Световната шампионка по гимнастика Солдатова си преряза вените

Александра Солдатова сама е отишла в болницата да потърси помощ
6 фев 2020 13:17, Петя Славова
113
Световната шампионка по гимнастика Солдатова си преряза вените
Снимка: БГНЕС

Руска гимнастичка, четирикратна световна шампионка по художествена гимнастика Александра Солдатова е опитала да се самоубие в Москва, съобщава Baza.

Момичето е хоспитализирано в столична болница с дълбоки прорези на лявата ръка. Гимнастичката се намира в тежко състояние и е под лекарско наблюдение, отбелязва изданието.

Става ясно от здравните служители, че Солдатова  е била в агресивно състояние и в момента се намира в психосоматичния отдел на Института "Склифосовски".

На 4 февруари шефката на федерацията по художествена гимнастика в Русия Ирина Винер съобщи, че Александра няма да играе в московския етап за Гран при, заради здравословни проблеми. Руски медии отбелязват, че тя страда от булимия. По думите на Винер, гимнастичката е показала влошено здраве в процес на израстването и затова не я е включила в състезанието в Баку миналата година.

21-годишната Солдатова е от отбора на Русия по художествена гимнастика като е и трикратна световна шампионка за 2014, 2015 и 2018 г., както и световна шампионка с лента.

По-късно бе допълнено, че Александра сама се е обърнала към лекарите след опита за самоубийство. Тя е отишла в болница в Москва и обяснила, че е направила глупост и се е уплашила от постъпката си. Лекарите са я хоспитализирали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
14
 
4
 
! Отговори
движение русофили преди 4 години
Трябва на нейно място да играе талантливия другаря Путин. 100% ще грабне златото.
98
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опашата лъжа... Фейк нюз... това е битов инцидент. Каза го самото момиче.
97
5
 
12
 
! Отговори
Ина преди 4 години
Когато е писана тази новина тук, всъщност вече беше написано в международната преса че това не е вярно, а самата Солдатова е възмутена, как може да се пишат такива глупости
96
10
 
14
 
! Отговори
сорос преди 4 години
ами като отпадне солдатова от националния ще я замести путин,той се намира във върхова форма в момента
95
5
 
12
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Солди е една от най-красивите жени в света. Дано новината да е фейк и момичето да е жива и здрава !
94
3
 
16
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Колко луд трябвя да си за да запишеш детето си на гимнастика за да го тероризират някакви комплексирани лелки!Просто трябвя да си комплексирана мама която цял живот е бягала от физкултурата, а сега си го връща чрез детето защото така е по лесно.
93
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е цялата сензация - пореден фейк---Нали е в Русия, нама как сега да не казват истината на медиите. Ирина Винер, Газпром и Путин нито искат негативни новини за светата художествена гимнастика, която и там е източник на национална гордост, нито обичат да дават обяснения. Било й и казано какво да каже в последствие, след като някой е лийкнал новината от болницата.
92
2
 
23
 
! Отговори
Анонимна преди 4 години
Те ги побъркват от глад и тренировки. Точно като нашата гимнастичка. Това трябва да се приключи. Също както трябва да се забрани цирка с животни. Никоя крайност не е хубаво нещо. Гладни изтормозени девойки за да се гледа един красив танц на арената. Бог да я пази.
91
7
 
8
 
! Отговори
Слава Рускова преди 4 години
По добре в Руските зелени полета,отколкото,вечните ловни прерии на белоглавия,ЛЕ-ШОЯД
90
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая Винер е жена на олигарх,бивш затворник,тя е много жестока и обича парите.Момичета при нея се отглеждат не само за спорт...Кабаева е нейна ученичка.Много послушно момиче беше и си получи подарък- ВВ,вечен президент..Така е - който слушка,живее с богати чичковци,а кой-то не слуша-в болницата.
89
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Елитният спорт, по принцип, би трябвало да служи на науката за изследване на човешките способности. Това, че е превърнат в машинка за пари и про.ст.туция, е нещо друго - олицетворение на човешкия "морал" по принцип. А това, че професионалните спортисти се натискат да правят именно това, което правят, е трето нещо - глупост, аморалност, алчност, себелюбие, липса на избор, родителска грешка и т.н. Из.вратена работа, като повечето човешки "изпълнения".
88
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкото момиче, дано да намери себе си отново. Много тежък спорт. Честно казано много съм си мислила защо родителите подлагат децата си на това. Всички професионални спортисти и музиканти започват на по 5, и прекарват цялото си детство в лишения и упражнения. И за какво? С малко късмет ще станат шампиони/виртуози на 19. И после какво? Животът не свършва на 25. Трябва някак да изкараш до 70. Ако нямаш детство, ако си смазан физически и психически, какво ти остава, когато кариерата ти свърши? Нищо
87
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Солдатова е опровергала писанията в пресата. Казала е , че се е порязала на остър нож, докато си е приготвяла закуска. Това е цялата сензация - пореден фейк. Желаем й да се въстанови бързо, тя е спортистка от световна величина
86
8
 
3
 
! Отговори
шум в ухото преди 4 години
До Анонимен 81До болницата се стига и с линейка, а оттам - с катафалка във вечно зелените поля на матушка Русь. :))))Ти си е 2 ...във вечно зелените поля на майка България
85
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цецка Стоянова от бг ансамбъла нали и тя скочи от 6 етаж. Не издържа на диетите за да отслабне и психяса.
84
2
 
22
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Този спорт е кошмарен. Преди години от моторджийство и ред други неща ходих при един спортен лекар в Хаджи Димитър да ме намества за болки в гърба. Та той тогава разправяше, че при него ходят малки момичета с хернии на гръбнака от този спорт. Не зная, но особено при водещите - Русия, България - школата е жестока. Тези деца получават славата на световната титла, в замяна на детството си. Част от коментарите тук са абсолютно неуместни. Дано да не е по дълбок проблема и намери решението. Заслужава.
83
5
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Така е когато целта оправдава средствата ... Вдигането на едно национално знаме не оправдава методите и макаренковския подход, с които си служат руските тренньорки, а и някои от българските като не безизвестната в миналото Нешка Робева и нейните сегашни наследнички, като Илияна Раева например ... Травмите, физическия и психическия тормоз, диетите, стреса и прекомерното напрежение, често водят до тежки сривове в подрастващите и още неукрепнали органими на гимнастичките, с необратими последици ...
82
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До великите руски хакери:Дерзайте, братушки, търсете неуморно кой пише в нета глупости за Русия под името "Анастасiя". И като го/я намерите, Кремъл ще се погрижи да бъде убит/а, нарязан/а на парчета, залят/а с керосин и подпален/а, а очите му/й - предадени за консумация на Владимир Владимирович, та да може по-добре да гледа в светлото руско бъдеще! :))))
81
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как няма да се самоубие заради Путин! :))) Всяко класно руско момиче на 21 мечтае да я траха 67 годишен из.пер.кал неосъзнат г.е.й!:)))
80
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До болницата се стига и с линейка, а оттам - с катафалка във вечно зелените поля на матушка Русь. :))))