Йогата превръща затворниците в хомосексуалисти?

Сенаторка се обяви против нова здравна програма в Русия
8 апр 2019 19:15, Нели Христова
26
Йогата превръща затворниците в хомосексуалисти?
Снимки: Reuters

Като част от нова програма в някои затвори в Москва бе въведен курс по йога. Целта му – да направи затворниците по-спокойни и по-здрави. И според властите, техните усилия се увенчали с успех. Ала нещата не седят така за един от сенаторите – Елена Мизурина.

За всичко е ясно, че тя е консервативна. Част от предложенията й са забрана на абортите, намаляване на разводите и утвърждаване на православното християнство в конституцията на Русия. И за никого не е изненада, когато появата на часове по йога в затворите започва силно да я притеснява.

Мизурина веднага подава оплакване и започва разследване, за да разбере, какво тази спортна активност причинява на затворниците. И докато индийци по цял свят обясняват как чрез йогата можеш да успокоиш душата си, то според експертите, работещи за сенаторката, упражненията предизвиквали агресивност у затворниците. И не само това – тя превръщала задържаните в хомосексуалисти.

"Ако част от затворниците заподозрат, че някой е гей, те ще откажат да приемат храна от ръцете му, което може да доведе до бунт“, обяснява изследването на Мизурина. А от руската прокуратура са стъписани, че трябва да отговарят на подобни „налудничави обвинения“.

Те застават твърдо зад решението си – йогата остава в затворите в Москва и ще се разпространи и в други учреждения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Привет от ГерманиВодката е просто един гаден на вкус спирт.Не мога да я понасям!За парите на една скъпа водка се купува качествен сингъл малц отлежавал с години в Шотландия.Просто няма база за сравнение.
11
3
 
3
 
! Отговори
До #14 преди 5 години
Ти пък кога ходи в Русия, че си така осведомен? Мит е руската водка вече, виж с какво се наливат хората по света, и тогава говори. За мен, и много от моите приятели Grey Gooseе #1 ! ( вкус приятел няма, затова казвам за приятели и познати!). Поляците и те правят добра водка-Belvedere. От руските Smirnoff , заслужава внимание, но отдавна са си продали правата, на много страни, и е среден клас за мен.
10
1
 
6
 
! Отговори
Неуверен преди 5 години
До Уврен 10Уврения, не знаеш колко си прав дори!!!Сексуалността може да бъде както определено хетеро сексуалем, така и определено хомосексуален. И няма мърдане. Но както нищо в природата не е или само черно или само бяло.- има и хора които са на кантар. Накъде ще поемат зависи от среда и възпитание. Затова и левите-ултралиберали атакуват децата с хомосексуална пропаганда още от детски градини и начални училища за да си увеличат породата . И успяват.Иначе тая рускиня е пълна откачалка
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде пак се почна НПО пропагандата.Видите ли в Русия какви назадничави хора има.Хора с такова отношение към йогата има и във всички западноевропейски държави,ама за тях това не се прави на въпрос..В крайна сметка всеки има право на мнение за йогата,както и за всяко друго нещо.Не виждам къде е изобщо проблема,или ако го няма си го измисляме!
8
5
 
2
 
! Отговори
До Привет от Германи преди 5 години
Руснаците пият най-добрата водка на света, това го знаят всички. Не е по-скъпа, отколкото тук. Официално се продават дестилационни апарати, направени от неръждавейка, с манометър и клапани - бижу! Мераклиите правят по няколко редестилации и получават свръхчист продукт! Тези апарати нямат нищо общо с казаните от тънка мед, запоявани с олово, които джипситата продават на ***.А ти дръж здраво паррцала и чисти съвестно немските нужници, те са чистофайници и ще те изхвърлят, ако не се стараеш!
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма прераждане защото няма смисъл да има.Тва е капан на Дяволът за да увреди душите на хората.Та какво биха правили душите ни обратно в тая гадна дупка при все в нови тела?
6
4
 
7
 
! Отговори
Палмето преди 5 години
Сенаторката не е против Йога-практиките,против е Руската Църква.Защото който започне да практикува Йога,доказано става недосегаем за религиите.Скоро след започване на Йога практика,практикуващият стига бързо до изводът че душата е безсмъртна,и има прераждане.А това вече е проблем за Православието,вече практикуващият не му е подчинен.Хомосексуализъм бул шит,какво искат да кажат,че всички на Изток са обратни? Неудобните се намазват с фекалии,защото се отличават интелектуално от другите в стадото.
5
1
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 5 години
Вече не смея си лакирам ноктите.Не смея да си скубя веждите.Не смея да се гримирам.Не смея да ходя и на йога ,да не стана гей.Не смея да целуна жена си,Иван,да не ме обвини в сексуално насилие.Това живот ли е?
4
9
 
16
 
! Отговори
Смахнати йогисти преди 5 години
Не знам дали ги превръща в гей, дори невероятно ми звучи. Но колкото хора познавам, които се захванаха с йога, до две години се промениха към пълни кукувци и не един провален бизнес знам заради тези промени в собствениците. Просто изперкват. Познавам лично и хора съсипали си кариерите заради йога - в един момент лудостта им се вижда и пречи
3
4
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
На кратко, на всекъде иэдънки бе. Иэ целиот свет, не само у с. Крушовица!
2
8
 
13
 
! Отговори
Привет от Германия преди 5 години
От Хога се ставало гей ?! Много менте алкохол и перилни препарати пият руснаците ,започнаха да дрънкат все по-големи и по-големи глупости !
1
2
 
20
 
! Отговори
Йоги преди 5 години
Женските дрехи, кола маската и бът плъговете не правят мъжете гейове, ама йогата видиш ли успява.:)