От Кремъл обясниха как се защитава Путин от болести

Песков: Президентската медицина е отделно измерение
13 мар 2020 15:00, Елка Василева
43
От Кремъл обясниха как се защитава Путин от болести
Владимир Путин. Снимка: архив, БГНЕС

Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков разказа как защитават Владимир Путин от болести.

Говорителят на Кремъл обясни, че лекари постоянно проследяват руския президент независимо от епидемиологичната обстановка.

„Президентската медицина е отделно измерение. Всичко, което е нужно за защитата на президента, всичко се прави“, подчерта Песков, цитиран от РИА Новости.

Още по темата

Той увери, че Путин не е контактувал със завърналия се от Франция депутат от Държавната дума Сергей Катасонов, който беше поставен принудително под карантина.

На пресконференция попитаха Песков и за теста на Путин за коронавирус.

Говорителят на Кремъл заяви, че информацията за здравето на Путин не е предназначена за широк кръг, предаде ТАСС.

Песков обаче увери, че руският президент работи под пълна пара.

В началото на март Песков заяви, че по отношение на Путин се предприемат всички мерки за защита от коронавируса и се прави всичко необходимо, припомня Лента.ру.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Русия губи преди 4 години
Сваляйки цените на петрола всъщност Тръмп наказва Русия и Путин, защото Русия нищо качествено не може да произведе и живее само от износ на петрол и газ. А Путин си мислеше, че Тръмп е приятел на Русия, каква наивност...
34
2
 
4
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Е, как го защитават Путин от корона вирусите. Разбира се по класическия начин за Русия. Причисляват вирусите,че са опозиция на Путин, изправят ги до стената и с калашника :)
33
3
 
5
 
! Отговори
ден на Европа преди 4 години
абе на 9-и май щеле да заразят джуджето с китайската чума която е измислена в Русия... както новичок .
32
3
 
4
 
! Отговори
Петър Янчев: преди 4 години
Анонимен 34.Я надуй дядо кавала инси подкарай стадото.А не говори за дългове.Защото само *** може да сръвнява как една държава рухна в мирно време.10,5 милиарда дългове.200' милиона в резерв.Абе мишко виж сега данните.Ако си грамотен да прочетеш.
31
1
 
3
 
! Отговори
Васил Георгиев преди 4 години
Български полицаи военни прокурори и съдии покровителстваха банди които убиваха чужденци и ги ограбваха а митничари даваха информация за стоки и товари.
30
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото по-здрав Путин, толкова повече рубли за долар!
29
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ситничкия кремълски самодържец е като въздуха за всяко живо същество населяващо Русия. Руснака не може да функционира без диктатор пред който да се прекланя. Нещо стане ли с Путин ще има масов рев и самоубийства като в Северна Корея. Толкова силна е промивката, че за крeпостнитe без Путин ще дойде края на Русия и вета. Всякаква опозиция е изкоренена из основи, убита, сплашена или натъпкана по затвори и лагери. Медиите, както всичко останало, са изцяло контролирани от Кремль.
28
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия лъже за заразените като Турция и Китай, истинските цифри са повече. Режима отчаяно се опитва да поддържа добър образ за пред света. Сталин e правил същото даже е развеждал западни левичари на специано предназначени места за да ги убеди в какъв рай живеят гражданите, а реално са умирали от глад. Пари за пенсии няма, но има пари за световно първенство по футбол за чудо и приказ.
27
7
 
10
 
! Отговори
А нервите? преди 4 години
Как му пазят здравето от изказвания като на неговото приятелче Кудрин, когото сложи на важния пост начело на Сметната палата? Видният либераст прогнозира нулев ръст или спад в руската икономика, бюджета - от профицит към дефицит, срив на рублата, рязко намаляване на инвестициите и увеличаване дела на хората, живеещи в мизерия. Сигурен съм, че Вова ще го опазят от коронавируса, но от такова изпързалване от свои хора лек няма.
26
31
 
21
 
! Отговори
До РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
Не бери грижа за България товарищ, ходи да се окопаваш в Матушката си ... !!!
25
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6 Недей да лъжеш, ей ! От 6 заразени един е в Калининград, друг в Краснодар... Тези градове са на 10 Българии разстояние от Москва ! 3-*** са излекувани днес и са пуснати. ФАКТ, че единствено Русия в цял свят се справя успешно и адекватно с епидемията, засега. Тя беше и първата държава в света, която си затвори границата - с Китай.
24
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През два часа му правят клизми със самогон. Няма що, голямата тайна!
23
13
 
6
 
! Отговори
Балсам преди 4 години
Сигурно са приготвили и ароматните балсами които предшестват внасянето на всяка една мумия в мавзолея на сифилистика.
22
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лекуват го с N на брой двойници до 36та г.
21
8
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До Някой И ЗА ТОВА НАШИЯ ПРЕМИЕР СКЛОНИ ГЛАВА И ЛИЧНО СЕ ОБАДИ НА ПУТИН ЗА ПОМОЩ - РЕСПИРАТОРИ. ДОКАТО ОМРАЗАТА ПЪЛЗЕШЕ ПО ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ КРАТУНИ ДОЙДЕ МОМЕНТА ДА ПРЕКЛОНИМ ГЛАВИЦА И ДА ИСКАМЕ ПОМОЩ. ЩО НЕ СЕ ОБАДИ В ЕС ДА ИСКА РЕСПИРАТОРИ. ЩОТО ТАМ ЗА СЛИВА НЕ ГО БРЪСНАТ МАКАР, ЧЕ ТОЙ СЕ ИМА ЗА ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК. ЕС ИЗОСТАВИ МНОГО ДЪРЖАВИ В ТОЗИ МОМЕНТ. ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА ТЯХ. ПРИМЕР ИТАЛИЯ. ОТ КИТАЙ ИДВАТ СПЕЦИАЛИСТИ ДА ПОМАГАТ НО ОТ ЕВРОПА НЕМА. Е ТВА Е ЕС. ДА СМЕНЯМ ЛИ ЛЕВОВЕТЕ С ЕВРО????
20
1
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Целият въздух в кабинета му се прекарва през специална инсталация, през която нищо болествотворно няма никакъв шанс да оцелее...
19
18
 
38
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
Понеже България е с отворена икономика (и задни части), и е изключително зависимо от вноса на храни ( поради алчни ненаситни мутренски интереси), ми става крайно любопитно, при очертаващаият се недостиг на хранителни продукти, как ниският курс на рублата ( който докарваше до ментален оргазъм соросопитекантропите) ще напълни магазините в България ?
18
12
 
48
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Идеята на новините е да се намрази Русия. Голяма част от народа ни е водена тълпа.
17
2
 
7
 
! Отговори
Квартална охрана преди 4 години
До 15Обаче не ти пречи да отвориш новината и да се оплачеш.
16
6
 
16
 
! Отговори
??? преди 4 години
Извинете, dnes.bg, НАС ТОВА КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА? Толкова ли няма с какво да си запълвате сайта? Всеки ден новини за Русия и Путин, ясте си ми