Путин може да доведе Балканите до нова война!

Руският президент само чака своя шанс, смята ген. Кларк
Обновена: 13 юни 2019 10:45 | 13 юни 2019 10:44, Елка Василева
225
Путин може да доведе Балканите до нова война!
Уесли Кларк. Снимка: архив, Reuters

Има риск от нова война на Балканите и до война може да доведе руският президент Владимир Путин, който само чака своя шанс. Това каза бившият командващ силите на НАТО генерал Уесли Кларк, цитиран от Танюг.

"Балканите са един от регионите, които руският президент може да превърне в кризисна зона", каза Кларк за радиото и телевизията в Прищина, където е за честването на 20-ата годишнина от разполагането на силите на НАТО в Косово, пише БТА.

По думите на Кралк "това е криза, която чака своя момент" и когато на Путин му бъде необходимо, той ще я започне.

"Може тук /в Косово/, може в Украйна, може в балтийските страни", уточни Кларк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В същия този момент, в който Уесли Кларк ръси умнотии за лошия Путин, Пиндостан разполага ескадрили безпилотни разузнавателни самолети в Полша.
104
28
 
10
 
! Отговори
sd преди 4 години
много русоиди, заминавайте към матушката си като ви е толкова мила. Сърбите вярваха свято на рашата и видяхте до къде стигнаха - загубиха всички територии, които можеха да бъдат загубени, Косово разбира се, но и Черна гора са аут. Но като гледам и още територии може да загубят ако започнат нова война
103
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Руснаците не могат да си позволят война със САЩ поради икономически причини и много добре го знаят."Толкова си заблуден, че чак е весело. Руснаците с какви икономически причини ще ги уплашиш бе? Това да не са ти хихимериканците, които като свърши колата и пуканките и се предават?
102
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те 2 пъти доведоха Европа до война рашагиите, колко му е трети път. То като няма никой на втория етаж.
101
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може, но не иска. Клерк станал бизнесмен в Косово, заедно с Мадлин Олбрайт. Взели мобилните комуникации и още други.
100
9
 
36
 
! Отговори
123 преди 4 години
Тоя кравар да си ходи в обора ФАЩ и да рине там гюбре.а не да разпалва войни в Европа.
99
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още от падането ни под турско робство западът е в съюз с турците и мюсюлманите срещу православните народи. И до днес. Сега тоя кларк се усеща че скоро шиптряците ще пищят като кученца пред сръбската армия и му е мъчно.
98
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стотици българи в Пирот загинаха от бомбите с уран на тоя. Неслучайно Костов дошъл след държавни диверсии срещу Виденов после бе пометен на изборите.
97
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който иска да живее в турско държава, да си ходи в Турция. Който иска в албанска да си ходи в АЛБАНИЯ. КОСОВО Е СРЪБСКО, МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА!
96
3
 
18
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
До Анонимен 111 Да ти кажа кое принуди бивша Югославия да отвори войната.Проамериканската и протурска дипломация които подготвяха ислямизацията на Балканите носят главната отговорност.То не че и у нас не се опитваха да отцепват територия,но не се получи.Аз също не харесвам сърбите заради ку.... им политика спрямо нас,но има господ!Откъснаха им територия,както те откъснаха от нашата!
95
4
 
33
 
! Отговори
Вампир преди 4 години
Минаха много години, а никой май не си спомня какви ги правеше тая откачалка на снимката горе. Бомбамндировки на мостове в Сърбия, след като националната им телевизия започна да се базика с Бил Клинтън и любовницата му, той бомбандира и телевизията уби мирни хора. Беше готов да ползва ядрено оръжие както той заяви тогава и използва снаряди с обеднен уран, тогава окапаха листата на дърветата в България.
94
3
 
35
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Винаги с Европа, НИКОГА против Русия!И да не забравяме, че мястото на Русия е в ЕС. Някой има интерес това да не стане. Но този някой не сме ние.Генерал де Гол непрестанно напомняше, че Русия Е част от Европа. Неотдавна Далай Лама се осмели публично да заяви, че Русия трябва да стане член на ЕС. Тази идея трябва да подкрепяме, за да ни е мирна главата.
93
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господине,ще съберем стотинки на благотворителна акция за една пушка,грабвате пушката и лично давате пример как се биете срещу Русия,а ние ще гледаме.
92
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е много капацитети, много нещо. Та КОЙ започна войната в бивша Югославия,и с коя благословия ??? Дали не бе с благословията на САЩ???
91
0
 
34
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Грешка, не Путин, а Мурика!!!Те воюваха в Сърбия непоканени и те я раздробиха!!!Където е стъпнал американски крак, нищо хубаво не е станало в последствие!!!Разбиха близкия изток, Виетнам, Косово, само и само да държат всички под нож!!!Това е псевдодемократична Мурика!!!Събаря небостъргачи и си убива населението за дългосрочни големи печалби от краден нефт!!!Ние им дадохме вече каквото имахме-> мината в Челопеч, тец Марица изток 1 и 3 с гарантирана цена на МВЧ, а сега и 8 самолета прескъпи!
90
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам чувството,че тези хора не само са необразовани,но и така си говорят наизуст празни приказки.Абе как ще накаряш някоя Балканска държава да се бие срещу Русия,след като всички Балкански държави дължат съществуването си и освобождението си,благодарение на Русия?!Няма как да стане,никоя държава от Балканите няма да го направи,те и през ВСВ са отговорили, че ако пратят войска срещу Русия,то тя ще премине на от немска на руска страна,не е по-различно и сега.
89
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ наистина си вярват като говорят тези глупости! Не спряха в последните десетилетия да провокират военни конфликти, да нападат страни за петрола им, да финансират преврати и радикални ислямисти, да правят бази и в крайна сметка Русия и Китай били агресорите! Не виждам руснаците да правят бази в Канада и Мексико, но САЩ имат в Украйна, черно море и в бившите републики! Това не е ли агресия??Стига с тая изтъркана пропаганда на добрите американци и лоши руснаци! Филмите на Рамбо минаха вече
88
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 101. Вярно е, което казваш, но си объркал страната - отнася се за щатите. Историята, особено последните години го доказва.
87
0
 
12
 
! Отговори
Пипи преди 4 години
Тоя си е *** (три звезди) от всякъде.
86
38
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без да е във война Русия неможе да съществува. Така е от времето на СССР , След това ОНД, сега Р. Федерация. То бяха С. Корея, Афганистан, Ангола, Либия, Сирия, Венецееци