Рок музика, имперски символи, съветски икони: Нощните вълци в Севастопол

Пет години по-късно любимите рокери на Путин се връщат в Крим
25 мар 2019 21:40,
95

С рок музика, имперски символи и съветски икони, Нощните вълци тръгват на мотопоход към Крим. Всичко - в името на Русия.

Преди пет години рокерите от "Нощните вълци" на Александър Залдостанов изиграха не малка роля при анексирането на Крим. Докато спецчастите завземаха правителствените сгради, Нощните вълци патрулираха и блокираха улици в черноморския район.

Пет години по-късно, рокерите се връщат в Севастопол, не само за удоволствие, а и за да отпразнуват годишнината. Според Александър Залдостанов, основател и лидер на "Нощните вълци", справедливостта е възтържествувала.

"Случи се чудо! За първи път справедливостта победи, при това, без да бъде пролята и капка кръв"!

На друго мнение са правозащитниците. Те смятат, че руските тайни служби ас убили най-млако шест човека след завземането на властта, а поне 15 са в неизвестност.

Сред тях е и Ервин Ибрахимов, противник на анексията на Крим. През май 2016 г., той изчезва без следа. Родителите на Ервин са пращали десетки писма до президента Владимир Путин, баща му е убеден, че властите не искат да разследват случая, споделя той пред "Deutsche Welle".

Пет години след анексирането фокусът вече не е само върху полуостров Крим и неговите 2,5 млн. жители. Борбата отдавна не е само между Киев и Москва, битката е Русия срещу Запада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПАТРИОТИ!
53
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 5 години
Страшно ме кефят тия смели и готени мъже!
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Анонимен 49Българският народ е настроен проруски, изпитва благодарност към Освободителите, десетки хиляди са се изучили тамА така проруски са настроени тези учили там и живели нашироко през комунизма.Ние нормалните българи не искаме да имаме нищо общо с дивашка Русия.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Анонимен 28Ако намекваш за онзи нещастен случай, при който около 130 бедняци се бяха изтровили в ИркутскТочно за този случай намеква човека, но не е нещастен, защото съвсем целенасочено богатите руснаци бяха пили почистващ препарат.
50
6
 
6
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
През август 1941 г. от Крим насилствено са изселени 61 000немци, през януари-февруари 1942 г. 400 италианци, потомци на средновековнитегенуезци. През май-август 1944 г. от Крим са изселени всички кримски татари(195 000 души), гърци (14 300 души), българи (12 100 души), арменци (10 000души), турци и перси (3 500 души). Почти половината от преселените загиват попътя или умират от непоносимите условия в местата на новото си заселване. Товае истински геноцид, който много прилича на османския геноцид над арменците през1915 г. И той е извършен по времето, когато Крим беше наш. Ужас
49
3
 
9
 
! Отговори
Ягър преди 5 години
Крим е Български и да се махат сякакви влъци и бясове ще дадем малко от него на Македония
48
1
 
4
 
! Отговори
вулкан преди 5 години
аз харесвам рок на гайда .
47
1
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 28 преди 5 години
Бояришник се превежда като глог.Няма нито една аптека в света, ако ще и в Ушуайя да е, в която да не се продава глогова тинктура (Tinctura crataegi). Тинктурата, обяснявам на тъпчо, е спиртен извлек.Глоговата тинктура съдържа гликозид, който усилва сърдечните съкращения.Толкоз с просветата на бавноразвиващи се.Ако намекваш за онзи нещастен случай, при който около 130 бедняци се бяха изтровили в Иркутск, защото пили направен противозаконно препарат с метанол, гадинkа си! Минаха 5 години джвакане
46
4
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 49 преди 5 години
Властите да се задействат и да отнемат правата на разни сайтове, които се занимават с антируска пропаганда. Българският народ е настроен проруски, изпитва благодарност към Освободителите, десетки хиляди са се изучили там, страната ни е имала неоспорими ползи от сътрудничеството си с Русия в търговията, културния обмен и т.н.Шепа родоотстъпници, негодници, купени за грешни пари, непрекъснато тровят отношенията ни с Русия и нанасят огромни вреди на държавата ни!Ти кое знаме ще развяваш бе, ***?
45
3
 
8
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Властите да се задействат и да забранят руското знаме да се развява по българсите улици.Тези жалкиотрепки,да им се забрани да влизат в България.Официалната българска позиция е,цялоста на Украйна.България окъжда анексията на Крим,а тези *** са участвали в отнемането на Крим от суверена Украйна."Властите да се задействат и да забранят САЩ знаме да се вее в България защото САЩ признаха незаконно голандските възвишения да са част от територията на Израел.
44
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбрахте ли? "Deutsche Welle" ви отваря очите, че "Нощните вълци" на Александър Залдостанов са екстремистка група.
43
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Крали МаркоМай много руснаци са те любили за да изпитваш такива силни чувства.
42
0
 
3
 
! Отговори
антигей преди 5 години
До 73 АнонименОт къде разбра ? Да не те е "работил" ?
41
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крим не е анексиран! Кримската АР проведе референдум, обяви независимост и в последствие, поради опасност от анексия от страна на Украйна, се присъедини към Русия!Крим никога не е бил Украински, защото такава държава няма! А, когато се говори за анексиране - какво става с Косово, ами Израел и Голанските възвишения, които са Сирийски??? Редакцията няма ли мъцне нещо по темата, за да "успокои" русофобските си читатели?
40
19
 
21
 
! Отговори
Независима Новорусия преди 5 години
Независимост за Новорусия ! Присъединяване към Русия !!
39
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата Н.Ще употребя условно наклонение и никой прокурор копче не може да ми каже.На теб БИХ ти изтръгнал гръцмуля и непременно БИХ го сторил, ако стане голямата тютюмаха. Нагази в дълбоки води и може да се удавиш! Майка ми, мир на праха й, ме е целувала и възпитавала. Възпитала е много, твърде много деца и е заслужила благодарността и възхищението на много, ама твърде много хора! Мери си думите, да не те ******* и теб, и когото докопам около теб! Ти прекрачи тънката червена линия...
38
13
 
12
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
Тези приключиха с посещенията на страни от ЕС.
37
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Властите да се задействат и да забранят руското знаме да се развява по българсите улици.Тези жалкиотрепки,да им се забрани да влизат в България.Официалната българска позиция е,цялоста на Украйна.България окъжда анексията на Крим,а тези *** са участвали в отнемането на Крим от суверена Украйна.ГЕРБ да покажат,дали нашата позиция е само на думи,ако не е,да забранят на жалките имитатори на ЮС-байкове,да влязат в страната ни.
36
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен54 Кои сте вие,ние българите,не сме ти и рускатасволачв България.
35
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 52.....не е разбрало, че още не са на българска територия. А като дойдат, ние българите ще ги посрещнем с хляб и сол!