Путин може да доведе Балканите до нова война!

Руският президент само чака своя шанс, смята ген. Кларк
Обновена: 13 юни 2019 10:45 | 13 юни 2019 10:44, Елка Василева
225
Путин може да доведе Балканите до нова война!
Уесли Кларк. Снимка: архив, Reuters

Има риск от нова война на Балканите и до война може да доведе руският президент Владимир Путин, който само чака своя шанс. Това каза бившият командващ силите на НАТО генерал Уесли Кларк, цитиран от Танюг.

"Балканите са един от регионите, които руският президент може да превърне в кризисна зона", каза Кларк за радиото и телевизията в Прищина, където е за честването на 20-ата годишнина от разполагането на силите на НАТО в Косово, пише БТА.

По думите на Кралк "това е криза, която чака своя момент" и когато на Путин му бъде необходимо, той ще я започне.

"Може тук /в Косово/, може в Украйна, може в балтийските страни", уточни Кларк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
1
 
3
 
! Отговори
фгт преди 4 години
Много вие страх от мистър Путин! Ще напълните памперсите като му чуете името!Значи, човека е на правилния път!
164
1
 
2
 
! Отговори
sad преди 4 години
Никой не ви вярва вече уважаеми натовски "миролюбци"!Освен да злобеете и да предизвикате нова глобална катастрофа, друго никой не очаква!Провокации за военен конфликт - това е престъпно деяние!
163
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този генарал е закъснял с своето исказване и смени името сащ с русия--сащ са агресори и сеят воина по света но като има кукли да играят под музиката на сащ и още подържат сащ в косово е люпилника на терористи дават на политици пари те слушат каквото им каже сащ а на този генерал бръмбарите му излязоха на разходка от главата
162
2
 
8
 
! Отговори
раша наша преди 4 години
рашките нищо лошо не пишат за бг без пропаганда --- бг пишат само глупости против ращките още с каква пропаганда плювате на чинията от където сте яли не се осъзнавате че русия няма дави пусне южният поток както го каза бб на путин ние сме послушни ученици на нато и ес.със този девиз по които върви бг ще сте на гибел и без икономика като на украинците власта се смени в украйна и се молят за газ бг е винаги са били продажни сащ ще ви помогне във всичко и само само да ви продале своето оръжие и
161
2
 
12
 
! Отговори
Observer преди 4 години
На този "генерал" горният етаж е много проветрив! Доста дъски са се разхлопали!
160
17
 
8
 
! Отговори
бой по п*тката преди 4 години
Трябва границите на Русия да пламнат и всички народи да си поискат заграбеното. Тогава ще вкараме Путин в правия път! Всички заедно сме по-силни!
159
6
 
16
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Русия била агресор? С фанатизирани натовски ид ио ти като Кларк по границите си?
158
4
 
13
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Кларк отдавна е изперкал от служба и вторично - на тема Русия откакто го ошамари в Косово.
157
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лошото е, че този генерал даже не чака шанс - цветни революции, бомби с обеден уран, атомни бомби над японски градове!!!
156
19
 
7
 
! Отговори
Богомил преди 4 години
До Фактите говорятСтига с тази опашата лъжа! Истина е обаче, че през последните 200г. Русия води 126 войни, от които само 5 са отбранителни. Русия 121 пъти е агресор.
155
4
 
7
 
! Отговори
Богомил преди 4 години
До Свещен ГущерНе си прав за робството. Одрисите например са били съюзници на Рим. Останалите племена са станали васали в продължение на тези 200години, докато гърците са смазани за 6 месеца. Тракийските племена на север от Дунава отстояват свободата си и по-късно начело с Аспарух, освобождават събратята си от римска зависимост.Интересно е, че от трети до края на шести век императорите, с четири изключения са с тракийски произход, като тогава ИРИ е най-силна-българска доминация в империята.
154
5
 
8
 
! Отговори
питьо преди 4 години
*** му се ще, ама едва ли ще има такъв шанс. Най-много да стане гражданска война в расия.
153
18
 
20
 
! Отговори
Великоруски шовинизъ преди 4 години
След като Русия заедно с Отоманската Империя векове наред са изселвали българи от плодородните им земи и пращали в степите, докарвали друговерци като черкези за да тероризират българите; опитаха се да направят България своя губерния, вкараха я във военен съюз по времето на Фердинанд, довел до поредица кръвопролитни войни, откъснали към 1/4 от териториите; сътвориха чудото "македонска нация" и "македонска азбука".. защо и сега да не врътнат една война, след като имат толкова фенове в БГ? Нали са "Москва-Трети Рим" - Територията до Константинопол им трябва!
152
26
 
17
 
! Отговори
русофилите вън преди 4 години
Путин е злодей.
151
27
 
16
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Великия Отровител-Путин е хвърлил поглед към свещените земи на Терес но ще му отрежем гнусните пипала. Трябва да спрем чудовището което пълзи от изток. Трябва да се представим достойно като нашите предци траките.Те се бориха успешно срещу гнусната римска империя и устояха 200 години на напора на Рим преди да падне под робство и след това 200 години бунтове. Това покзава че са били смел народ с достойнство
150
15
 
29
 
! Отговори
Adam преди 4 години
само разпалвачите на войни последните 70 години Фащ могат да разпалят война на балканите и по света!
149
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че те, Балканите, отдавна са превърнати в кризисна зона и съвсем не от Путин. Не той има полза от война на Балканите, но трябва да бъде виновен за нея.
148
3
 
7
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Сат/////След като сте такъв "фен" на Клаузевиц,няма да е лошо малко да се ограмотите,защото стратезите от НАТО,едва ли се нуждаят от такъв почитател
147
28
 
13
 
! Отговори
Сат преди 4 години
Путин е балък ***, чийто планове отдавна са безнадеждно залъснели, а войните му вече са загубени, преди да ги е започнал. Вече на всички е ясен и необходимите мерки да взети.
146
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
222 години е и Ко от туй Ние за 1300 + сме били над 700 ...