Русия дала на свързан със сваляне на самолет да напусне страната

Холандски прокурори обвиниха страната
21
Русия дала на свързан със сваляне на самолет да напусне страната
Снимка: Reuters

Холандски прокурори обвиниха Русия, че съзнателно е допуснала заподозрян в свалянето на полет МН17 на Малайзийските авиолинии през 2014 г. да напусне страната в нарушение на европейското споразумение за екстрадиция, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата


Прокуратурата обяви, че Володимир Цемах е заподозрян в свалянето на пътническия самолет и смъртта на всичките намиращи на борда 298 души пътници и екипаж. На Цемах не са повдигнати обвинения.

Цемах, който е украински гражданин, беше разпитан от разследващите свалянето на самолета, докато беше задържан в Украйна, но през септември при размяна на затворници беше предаден на Русия, съобщава БТА.

Холандските прокурори заявиха, че са поискали от Русия да арестува Цемах, за да може да бъде екстрадиран. Смята се обаче, че той се е върнал в Източна Украйна.

Русия съзнателно е позволила на Цемах да напусне територията й, заявиха прокурорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бобикато си запознат толкова кажи тогава кореискиат самолет какво е правел на руска територия?
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Холандските прокурори заявиха, че са поискали от Русия да арестува Цемахследващия път го поръчайте на Мосад - те могат и на порции да ви го доставят :)))
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БобиВ Сирия РФ загуби 2 самолета - Ан-26 и Ил-20(на базата на Ил-18)а падналите от палубата на недоносача Кузя самолети не ги ли броиш? А сваления Су от туркинчето?
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЯвно не *** всичко, което им се предложи. Замениха го за Сенцов
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами укрите защо не са го предали на тези прокурори, ами го дадоха на Русия. Нали *** всичко, което им се предложи?
12
2
 
5
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Е Русия има опит в свалянето на пътническиНа собствени военни......тоже в Сирия."ОНОВО ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВВ Сирия РФ загуби 2 самолета - Ан-26 и Ил-20(на базата на Ил-18) първия се разби при кацане а втория беше свален от СИРИЙСКА РАКЕТА обстрелваща ЕВРЕЙСКИ САМОЛЕТ но по стечение на обстоятелствата се е пренасочила към по-голямата и по-близка цел Ил-20
11
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Е Русия има опит в свалянето на пътнически самолети. През 1983 свалиха Южно Корейския боинг 747. Пилота свалил самолета с 246 пътници и 23 екипаж беше награден с орден за особени заслуги от Руското правителство."1994г Елцин предаде на ICAO черните кутии и други чаркове и пр вдигнати от дъното на морето.1996г ICAO излезе с ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ че Корейската KAI в лицето на шеф пилота е ОТГОВОРНА ЗА ИНЦИДЕНТА - съответно KAI изплати обезщетения на роднините на пътниците.ИСТОРИЯ!
10
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я стига вече с тази дезинформация бе!!!! Ставате жалки и смешни!!! Не се притеснявайте, още малко и ще се докаже, че укропите свалиха този самолет, не се излагайте, както със сирийската "опозиция"!!! НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ укропските неофашисти, ще си изпатите. Аре, за вас ми е все едно, ама ми е жал за нас, за целия трезвомислещ български народ! Няма да можем дълго да оправим щуротиите, които натворихте за тия 30 години!!!
9
1
 
12
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
И аз четох заглавието много пъти, докато го схвана..А може би още не съм го схванал..
8
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е Русия има опит в свалянето на пътнически самолети. През 1983 свалиха Южно Корейския боинг 747. Пилота свалил самолета с 246 пътници и 23 екипаж беше награден с орден за особени заслуги от Руското правителство.
7
19
 
19
 
! Отговори
русия все поссрата преди 4 години
цапа в целия свят, убива, трови, беси, коли, краде и като я посочат с пръст и доказателства веднага се опитва да прехвърли вината на други, също като поссрано дете което отказва да признае че папмерса му е пълен, а путинска руския дори не ползува папмерси, направо в гащите но миризмата е като на руски бляяд, тя не може да се сгреши.
6
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цемах е бивш полковник от ПВО. Украинските агенти си го взеха и го закараха на тяхна територия под носа на "опълчеците". След като го разпитаха, го пробутаха обратно на руснаците. Сега е интересно дали изобщо е жив или руските прости тутки са го очистили като нежелан свидетел.
5
2
 
25
 
! Отговори
Ss преди 4 години
Защо не са го искали от Украйна когато е бил при тях? А сега са се сетили ?
4
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Какво има за разбиране ,В.Цемах е един от украинците хванали се на лъжите на Путин!
3
1
 
28
 
! Отговори
Красимир Ангелов преди 4 години
трябва да си пише статиите преди пиене, а не след. Това заглавие направо кърти мифки.
2
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тия нещо не са уред. Къв украинец в Русия. Или се опитват да създадат напрежение. Нали Руснаците бяха свали ли самолета къв е тоя Украинец. Да си го търсят при урките защо замесват Русия в долната им игричка.
1
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"На Цемах не са повдигнати обвинения."И какво - 5 години да не мърда ли? Още малко ще искат доживотен затвор без право на замяна и то - без присъда или обвинение. На принципа "Една Жена Каза"(ЕЖК).