Решетников се сбогува с България: За нищо не съжалявам!

Бившият генерал написа прощално послание във Facebook
11 сеп 2019 15:46, Елка Василева
188
Решетников се сбогува с България: За нищо не съжалявам!
Леонид Решетников. Снимка: Facebook

Бившият генерал от руското разузнаване Леонид Решетников написа прощално послание във Facebook към България и българските си приятели. Вчера от прокуратурата беше съобщено, че на Леонид Решетников е наложена 10-годишна забрана да влиза в страната ни.

Ето текста на Решетников:

„Сбогом, България!

10 години забрана за влизане – това е много, може би няма да доживея. За нищо не съжалявам. Десетилетията, свързани с България, бяха щастливи в живота ми. Прекрасен по същността си народ, невероятна история, великолепна природа, свещеният български език. Който не знае това, е загубил много. В дома ми често звучеше българска реч, български песни, на масата имаше баница и гювеч. Българофили станаха всички от моето голямо семейство: и дъщерите ми, и зетьовете, и внуците – всичките 11 души, не, 10. Малкият Миша още не е българофил. Може и да стане, макар че сега започвам да се съмнявам. Да забраниш влизането в страната на 10 души, които обичат България – никой без мен няма да отиде там – могат единствено враговете на България. Хората с български имена, които правят официални изявления по повод на русофилите и мен, това са само марионетки на истинските господари на днешната българска държава.

Още по темата

Благодаря Ви, скъпи български приятели, за подкрепата, помагайте на Николай Малинов. Той е истински български патриот, ние всичко много го обичаме. Желая на всички Ви добро и сили за възраждането на онази България, която изгубихте.

И аз също“, заключава Решетников.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.