Арестуваха Алексей Навални в Москва

Извършена е проверка на офиса му
26 дек 2019 12:45,
45
Арестуваха Алексей Навални в Москва
Снимка: Reuters

Полицията задържа руския опозиционен политик Алексей Навални при претърсване днес в московския офис на организацията му "Фонд за борба с корупцията", съобщи в социалните медии неговата говорителка, цитирана от Ройтерс и Франс прес.

Още по темата


"Алексей беше насилствено задържан и отведен. Той не оказа съпротива", посочи в Туитър говорителката му Кира Ярмиш, допълвайки, че обиските продължават.

Малко преди това опозиционерът публикува видеоклип, на който се вижда как разбиват вратата на Фонда с бормашина и електрически трион, пише БТА.

Нарочно са избрали днешния ден, понеже Алексей щеше да говори в своя онлайн канал, каза Ярмиш.

За момента няма коментар от страна на властите за претърсването и ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
18
 
20
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 4 години
Вместо да арестуват Навални на всеки 1-2 месеца,да закарат Путин на баячка.Може пък, да му минат кошмарите.Или те вече са му хронични,само като чуе неговото име.
13
13
 
6
 
! Отговори
Камина в Банка гори преди 4 години
Тоя и никой друг нямаше по-силно желания, мечта и мотив да е съпричастен към убийството на Немцов и смъттта на Кольо Исаев. Това са двамата най-видни негови съперници за узорпиране на лидерската позиция в опозиционните партии на Русия.гилзите сот които са фъркали куршумлетата в тялото на Боря Германчиков (кават евреин) ли е смазвал, медикаментите на Исаев ли е подменял... с най високо степен на вероятност сумненията към Навални са повече от силни и повече от убедителни.ко му цепите басмата
12
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо не ми се връзва.Не е оказал съпротива, пък не ги е пускал за да разбиват вратата. И бил насилствено арестуван...без съпротива.
11
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отидете в Германия,Сащ,или Франция.Там ще видите не една а две демокрации.Ще ви спукат от бачкане,данъци,ред и закони.
10
15
 
18
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
единственния изтински руски патриот е ежедневно тормозен от тези за които той е неудобен благодарение на навални лъснаха долните *** на много крадливи корумпирани управляващи за съжаление обикновенния руснак все още не е готов да го препознае като по добрата алтернатива на управление също както у нас и ние продължаваме да гласуваме за едни вредни елементи руската власт търси всякакви начини да го омърси и прекъсва в изопачаващите му разследвания
9
20
 
19
 
! Отговори
русофилите долу! преди 4 години
Джуджето действа панически, разкриха колко милиарда е откраднал от руснаците заедно с жена му Медведката. Скоро Джуджето ще виси на бесилка на Червения площад.
8
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като му гледам физиономията ,малко бие на ашлак.
7
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Навални какво работи? Питам, понеже и аз съм опозиционер, плюех против царя, после против тройната коалиция, сега против Бойко, ще плюя сигурно и следващите... ама затова никой лев не ми е дал, нито ме е поканил в телевизия и такива като мен сте милиони. Та питам какво работи тоя, откъде пари за фонда, офисите и медиите му?
6
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На днешно време диктаторите се избират "демократично", а и тяхните референдуми са най-"демократични" - пример Крим.
5
4
 
14
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Я да питам разбирачите.Вие мислите ли,че Русия може да се управлява с методите на демокрацията?
4
19
 
23
 
! Отговори
Царят преди 4 години
Путин не понася да го критикуват.Феодализъм в действие.
3
17
 
25
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Това е Демокрация - в България има Диктатура - Защо Плевнелиев и Цветанов имат Офиси и проповядват някаква Религия на Парите , вместо да ги Арестуват и Конфискуват Заграбеното от Народа . Путин не се шегува , пипа със Здрава Ръка - така се Надгражда Държава .
2
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руския Гулаг - класическа диктатура.
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нарочно са избрали днешния ден, понеже Алексей щеше да говори в своя онлайн канал, каза Ярмиш.--Не може да е само заради това, Русия на Путин е демократична държава :)