Руският Париж – селце в Урал! Крави кротко си пасат под Айфеловата кула

В Челябинска област може да се разходите още из Варна, Лайпциг, Берлин...
30 яну 2019 21:05,
35

Снимки: Заповедник, Сергей Потеряев

Челябинска област в Руската федерация е известна с множеството си градчета и села, носещи различни имена на големи европейски градове.

Тук може да се разходите из Варна, Лайпциг, Берлин и... Париж!, става ясно от Facebook групата Заповедник.

Още по темата

Село Париж е основано 30 години след войната с Наполеон. Местните казаци взели името като награда за победите си срещу френската армия. В днешни времена селяните тук се препитават със селско стопанство, а броят на жителите е 1600 души.

Основната забележителност на село Париж е Айфеловата кула, както и тази в европейската столица, но в много по-малък размер.

Руските парижани използват своята "Башня(кула)" за мобилна връзка с останалия свят, докато истинските парижани използват кулата си за предаване на радио-и телевизионни сигнали и печелене на милиони евро от туризъм. 

Изключително забавно, за всеки минаващ около руското село Париж, е видът на свободнопасящите крави – парижанки. Те се разхождат из пасищата на селото, а над тях се извисява местната Айфелова кула.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
ЖуЖЕ преди 5 години
Ама си има жъжомобил
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НикиТоест на нея снимка снега е разтопен защото като гледам отстрани няма много сняг :) ама на другите снимки защо не е почистен...мистерия.
22
10
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Това е положението другари, чета коментарите на някои товарищи и се чудя, някои от тях наричат най-мощната и развита държава в света "кравария", въпреки по-голямата част от любимата и РАША е една скотобойна. Идилична картинка в която покрай копторите кротко пасат крави и грухтят прасенца. Ако пък се опиташ да се пошегуваш с родината им, тутакси започват да чернят всичко българско
21
16
 
9
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Само на мен ли ми направи впечатление, добре почистеният асфалт на фона на замръзналата табела на входа на селото на *** на географията?
20
14
 
15
 
! Отговори
Капитан преди 5 години
Е то и при нас в София често може да видиш кротко пасящи коне.
19
7
 
2
 
! Отговори
?? преди 5 години
атентати има ли от интегрирани акбари?макарони има ли?жълти жилетки има ли?
18
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 21"Путин има конплeкса на ниския мъж"Учи български! Не ни осветлявай със неграмотността си!
17
16
 
24
 
! Отговори
Чип преди 5 години
Спиртосани рубашки, колхозници, с.ки православни, бл.дове!
16
2
 
17
 
! Отговори
SS преди 5 години
ЧЕ ТО И НА ЗЛАТНИТЕ ИМА АЙФЕЛОВА КУЛА АМА НЕ СЕ ХВАЛИМ...
15
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин има конплeкса на ниския мъж
14
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Bad CompanyНяма ъъъ, няма ммм виждаш ли другите малки спомагателни гръмоотводи наоколо. В БГ по селата да си виждал тръмоотвод не си нали, а голямата антена изпраща нискочестотни вълни към атмосферата и се променя йонния заряд на облаците. B изостаналите държави в ЕС облаците ги разбиват, като изстрелват заряди към небето, което струва много пари на данъкоплатеца и системата
13
10
 
19
 
! Отговори
3 в 1 преди 5 години
Това не е Aйфелова кула, а транслатор отпъждащ облаците и градушките и гръмоотвод--------------------Да , другари! Така е! Др. Путин само натиска едно копче и.................никви облаци, никви градушки! С второто копче "определя колко да е слънчево". Ако е в настроение е ярко слънце, ако е махмурлия може и облаци да има. "Велики " сме руснаците!
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ехееее 1600 души е колкото наши двайсетина села от Родопите или Северозапада, взети заедно! Бая земеделие пада, щом са се събрали толко народ на едно място.И между другото, методите/функциите в програмирането се пишат без интервал преди отварящата скоба, а в българския език е малко по-сложно.
11
13
 
15
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
До 3 в 1Това не е Aйфелова кула, а транслатор отпъждащ облаците и градушките и гръмоотвод-------------------------------------------ЪЪЪ?? Коооооооооо?? ----------------Някой да е чувал за "транслатор отпъждащ облаците и градушките и гръмоотвод"??????????!?!?!??Неам думи! Това може да го измисли само руски *** порядъчно накъркан с препарат за вана:)))))))))))))))
10
4
 
11
 
! Отговори
Бацо преди 5 години
Снимките ми изглеждат правени са в края на 19 век.
9
3
 
12
 
! Отговори
Васко преди 5 години
Това е истинският Париж, а не другия където е в Западна Европа...
8
6
 
19
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Айфеловата кула в руско село :) Ами няма лошо-мечтите са безплатни:)
7
19
 
18
 
! Отговори
3 в 1 преди 5 години
Това не е Aйфелова кула, а транслатор отпъждащ облаците и градушките и гръмоотвод, иначе е във формата на Айфелова кула ама има съвсем друго предназначение и дори служи за украшение. Руcнака си е руснак от нищо може да направи изобретение с голям коефицент на полезно действие.
6
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красиво, чисто, спретнато!Каква гледка само!И подредено..Не мога да ги разбера, що не емигрират нататъка??Защо?
5
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, поне няма черни под тая кула.