Американски бомбардировач прелетял край Русия

Той е бил засечен край руски води в Балтийско море
16 мар 2019 07:45, Александър Попов
95
Американски бомбардировач прелетял край Русия
Снимка: Reuters

Бомбардировач B-52 на военновъздушните сили на САЩ с включен транспондер е прелетял в петък над Балтийско море. Той не се е приближавал до границите на Русия на по-малко от 150 километра, съобщи ТАСС, като се позова на руското министерство на отбраната.

Според съобщението американският самолет е поддържал курс, успореден на руските териториални води.

Бомбардировачът се е върнал обратно веднага след като дежурните средства на руската ПВО са започнали да го проследяват.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
раша наша преди 5 години
2014 г. ракетоносача капитан кук в черно море близо до украйна над тях излетя самолет на русия в всички се исплашиха до смърт като се върнаха в сащ подадоха оставката си заедно с командира на кораба.американците това майче го забравиха
67
0
 
1
 
! Отговори
АВС преди 5 години
на сто км. от русия беше засечен от рските радари и веднага испратиха два самолета да го придружават до вкъщи --сащ
66
0
 
1
 
! Отговори
Х преди 5 години
Вова вече ще сънува всяка вечер как му чукa на прозореца Патриот за да го поздрави с бай-бай.
65
2
 
0
 
! Отговори
Американски солдат преди 5 години
До Анонимен.... "Бомбардировачът бързо се е върнал обратно веднага след като дежурните средства на руската ПВО са започнали да го проследяват."Кой ли е бил с пълни *** ? Сигурно са бързали да се приберат в базата си щото кафявото е започнало да хваща коричка и им се насълзявали очите от миризмата . Обикновено при подобни срещи между руски и американски военни после казват колко американчета са дезертирали и колко са имали нужда от психолог .....
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американски бомбардировач прелетял край Русияи *** напълниха гащите!
63
1
 
3
 
! Отговори
Някой си преди 5 години
Както бяха писали преди време в една статия, достатъчно е да се избият около 50 еврейски фамилии, за да стане света едно мирно и спокойно място за живеене!
62
1
 
1
 
! Отговори
м преди 5 години
света трипере от ескадрилата
61
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен66На дъното на морето е Курск. Със 120 русначета.
60
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОПУСК НА РУСНАЦИТЕ Е ЧЕ ЛЕТЯЩИЯТ КРАВАРСКИ КОВЧЕГ НЕ Е НА ДЪНОТО НА МОРЕТО
59
5
 
4
 
! Отговори
Ваня преди 5 години
До Анонимен-29: Включили са транспордерите за да демонстрират наглост и после бягат! А Пентагона не праща В-2 / за тестване/, защото го е страх, че може да го открият и САЩ ще загубят световен авторитет! Та всичко ще се види в реални бойни действия, както в Сирия...!
58
3
 
2
 
! Отговори
Ваня преди 5 години
До Интересно-26: Не гледай самолета, а оборудването, което е за разузнаване...! Това е тактиката на откриване и различните честоти на облъчване...! Въпросът е дали са истинските или ЛЪЖЛИВИ честоти! Защото това е важното за успешната борба с ПВО на противника!
57
4
 
5
 
! Отговори
китикак преди 5 години
Tези ги сваляха още по времето на дядо ми ,през виетнамската война.
56
6
 
5
 
! Отговори
Корекция преди 5 години
Не рашките, а натрапниците са напълнили гащите веднага след като са разбрали че дежурните средства на руската ПВО са започнали проследяване
55
4
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
нарочно изпитват търпението на русия
54
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рашките са напълнили гащите.
53
6
 
6
 
! Отговори
56 до 57 преди 5 години
Не съм пиян. Не ми се е случвало повече от 20 години. Пия малко, но качествени неща. До тук по този въпрос. Миналата година видях публикации със снимки на екрани с данни. Източници от американската преса, за съжаление коя - не помня. Руски РЕБ прехващат сигналите от GPS е ги променят към потребителя, а не просто ги потискат.Настъпва пълна каша. Не разбирам от тези неща, нека никой не ми се подиграва, но звучи като нещо вероятно. Като знам руснаците какви змейове са в тази област. Примери - бол!
52
7
 
5
 
! Отговори
До 56 преди 5 години
Колега.....наздраве! Дано си пиян, иначе няма обеснение това, което казваш.
51
9
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 45 преди 5 години
Писах ти, но са ме изтрили! Кафяво абдалче, не са нарушили закони, не са летели над руски териториални води. Но провокират и този път не с някакъв нещастен "Орион", а с тежък бомбардировач, способен да носи ядрено оръжие! Всекидневно провокират, а това е опасно. Първо, опасно за самия В-52 - така може да се дезориентира, че пилотите да мислят, че вече летят над Мадагаскар! Руските средства за РЕБ вече им го показаха в Черно море - американските капитани "намираха" корабите си...на сушата
50
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Кой ги мрази бе, Хкрементче? Цялата магия е, че на тях разчитат и търгуват и страни, които са в лоши отношения и дори воюват. Индия и Пакистан, Китай и Виетнам, че и Филипините, а се карат за Спратли, Армения и Азербайджан, Израел, че и Щатите! Вчерадвама американски астронавти стигнаха МКС с руска ракета. Роскосмос и NASA се договаряха за съвместна работа.А тук някой да мрази руснаците? Да излезе на улицата и да изока! Няколко платени с грешни пари ублюдка /рус./ пишуркат!
49
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За последен път МиГ-21 свали В-52 над Ханой и им припика мерака. Повече не са се появявали там. Дали не е време да им припомнят това? Този път е бил далече от руската акватория. Омел си е, като усетил ласкавите помилвания на руските радари. Руснацити даже не го почетоха със среща с изтребители, които "непрофесионално" да летят на 3-4 метра от него.