"Путиновата младеж" – деца на 4 години маршируват с униформи и пушки

Според учителите им, това ги учи на уважение към Русия
Обновена: 10 май 2019 09:47 | 9 май 2019 21:30, Нели Христова
843

Снимки: Pyatigorsk.org

В чест на Деня на победата не само руската армия мина по Червения площад, но и най-малките войници на Путин също маршируваха в дворовете на своите детски градини и начални училища.

С военни униформи, фалшиви американски пушки F16 и сериозни лица, деца на възраст между 4 и 6 години влязоха в обувките на армията. Според техните учители е важно още от сега да разбират значимостта на Втората световна война, в която десетки милиони руснаци губят живота си. Но според критиците, това е само началото на набиране на още младежи за Yunarmia – организация, която предлага военно обучение на деца между 8 и 18 години. Тя често е сравнявана с Хитлеровата младеж на Нацистка Германия. 

Още по темата

Около 500 деца бяха включени в спектакъла, организиран от Южната военна област на Русия, само в град Пятигорск.

Но такива събития се провеждат или са планирани да се проведат в следващите дни, в много други градове в Русия.

"Колкото по-рано започне патриотичното обучение, толкова по-здрава ще е нацията ни. Това не е просто забавна игра, а уважение и гордост към нацията ни“, казва началникът на отдел образование Наталия Васютина.

Но според много граждани, да изведеш децата да маршируват с оръжия е грешно. "Дръжте малчуганите настрана“, зоват те.

Снимката на децата, носещи пушки, по-късно бе премахната от сайта на една от детските градини.

Засега броят на Путиновата младеж расте с бързи обороти. През последните седмици, тя се е увеличила с 115 хил. доброволци и е стигнала половин милион души. Организацията, създадена през 2015 година, твърди, че учи децата на патриотизъм и ги държи далеч от неприятности. А в обучението им е включено справяне с военни ситуации, скачане с парашут, сглобяване и боравене с Калашников и борба.

Според някои медии близо 50 хил. сираци са принудени да се присъединят към Yunarmia. Те не могат да кажат "не“, защото са под контрола на държавата. По времето на Съветския съюз сираците също са вербувани да стават част от КГБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


843
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
497
2
 
8
 
! Отговори
Оръженосец преди 4 години
Какви са тия пушки F16, или може би М16 :D, ние самолети ли си купихме за няколко милиарда, или както казва *** Христова - пушки?
496
16
 
12
 
! Отговори
... преди 4 години
Смачакйте тази държава и този Путин .Целия свят трябват да удари тези болшевики в единен юмрук и да ги размаже завинаги.Хайл Хитлер
495
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руска трагедия. Тез горките ментално са още пред Сталинград...
494
16
 
12
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
А у нас как е?След като пуснаха в училищата гей ръководства,дали да очакваме да видим маршируващи дечица с вибратори и презервативи в ръце?
493
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия си имаха Xитлeрюгенд - в Русия Путинюгенд
492
12
 
12
 
! Отговори
Мразя Русия преди 4 години
Там простотията достига своя апогей, а нашите комунистически *** тук цвилят от удоволствие.ОТВРАТ!
491
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-обичам хора, които не са излизали от България, да ми разправят какъв бил живота в Англия/САЩ/Германия/тн.
490
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руските тролчики като няма какво друго да кажат при тази явна перверзия се чудят какви глупости да измислят за въображаеми третополови, *** и какви ли не други несъществуващи гнусотии.
489
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за дечицата.
488
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре е така да се възпитават дечицата, отколкото да избират от кой пол са и да се чудят как да се обръщат към родителите си.
487
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хитлерюнген ?
486
9
 
13
 
! Отговори
Ала_Бала преди 4 години
Когато Родината им е заплашена да бъде разделена на парчета, те какво да направят. Да вдигнат ръце и приветстват завоевателите си?! Или да ги джендъосат.
485
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези руснаци нямат срам. От малки облъчват децата с вредно мислене.
484
9
 
17
 
! Отговори
Дидо преди 4 години
ЕТо още едно доказателство за младите кадети в Англия истинско военно обучение:Kids with Guns: UK's Army Cadet Force (Full Length) има страхотно видео в тубата!После някой казва че руснаците били агресивни ха ха ха.
483
5
 
14
 
! Отговори
рускиня до 532 преди 4 години
"...научи да шеш правилно на български. Ай сиктир..."Разсмя ме. Машалла, братчет, "ай сиктир" - това е от речника на Св.братя Кирил и Методи изкопа? Мамин сладък цървуланко
482
3
 
12
 
! Отговори
Факти преди 4 години
Американците яко пукат още от деца се учат просто напишете и гледайте: Annual Boy Scouts of America Jamboree at Camp Thunder - NSSF.org ще видите реална тренировка а после някой казва нямали военна тренировка бой скаутите
481
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Нека си воюват.то не е трудно . по морето е пълно с рускини. руските сайтове за запонанства преливат от материал.
480
8
 
11
 
! Отговори
Нека си воюват. преди 4 години
нека си воюват и да си *** из близкият изток и в латинска америка.И да ни оставят хубавите руски жени.Поради високата смъртност на мъжете в русия ,руските жени масово се женят за чужденци. И за доста българи - миналата година над 10 хил брака на рускини с българи.Рускините харесват българските мъже и българският климат. Харесват и българските паспорти.И стандартатът тук е по-високРодните русофили да вземат да си хванат по някое младо руско момиче - тъкмо имат предимство че знаят руски.
479
2
 
7
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
Бой скаутите децата имат и реални стрелби с оръжие първо на симулатори после реални има такива организации и в Англия там се водят млади кадети.
478
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойскаутите ги учат най-вече на оцеляване сред природата, оказване на първа помощ и въобще доста полезни неща. Нищо общо с тази военщина на снимката.