Рок музика, имперски символи, съветски икони: Нощните вълци в Севастопол

Пет години по-късно любимите рокери на Путин се връщат в Крим
25 мар 2019 21:40,
95

С рок музика, имперски символи и съветски икони, Нощните вълци тръгват на мотопоход към Крим. Всичко - в името на Русия.

Преди пет години рокерите от "Нощните вълци" на Александър Залдостанов изиграха не малка роля при анексирането на Крим. Докато спецчастите завземаха правителствените сгради, Нощните вълци патрулираха и блокираха улици в черноморския район.

Пет години по-късно, рокерите се връщат в Севастопол, не само за удоволствие, а и за да отпразнуват годишнината. Според Александър Залдостанов, основател и лидер на "Нощните вълци", справедливостта е възтържествувала.

"Случи се чудо! За първи път справедливостта победи, при това, без да бъде пролята и капка кръв"!

На друго мнение са правозащитниците. Те смятат, че руските тайни служби ас убили най-млако шест човека след завземането на властта, а поне 15 са в неизвестност.

Сред тях е и Ервин Ибрахимов, противник на анексията на Крим. През май 2016 г., той изчезва без следа. Родителите на Ервин са пращали десетки писма до президента Владимир Путин, баща му е убеден, че властите не искат да разследват случая, споделя той пред "Deutsche Welle".

Пет години след анексирането фокусът вече не е само върху полуостров Крим и неговите 2,5 млн. жители. Борбата отдавна не е само между Киев и Москва, битката е Русия срещу Запада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
9
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Откакто Путин е власт... - руснаците добро не са видели...
13
8
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Крим е руски, а Косово е сиганско.То всичките работи на хамериканците са......
12
4
 
6
 
! Отговори
китаец преди 5 години
До Анонимен 10. Ти си фантазьор. Бояришник пиеш нали?
11
4
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
единствената и до ден днешен империя,която е проявявала имперски интереси е великобритания. И всички знаем колко хора е избила.
10
4
 
12
 
! Отговори
АВС преди 5 години
това бе референдум а не аниксиране сащ и ес го признаха анексиране не са уважавали желанието на кримският народ че сащ нато неможаха да си поставят там американски бази до сега си скубят косите и се бият гърдите че загубиха крим -анексиране го направи израел сирииските земи а сащ ги призна че са израелски косово го признаха за държава а в испания забраниха турция също анексира северен крит които е им изгодно на сащ и нато това си правят божият съд ги чака сащ нато и всички членове васали на нат
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Кое е то дет се прави така, че не мога да разбера?
8
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крим е 25 хил кв.км.земя,което е 2,5млн.хектара!Русия е дала под наем само в Забайкалието 4млн. хектара земя на китайците,като някой територии са за 49год.Китайците в момента извършват най-голямата сеч на дърва на планетата,с помоща на китайски работници!Трупите се товарят на влакови композиции и отиват в Китай!Китайците ще превземат Сибир ,точно както руснаците Крим!Военни ,с дрехи на работници ще се настанят в градовете на Сибир!Руснаците няма да атакуват собствените си градове!
7
7
 
2
 
! Отговори
ПАРОДИЯ преди 5 години
До Анонимен1 ПАРОДИЯ е ВЕЛИКИ ХАМЕРИКАНСКИ СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ на РУСКИ РАКЕТИ !!!..
6
9
 
8
 
! Отговори
да бе преди 5 години
То пък американците едни изобретатели?Мани,мани...Немците да са живи.Ония взимат кръвен данък от робите и плащат на умните еврепейци за изобретения.
5
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нощните вълци на Путин - "братушките" на русофилите !Бог да пази България от рускотурската империя !
4
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея къде идат все ги бият.А сега ги посрещали с бира и кебапчета в Крим.Само са забравили да споменат колко човека охрана им е изпратена от Путин.
3
6
 
11
 
! Отговори
Жо преди 5 години
До АнонименЕ, да не искаш да са с ИЖ-ета или Ковровец с камшично запалване :)
2
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А туби с буяришник имаше ли?
1
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пародия. Руските патриоти на американски мотори :)