Захарова с упрек към България – направи шоу за руските дипломати

Първо информацията бе разпространена в медиите, заяви тя
30 яну 2020 18:09, Красимир Ангелов
98
Захарова с упрек към България – направи шоу за руските дипломати
Снимка: БГНЕС

България направи шоу и цяла информационна кампания около изгонването на двамата руски дипломати, посолството на Русия беше уведомено за обявяването им за "персона нон грата", след като тази информация беше вече разпространена в медиите, заяви официалният говорител руското външно министерство Мария Захарова, съобщава "Фокус".

Още по темата
"Противно на общоприетата практика в такива случаи, от събитието направиха такава информационна кампания, медиен повод. Ние имаме и доказателство за това: посолството на Русия беше уведомено за даденото решение, само след като тази информация беше разпространена в медиите", заяви още Захарова, цитирана от РИА Новости.

"Не бяха представени материали, доказателства, основания, които да послужат за основа на предприетите решения или вината на тези хора. Беше направено такова шоу", заяви тя.

Както е известно в края на миналата седмица България обяви изгонването на двама руски дипломати поради обвинения в шпионаж. Двамата вече напуснаха територията на страната ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БобиБоби, ти май ще трябва да си прочетеш пак Закона за държавния служител, и по точно член 4. Такива като теб съм ги обучавал на това какво НЕ трябва да правят на всяка цена. Ти си мислиш, че това което правиш тук е безобидно, но е в разрез с официалната ти позиция. По-лошото е, че си мислиш, че е възможно да разделяш личното ти мнение от професионалното ти такова до степен на пълни противоположности: нека ти кажа, това не е възможно
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя била секси бе. Особено когато е рздразнена.
84
3
 
3
 
! Отговори
горките животни преди 4 години
Ми тоя баце с шоу управлява вече 20 години и скота си гласува. Не че вие руснаците сте цъфнали, пияници такива, присмял се хърбел на щърбел
83
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Подписвал си декларации да защитаваш държавния интерес и да си максимално неутрален, Боби."Сериозно кога бре? Тоест защото съм на държавна работа нямам право на собствено мнение? Чуваш ли се какви ги плямпаш?"Г-жа Захарова, да си вре гагата във вътрешните ни работи като цитира безработица и пр данни, за да отлони внимание от въпроса със шпионите"Данните за безработицата и пенсиите и колко са отделните пера по всички тези ОБЩЕСТВЕНИ ФИНАНСИ ги има на официалните сайтове УМНИКО!
82
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Разбира се че и желанието е подсъдно.Я обяви, че искаш да намажеш дръжките на Кремъл с "Новичок" и виж какво ще се случи с тебе !"Ето поредния ДИВАНЕН ЕКАПЕРТ ПО БОВСпоред всички "Новичок" е следващо поколение НЕРВНО ПАРАЛИТИЧНО ОТРОВНО ВЕЩЕСТВО - Тоест трябва да превъзхожда сегашния лидер VX газ1 до 3 капки от VX убиват всичко в един 100 кв апартаментНо за да се ползва като БОВ и VX и "Новичок" трябва СКОРОСТНО(до секунди) да се изпарява за да е ПО-СМЪРТОНОСЕН във Въздуха...
81
8
 
7
 
! Отговори
Русофил+ преди 4 години
Добре би било Русия да прояви повече търпение докато лудите, начело с Генерал-Губернатора и атлантиците в БГ лудуват. Иначе провокациите ще се окажат наистина успешни. Естествено, че основната цел е Русия да изгуби търпение и Макартизмът да се настани трайно в България. На това естествено, всички здрави сили трябва да се съпротивляват!
80
1
 
2
 
! Отговори
Б. Д. преди 4 години
Кога ѝ пораснаха сисите?!
79
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗнаХарова дори и за упрек не става?
78
3
 
