Руснаци превозват мъртвец върху багажника на кола

Вдовицата не измислила друг начин да го транспортира
16 май 2019 17:15, Елка Василева
61
Руснаци превозват мъртвец върху багажника на кола
Снимка: TVГуберния

Социалните мрежи в Русия бяха разтърсени от снимки, на които се вижда труп на мъж върху багажника на „Волга“. Фотографиите бяха публикувани в групата „Аварии/ДТП/Воронежа“ на мрежата „ВКонтакте“.

Очевидците са били в недоумение: човек ли има в чувала отгоре на колата или това е манекен, пише TVГуберния.

Оказва се, че това наистина е бил покойник, са съобщили от полицията. Мъжът на 32 години се бил обесил. Роднините му е трябвало да откарат тялото в съдебна медицина.

Съсед на вдовицата на починалия се притекъл на помощ. Двамата не могли да измислят нещо друго, освен да качат трупа на багажника на „Волга“-та.

Правоохранителните органи извършват проверка по случая.

Лента.ру припомня случай от 2016 г., при който е било съобщено за кражбата на багажник на автомобил заедно с тялото на мъртва възрастна жена. Бабата починала по пътя към Сочи, където семейството било тръгнало на почивка. Близките оформили документите за смъртта й и временно оставили тялото в моргата в Сочи, решавайки да я погребат в Липецк, откъдето било семейството. По обратния път, докато роднините й нощували в крайпътен къмпинг, тялото на бабата било откраднато заедно с багажника.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКарат го в съдебна медицина, защото се е обесил - четете. Друг въпрос е защо те, а полицията не е организирала транспорта - стоката може да се повреди по пътя и да се затрудни аутопсията.
41
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тази статия е фалшива , никой не може да ги накара да карат тяло в съдебна медицина , това не го позволява закона никъде , без смъртен акт не можеш да транспортираш тяло , а ако има смъртен акт защо трябва да ходи в съдебна медицина , пълна лъжа
40
4
 
10
 
! Отговори
замяза ми на Вучков преди 4 години
Язък! Не е кукавицата от червената телевизия Евроком. Болшевикът още ще продължава да се пени в неделя вечер.
39
3
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
"Правоохранителните органи извършват проверка по случая." Гати правоохранителните органи, дето карат вдовицата сама да закара жертвата до съдебна медицина. Но нищо чудно, рушката милиция е по-зле и от нашите умствено изостанали джоукъри.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно караш дървен материал за село.
37
6
 
5
 
! Отговори
бай Ставри преди 4 години
До Един умен човек го к До 38 Защото си пр0ст р00с00фил
36
7
 
18
 
! Отговори
затова преди 4 години
за това рускините толкова обичат да се женят за българи.Може да е с малко ,но тук е по-добре от Русия.Напишете ,че сте българин в Russian Brides и девочките ще ви налазят веднага.
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един умен човек го кБагажникът е върху колата и лесно се демонтира, какво е чудното в това? Въпрос на няколко винта.
34
4
 
9
 
! Отговори
Браво преди 4 години
много ясно, като няма пари, пак че са отишли даа си го приберат , а я кажете колко хора чакат в моргите .
33
11
 
9
 
! Отговори
до номер 33 преди 4 години
До Наблюдател В България умрелите направо ги хвърляме през терасите после от чистотата ги прибират Голям *** си дано те уважат по руски
32
13
 
22
 
! Отговори
Paxnas преди 4 години
Всеки действа според случая и възможностите си,така че повечето коментари са много глупави и ама много ***.
31
3
 
8
 
! Отговори
до Кривогледия преди 4 години
До Наблюдател Няма що ей на това се казва уважение Руско уважение
30
16
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Явно са решили да спестят поне от транспорта до съдебна медицина. Понеже после от там до погребалното отново трябва да се плаща. Може да са решили, че толкова разходи не заслужава, щом сам се е обесил. Според християнството самоубийците са богохулници. Все пак руснаците уважават своите мъртви повече от нас. Преди 20 години в София имаше случай на изхвърлен в контейнера човек, понеже "близките" нямали пари за погребение! В Испания пък може да се види погребална кола със 120 км по магистралата.
29
15
 
31
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Аз като ви пишех ,че русия е коч,чина и като ви казвах да гледате клипове в ютубе , рубладжиите се късаха да ми слагат минуси ! Във всяка държава когато има обесен или убит човек , полицията го взима и го води в съдебна медицина , това не е работа на роднините ! Но от безпаричие в общините властта принуждава хората сами да транспортират покойника до съдебна медицина ! Трагедията е тотална в цяла русия без изключение ,нико една област и нито един район не правят изключение !
28
5
 
14
 
! Отговори
До Бългериъ фърст преди 4 години
Каква преспектива какви сянки бе .Не виждаш ли че е снимано от рейс с пюскюли на предното стъкло.Алеееее тия от Позитано са в стрес че ще им го сложат пак
27
9
 
10
 
! Отговори
тиква преди 4 години
сигурно е миришел на водка и за това не са го сложили вътре
26
6
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
горкия мъртвец много се е измъчил с удобството но все пак е имал честта да се вози на волга щом не се е оплакал че му духа на краката значи всичко е минало успешновдовицата за послед път го е поискала той да е отгоре
25
2
 
19
 
! Отговори
без акъл преди 4 години
*** народ слаба държава
24
3
 
10
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Че багажника на Волгата хваща поне два трупа-що са го качили чак горе?
23
19
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Руснаците могат да се смеят и над себе си-славянска черта.Англосаксите са достатъчно арогантни да го смятат за унизително.Тяхна си работа.Обаче накрая май ще се озъбят...