Рок музика, имперски символи, съветски икони: Нощните вълци в Севастопол

Пет години по-късно любимите рокери на Путин се връщат в Крим
25 мар 2019 21:40,
95

С рок музика, имперски символи и съветски икони, Нощните вълци тръгват на мотопоход към Крим. Всичко - в името на Русия.

Преди пет години рокерите от "Нощните вълци" на Александър Залдостанов изиграха не малка роля при анексирането на Крим. Докато спецчастите завземаха правителствените сгради, Нощните вълци патрулираха и блокираха улици в черноморския район.

Пет години по-късно, рокерите се връщат в Севастопол, не само за удоволствие, а и за да отпразнуват годишнината. Според Александър Залдостанов, основател и лидер на "Нощните вълци", справедливостта е възтържествувала.

"Случи се чудо! За първи път справедливостта победи, при това, без да бъде пролята и капка кръв"!

На друго мнение са правозащитниците. Те смятат, че руските тайни служби ас убили най-млако шест човека след завземането на властта, а поне 15 са в неизвестност.

Сред тях е и Ервин Ибрахимов, противник на анексията на Крим. През май 2016 г., той изчезва без следа. Родителите на Ервин са пращали десетки писма до президента Владимир Путин, баща му е убеден, че властите не искат да разследват случая, споделя той пред "Deutsche Welle".

Пет години след анексирането фокусът вече не е само върху полуостров Крим и неговите 2,5 млн. жители. Борбата отдавна не е само между Киев и Москва, битката е Русия срещу Запада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас,махнете тези.....и то с руското знаме ,на българска територия?!
33
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България осъжда анексията на Крим и е за цялоста на Украйна,какво правят преки участници в анексията на украинска територия?!Борисов заприлича на руска подметка.Като прибавим и апартаментните скандали,стана толкова зле,че по-добре да дойде БСП,ГЕРБ направиха от България руска провинция.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 29..... продължавай да мечтаеш! През това столетие Китай и Русия ще бъдат съюзници за ужас на САЩ. Всъщност, там китайците вече са милиони - 5,025,817 през 2017 г. с прираст от 50.1% от 2010 г., когато са били 3,347,229 души.Данните за Русия са неточни и се нуждаят от прецизиране. През 2004 г. китайците са били 200-400000 души.Някой по-умен би разсъждава дали за Китай не е по-интересна Монголия (3.5 млн на 1500000 кв.км), Казахстан, Киргизстан - все пак нямат ядрено оръжие!
31
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво правят тези жалки,проскубани,застарели имитатори на американските байкове у нас?Нямаме ли държава,институции,които да им забранят да се опитват,да пропагандират джуджето,което си играе с опасни играчки и ненавижда България,със смешното име ПУТин?
30
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов да си ги приеме в Банкя,вкъщи,ние не ги искаме.БСП и компания,да ходят в Москве,да си се радват на пияните,одъртели "вълци".Много страни забраниха присъствиет оим,ние кога?
29
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ,ако се прави,че не вижда,какво правят тези *** с американските мотори в БГ,по-долре да си ходи.
28
12
 
14
 
! Отговори
Какви преди 5 години
Тея ако са истински руски рокери ще се качат на мотор ИЖ и ще изпълняват руски пляски. Всички карат западни мотори. Хвалят Путин - а той прави санкции срещу западните стоки. Истинските рокери обичат свободата и демокрацията и мразят диктаторите като Путин. Тея са пълни ментета. Рекламират експанзионистичната и терористична политика на Путин.
27
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нощните вълци са си у дома. Карат си моторите както всички рокери по света. Каква новина е това? Новина би било, ако ги караха по Пенсилвания Авеню или по някоя крайбрежна улица на Потомак!А това, че са участвали в операцията на вежливите хора в Крим е измислица на "Дойче Шайссе". Помислете, кой ще вдига шум в такава ситуация!
26
10
 
9
 
! Отговори
Поздрави от Крим преди 5 години
Скоро Донецк и Луганск!
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агнетата на Татарин ли са тези?
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт ... Този виц се изтърка вече ... !!!
23
9
 
8
 
! Отговори
Разчувствуван преди 5 години
Ох, благодаря на Дойче Веле за покъртителната история на Ервин Ибрахимов, противник на анексията на Крим. Много се разчувствувах и ми се насълзиха очичките дори, ох.
22
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,***'' на Путин,а не ,,вълците''.Където и да отидат в Европа,ги посрещат като бейзболна топка на финал.Като ги отперат само веднъж,и на другият ден са в друга държава.Платено им е да развяват руското знаме по европата,а това е в разрез с законите на всяка една държава,дори и България.Но нали са на мотори,могат да избягат бързо,преди да се е произнесъл законът.А те и за това спят по магистралните тираджийски паркинзи,и по парковете.С ,,Добре Дошли''ги посрещнаха само в България.
21
8
 
12
 
! Отговори
Хахахха преди 5 години
Рашунгери и рок музика!
20
5
 
8
 
! Отговори
Да Здраствуят преди 5 години
Зайчики Путина!
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14 Напиши в Гугъл,Китай превзема сибир или нещо подобно и ще видиш дали съм фантазьор!А,само да попитам ,кво е това борящник?
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименО, спокойно, няма проблем, не е нужно да се извиняваш. Пиши каквото си исаш, никой не взима на сериозно твоето лично мнение. Лека вечер и на теб и пак заповядай, за това са тези форуми, хора като теб да имат място за изява на личното мнение.
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявам се но, туй на знаменцето по скоро ми прилича на танзанийски дявол отколкото на мечка! Нищо лично това сие само мое мнение,лека вечер ви желая философи гении и мили ми обикновени форумци.
16
4
 
3
 
! Отговори
Job Job JB преди 5 години
A ние Бьлгарите ще отпразнуваме победата над Косово с 1:0! Това за мен е по важно.
15
8
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Имперски символи и съвеЦски икони на японски и американски мотори ... Що не покажат някой "ИЖ" тези пишман-националисти бре ... Привнесоха американска и западно-европейска рок култура в сибирската си клоака за да я съешават със свастиките и фетишите от времето на Ленин и Сталин, за възхвала на путинизЪма си ... !!!