10
 
! Отговори
!!!!! преди 4 години
тия па,за 30г не видяха цяла соросолиберастка европа каква е станала и какво поколение създаде сега се чудят, иде новото облъчено поколение и ще видите още по-гестаповски номерца като влязат във властта. Ама вие поне имате опит та ще се оправите и ще отговорите как си требе, но този път требе да смачкате змията не само да я прогоните.
77
4
 
12
 
! Отговори
yes преди 4 години
така действат щото нямат доказателства но като първо облъчат простото население и съда после минават без доказателства. Вие не знаете ли че при "герберската демокрация" така работи правовата държава, силно надупена на властта,а не независима с факти и доказателства. Затова се казва бухалка на властта, а с продажни медии и *** матр'ял се управлява т.е. граби лесно.
76
6
 
9
 
! Отговори
axa преди 4 години
Ами Маре още ли не сте разбрали че имате насреща глобална безскрупулна шайка бандити които няма да спазват никакви правила срещу вас.Не трябва да разговаряш и да се обясняваш с такива а такъв тумор директно се изрязва.Когато видите такава "методика" това е сигнал че имаш крайно опасен враг и действай като при самозащита с унищожаване на врага.Кое не я ясно, с обясненията само им давате още шансове вече за метастази.
75
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ох, тая умна Захарова!!! страхотна е , обожавам я!!
74
5
 
10
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
Абе не знам как е ама сите големци от европата и не само тичат на крака при рашките и Путин като се почне от Шмеркел и Тетаняху и т.н. а ниа само се праиме много яки по клавишите ! Ми да скинеме отношенията с них и да се кротнеме най-после споко !!!
73
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези от блатная и нашите русофилЕ им трябва не 30 а 300 години да свикнат с новите обстоятелства.
72
16
 
11
 
! Отговори
Рашка - Говняжка преди 4 години
Захарова - пак не си си изпила хапчетата. Пий ги ***, че то алкохола не прощава на никого.Ние сме суверенно страна и когато такива наглеци и *** като вас се опитват да си разиграват коня във чужд двор ние ги удряме здраво през пръстите.
71
8
 
14
 
! Отговори
Трайо преди 4 години
Спокойно, г-жа Захарова, тук системата така действа, като изпълнява поръчки, нищо лично.
70
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БобиПодписвал си декларации да защитаваш държавния интерес и да си максимално неутрален, Боби. Тука ти си един агитатор на матушка Рассия по ред въпроси за които държавата ни ясно се е произнесла (включително и по изгонените шпиони).А сега ти си представи как знаейки социалния статус "Баба Пенка" и още няколко милиона като нея, позволява на Г-жа Захарова, да си вре гагата във вътрешните ни работи като цитира безработица и пр данни, за да отлони внимание от въпроса със шпионите
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 68Разбира се че и желанието е подсъдно.Я обяви, че искаш да намажеш дръжките на Кремъл с "Новичок" и виж какво ще се случи с тебе !
68
8
 
8
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До СТРАНДЖАТА"И Путин не ни съобщи по официален път, че спира южен поток... - а го направи на всеослушание на площада в Анкара, докато се целуваше с Ердоган ефенди..."Сранджа БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СПРЯ ЮЖЕН ПОТОК под ДИРЕКНИЯ НАТИСК НА САЩ КОНГРЕСМЕНИ.
67
7
 
6
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Боби"Путин награди най-демонстративно с медал "дружба" за вярна служба един русофил обвинен в шпионаж в полза на руския Гулаг със наложена забрана за напускане на страната и го изпрати обратно със заплахи към българските служби, ако бъде преследван, а тази Кощрамба ни говори за дипломация и дружески отношения !"Ние обвинихме че еди кой си преди 10 години е ИСКАЛ/ЖЕЛАЕЛ да провежда про Руска а не про ЕС политикаСлед 10 години се оказва че не е направил НИЩО но и ЖЕЛАНИЕТО е ПОДСЪДИМО в БГ!