария!?
Снимка: Reuters

Жителката на Кабардино-Балкария, субектът се намира в Русия, Нану Шаова се спомина на 128-годишна възраст, съобщи ТАСС.

Още по темата


Според администрацията дълголетницата от Заюково-Баксанския регион е щяла да навърши 129 години през месец май.

Нану Цуковна Шаова попадна в "Книгата на рекордите на Русия". Нейната диплома за рекордно дълголетие й беше връчена през 2017 г. от редактора на "Книгата на рекордите на Русия" Станислав Коненко.

При все това нейното постижение не можа да бъде потвърдено документално, но се считаше, че тя е родена през месец юли 1890 г., пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
6
 
! Отговори
Балкарин преди 5 години
Балкария - един от многото народи под руско робство.В случая става дума за наследниците на Волжска България - т.е. наши братя вехнещи под пиянският руски ботуш.
14
0
 
8
 
! Отговори
Кая преди 5 години
Чудя се ... задължително условие ли е да си мега ***, за да станеш журналист?
13
1
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НАЙ-ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА ПРИЗНАТА ОТ ГИНЕС Е Жана Луиза Калмен ПОЧИНАЛА НА 122 ГОДИНИПРИЛИЧА НА МУМИЯ!!!На 90 години Жана Луиза Калмен сключва договор с адвоката си за гледане да и плащат издръжка срещу получаване на апартамента и но адвоката и недочаква да го получи :D Бабичката се запънала и казала, че го получиш ама друг път! Тя умира няколко месеца след смъртта на адвоката си!
12
14
 
10
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Това не Фигурира в Гинес. Там официално установения рекорд в момент е за човек роден през 1900 г. А иначе братушките могат да твърдят много работи. Нали знаете, съветския слон е най - големия слон.
11
13
 
10
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Сигурно е получила удар като е отишла да си смени мизерната руска пенсия с долари и като е видяла курса на долара в чейнч бюрото! Ужас, горките руснаци, гладуват и умират от глад а Путин дава пари за ракети. Ужас. Еееех, добре нас САЩ ни освободиха от руското робство и ни донесоха демокрация и банани и сега един долар е под два лева и живеем добре, а не 80 рубли както при руснаците - ужас!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, добре точно вчера имаше друга "смислена" статия според която най-възрастния жив човек е на 115 години...Да не говорим, че "субектът се намира в Русия" в онова изречение не мога да разбера какво общо има!!!!
9
5
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО : НАЙ-ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА И ВИЖТЕ ИЗОБРАЖЕНИЯТАВСИЧКИТЕ НАД 110-ГОДИНИ ПРИЛИЧАТ НА МУМИИ :DНА НАНУ ШАОВА ЕДВАМ И СЕ ДАВАТ 90 ГОДИНИ!
8
2
 
16
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До червената,не са българи всичките. Половината население са черкези (кабардинци) по-малка част от републиката са балкарци (потомци на българи). Но така им е изкривена историята, че никой не знае за връзката с България. За 2 години съм бил 11 пъти там. Все едно си в нашите турски райони, едно към едно е.
7
8
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО: НАНУ ШАОВАИ ВИЖТЕ ИЗОБРАЖЕНИЯТА ВИЖТЕ СНИМКАТА НА КОЯТО ДЪРЖИ СЕРТИФИКАТА И ВИЖТЕ СЪЩАТА СНИМКА ОТДОЛУ КАК Е СЪСТАРЕНА С ФОТОШОП :DКОМУНИСТИЧЕСКИЯ РУСНАК ВИНАГИ ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ ЩОМ МУ Е УГОДНО ТАЯ НЯМА И 100 ГОДИНИ!
6
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички такива данни,които чуете от Русия са фалшиви,каквито бяха и едно време- те не знаят в коя година е родена,но някой червеин психопат "изчислил" възрастта й на 128 години,бе да има кръщелно свидетелство и удостоверителен документ. И друго се крие от нас- тия години са изчислявани по мюсюлманското летоброене: за да минем по християнското трябва да приспаднем поне 4-5 години. Външния й вид обаче е на осемдесет и няколко годишна- няма как столетница да изглежда така,както изглежда тя!
5
4
 
8
 
! Отговори
червената преди 5 години
,,....Май ли беше,или Юли,...беше топъл слънчев ден....'' М/у другото всички жители там са си българи,но това не е важно за журналистите.Важното е да се намери котаракът на руският мафиот от Хотел Марица,иначе какво ще си помислят в Кремъл.
4
3
 
6
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Може и да е така, но може и да не е.
3
1
 
15
 
! Отговори
Komentator преди 5 години
Родена е през май, но се предполага, че рожденият ден к е през май!!! От тази статия само разбрах, че женят е починала. Лека й пръст
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е в крайна сметка кога е родена? През май или през юли?
1
19
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РУСНАК ВИНАГИ ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ АКО МУ Е УГОДНО!