BG журналист прекъсна Путин, подари му икона

"В България много ви обичаме", казал Атанас Стефанов
19 дек 2019 17:30, Петя Славова
108
BG журналист прекъсна Путин, подари му икона
Снимка: Bulgaria ON AIR

Български журналист прекъсна годишната пресконференция на руския президент Владимир Путин. Атанас Стефанов от информационна агенция "Булпрес" се опита да подари икона на държавния глава с викове "В България много ви обичаме".

Журналистът уточнява, че целта на иконата на Св. Иван Рилски е да се засвидетелства почитта към президента. Той имал и още един подарък - традиционна българска сурвачка, предаде Bulgaria ON AIR.

Владимир Путин и говорителят на Кремъл Дмитрий Песков благодариха на Стефанов. Тази година пресконференцията на руския президент превлече рекорден брой журналисти.

Близо 1900 са акредитираните репортери за събитието. Миналата година бяха необходими близо шест часа на Владимир Путин, за да отговори на въпросите на журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
5
 
! Отговори
тя преди 4 години
Прави ли друг президент среща с журналисти от цял Свят ?!
71
5
 
1
 
! Отговори
Миткалото преди 4 години
Пишат разни които нито са били някога богати ,нито чували за ремсисти нито че същите са станали полицейски началници.нито пък са познати с хора които си останаха частници до времето когато властта си смени смени режима за да и работят парите и т.н..Руските освободители от 1877 г. и българите са говорели на един и същ език,после с анти българска цел е променен в по твърд.Няма украинци защото тъкава държава не е съществувала.
70
12
 
3
 
! Отговори
Не на НПО преди 4 години
Олигофренясалото джудже Путин вече се чуди по какъв начин да задържи властта. Удря го на фалшив патриотизъм и вербува евтини копейкаджии. Вече взе да става смешен. Истинския проблем на Руснаците е генетично заложен, от системно недохранване стават все по ниски на ръст и все по слаби психически . Трябва да им се помогне но най напред трябва да се отърсят от крепостното мислене и робско разсътбждение, защото вече термина за родино напред вече невърви
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Също така, Хитлер е започнал 2СВ заедно със Сталин ."Втората световна я започват англия и франция. Хитлер само започва война със Полша и си има много основателни причини. Тази война с полша също е провокирана от Англия които дават военни гаранции на полша и им казват да не приемат мирно решение на въпроса с данциг и полския коридор което хитлер предлага.
68
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 61, 63 до 57Хранехме с плодове и зеленчуци половин Европа! Достигнахме 26-то място в света по БВП/per capitaА магазините празни, няма ток и се редим на опашки за хляб...Ти да видиш!?
67
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 57След 2СВ Русия е окупатор в България. От България са изнесени към 30 тона злато в посока РусияИ 5 тона розово масло цената на което да не казвам голяма дума е била около тази на златото
66
1
 
7
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
На този дали ще му дадат орден? За бли. За не?
65
11
 
10
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Нормално. Русия е велика нация (във всяко едно отношение)!
64
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оказа се хибридка, въпросният "журналист" е със забрана да влиза в България :-)
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живков е бил изключителен политик, Русия ни е обърнала гръб като е разбрала че България е цоцала не само от тях ами също от Япония и ФРГ. Имали сме добри отношения и с Англия и Франция също.
62
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито е българин, нито е журналист, а цялата схема си е едно пропагандно мероприятие за унижаване на бългатите.
61
7
 
13
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Позор
60
7
 
13
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До Анонимен 53 Е , нали е русофил. Толкова му е акъла.
59
5
 
8
 
! Отговори
я гледай... преди 4 години
Добре че не са го застреляли на място.
58
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откачалки всякакви.
57
13
 
25
 
! Отговори
61, 63 до 57 преди 4 години
зала "България". Произвеждахме рубини за лазери, електромотори разни, вкл. за взривоопасни среди, телфери, кари, кораби за износ в ГФР, миникалкулатори, когато само в САЩ и Япония се правеха такива!Хранехме с плодове и зеленчуци половин Европа! Достигнахме 26-то място в света по БВП/per capita!В началото на 70-те бяхме в първата десетка, пред САЩ, по "Очаквана продължителност на живота"!Имахме оранжерии, селекция на световно ниво - половината от слънчогледа във Франция беше с наши семена, биволи
56
6
 
17
 
! Отговори
Право на отговор преди 4 години
До 59 ами прочети отговора на Путин за прословутия пакт, пактове са имали всички с Хитлер и то преди руснаците, защото ги е било страх от Германия, Сталин също или ще кажеш че Сталин е бил готов за война, ами не е бил всички знаем развоя, а и западните пращат конвои да помагат на Сталин да им свърши работата и това знаете, не се правете на ударени, както казва Путин просто проследете събитията, пактовете то е ясно:)
55
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои представители на старата администрация, доказани специалисти, са били оставени на работа. Нямали сме били учени и държавници при комунистите! ***, Иван Башев беше дипломат от европейски мащаб! Установи връзки с ГФР, смекчи отношенията между Турция и Гърция и куп още неща!България беше тотално ограмотена, министърът на просветата на UK Маргарет Тачър ни закле да не променяме образователната система, толкова я харесала! Купихме най-големия рефрактор в И.Европа за Рожен, орган за зала "Бъл
54
6
 
11
 
! Отговори
Право на отговор преди 4 години
След всв война претенциите на съседите към България като губеща страна са големи, Гърция иска границата да е чак до Стара планина а Югославия всички западни страни, вкл. и шопско, кой ни плаща независимостта знаете всички, то Затва и 22 не става за нац. празник:), разбира се без 3 март нямаше да я има България, а 3 март е Русия, история кво да правиш:)
53
7
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 57 преди 4 години
Не мога да те нарека "приятелю"! Другояче виждам нещата. Червената армия не ни е окупирала, имала е работа да бие немските фашисти и бързо се е насочила на запад."При вземането на властта от червените, е бил екзекутиран целия политически и научен елит на България." Властта е била взета от червените, оранжевите, зелените, звенарите в началото.За после знаем! Дай един пример за екзекутиран научен елит!Без проф.Станишев -той е разстрелян заради заповедта му да бъдат ликвидирани ранените партизани!