Русия да крояла планове за намеса в BG избори? Няма такова нещо!

Абсурдно било и има връзка с отравянето на Емилиян Гебрев
180
Русия да крояла планове за намеса в BG избори? Няма такова нещо!
Снимка: Булфото, архив

Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров отхвърли твърденията за очаквана руска намеса в изборите у нас.

Във Варна Макаров коментира изявлението на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който изрази убеждение, че ще има такава намеса. 

Още по темата
"Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са притесненията ѝ. В някои от министерствата в държавите членки се създадоха специални звена, които да работят точно за тази пропагандна дейност, която правят“, предупреди Цветанов по-рано днес.

Според Макаров обаче такива подозрения са напълно неоснователни.

"Няма никакви основания г-н Цветанов да говори така. Не смятаме да се намесваме във вашите предизборни кампании. Никакви указания за това не сме получавали. Българският народ има право сам да избира кой да го представлява на местно, национално и европейско ниво", посочи Анатолий Макаров, цитиран от БНР.

Руският посланик определи като абсурдни твърденията за връзка на Русия с отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев през април 2015 година.
 
По-рано днес българската прокуратура потвърди, че агент на руското разузнаване, свързван с отравянето на Сергей Скрипал във Великобритания, е идвал и в България през 2015 г.

Ще се разследва дали това има връзка с твърденията на бизнесмена Емилиян Гебрев, че е бил отровен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия хвърля бомби над Финландия през 1939 но за пред света казва "Това е хуманитарна помощ" и по късно финландците като тяхни братовчеди нали си знаят за им измислили коктейла *** на същият генерал на фронтовата линия и както братушките,финландците за пред света са казвали "а не това не са запалителни бомби а коктейли за нашите роднини руски да се сгреят по фронтовата линия"
124
4
 
3
 
! Отговори
Киро шопа преди 5 години
Някой някога някъде да е чул или прочел, че Русия признава някакъв свой гаф или вина. Само един пример - поради допинг ги изгониха от олимпийските игри и пак не си признаха. Така, че когато руски велможа Ви поздрави с добър ден не му отговаряйте преди да погледнете към слънцето.
123
7
 
6
 
! Отговори
Тръмп преди 5 години
Вън Руските *** от България
122
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не съм гласувал и няма да гласувам за сегашните партии докато не се появи нива или на Слави или на президента Радев."_______За учиндолския отпaдък, дето разцелува зaднuкa на Бойко ли ще гласуваш?
121
5
 
13
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Когато някой пиещ препарат за вана ти каже "Добър ден", гледай къде е Слънцето. /древна египетска поговорка/
120
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ГЕРБ, и БСП са лиц на престъпната БКП. Играят го лошото и доброто ченге. Засега доброто ченге от ГЕРБ печели. Лошото ченге е поизгладняло бая...
119
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Намеса на Русия в БГ избори? Няма такова нещо!"Има, има...
118
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То, остана ли някой дето да не се намесва в Българските избори и политики ? Подхванали сте руснаците, добре ! Ами карайте нататък, много по-голям натиск има от Турция, САЩ, Саудитска арабия, Берлин, Брюксел.. ..та до комитетите из Хелзинки !
117
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ НАРЕЧЕ РОДИНАТА МИ БЛАТО, А УПРАВЛЯВАЩИТЕ ШАЙКА- ОКАЗА СЕ ЧЕ ТОВА БЛАТО Е 5 В ЕВРОПА ПО РЪСТ НА РАЗВИТИЕ- НО ЗА ПРЕЗИДЕНТЪ БГ Е БЛАТО...ДА СЪ ЧУДИ ЧОВЕК КОЙ ТУЙ....БЪЛГАРОФОБИЯ...НЪЛ....
116
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БЪЛГАРИЯ НАЙ МНОГО СА БЪЛГАРОФОБИТЕ- ВИЖ БГ ФОРУМИТЕ- МАСОВО ЗАЩИТАВАТ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ.
115
2
 
13
 
! Отговори
Ст.Уондър преди 5 години
Добре че е руският посланник, та да му повярвам.
114
9
 
8
 
! Отговори
Помешик преди 5 години
г-н Цветанов е руски агент и Руски троянски кон в НАТО и ЕС няма да се допусне. България няма нито индустриална мощ, нито Армия благодарение на руснаците, така, че това е Фалшива новина.....
113
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ се съмняват, че ще спечелят изборите и под американска диктовка започват обработка на гласуващите д еб и ли. Не съм гласувал и няма да гласувам за сегашните партии докато не се появи нива или на Слави или на президента Радев. А ако двамата направят партии и се коалират ще спечелят с огромно мнозинство.
112
4
 
4
 
! Отговори
до 126 ох преди 5 години
Ох ! Сигурно си един такъв нежничък ! Мазничък! Ох! Такъв един женственичък! Снежнобял с и зключително грациозни женствени маниери ! Ах ох
111
11
 
15
 
! Отговори
ох преди 5 години
Само му вижте хитрото високомерно погледче - отврат
110
4
 
3
 
! Отговори
зевзек преди 5 години
Камелия , мило момиче ... как Ви ражда главата толкова неграмотно да съставяте текстове . Все едно не сте учили български . Само си погледнете заглавието на текста ... Опростачвате хората , аз самият се хващам да пиша неграмотно вече ...
109
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От собствен опит знам,че ако някой хвали щатите,го канят редовно но закуска за наша сметка.
108
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя трябва незабавно да бъде екстрадиран в ***.
107
14
 
12
 
! Отговори
Дидка преди 5 години
Някой търси оправдание при евентуални загуби на предстоящите избори !? Естествено виновници са Русия, хибридната война ....
106
5
 
8
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Най-големите приятели на Русия в България са българските Пишман русофоби.